Connect with us

Horoscop

Zodiile și trădarea. Cum reacționează fiecare semn zodiacal atunci când e înșelat

Să te trădeze cineva după ce ai avut încredere deplină în acea persoană e unul dintre cele mai urâte lucruri care se pot întâmpla! Iată cum reacționează zodiile atunci când sunt trădate și înșelate. 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ce nu face Berbecul când este trădat? Nu ține trădarea doar pentru el însuși.

Berbecul anunță pe toată lumea când a fost trădat. Este posibil ca rețelele sociale să nu fie cel mai bun loc pentru a împărtăși sentimentele, dar funcționează pentru Berbec. Acesta vrea ca trădătorul să simtă nu numai mânia lui, ci și mânia comunității lui. De asemenea, va înfrunta persoana care l-a trădat și îi va cere socoteală. Vrea să știe de ce a făcut-o și ce va face pentru a remedia lucrurile.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul are tendința de a ține ce simte doar pentru el.

Se va simți îngrozitor că cineva în care a avut încredere l-a înșelat. Va fi copleșit de tristețe, jenă, umilință și dezamăgire. Dacă va decide să facă ceva în această privință, își va planifica răzbunarea cu atenție și va aștepta până când nimeni nu s-ar aștepta să acționeze. Când vine momentul potrivit și Taurul lovește, pare că se întâmplă din senin.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Când sunt trădați, Gemenii vor acționa de parcă ceea ce s-a întâmplat nu ar fi o mare problemă.

Pot chiar să organizeze o petrecere doar pentru a le arăta tuturor că sunt bine. Gemenii nu vor să pară vulnerabili, altfel ar putea fi răniți din nou. Cu toate acestea, când sunt singuri noaptea, sentimentele lor vor ieși la suprafață și vor suferi. Se vor învinovăți pe ei înșiși pentru că au permis cuiva să le trădeze încrederea. Dar, a doua zi, nimeni nu își va da seama că ei sunt răniți.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Deoarece Racul este foarte sentimental și sensibil, el reacționează destul de intens când vine vorba de trădare.

Își va împărtăși sentimentele cu aproape oricine căruia îi pasă suficient de mult încât să-l asculte. El va suferi mult timp. Trădarea îi va afecta întreaga viață și îi va schimba modul în care leagă relații și în cine are încredere. Racul nu va mai vorbi cu trădătorul, dar nu îl va bloca pe rețelele sociale. Dacă va dori să verifice acea persoană pe viitor, va avea nevoie de acces.

 

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul ia trădarea foarte personal.

El e puternic și va trece peste, dar se va întrista pentru relația pe care a avut-o cândva. Leul va încerca să profite de situație într-un fel pentru a-l face pe trădător să plătească. Dacă nu reușește de unul singur, îi va pune pe alții să o facă sub diverse forme.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioara află că a fost trădată, reacționează vulcanic: țipă, plânge, aruncă lucruri și pleacă.

Ea îi cere trădătorului să remedieze lucrurile și, dacă acesta refuză, ea va începe să dezvolte un plan de răzbunare și pedeapsă. Nu se va opri până nu va reuși. Fecioara este foarte meticuloasă și atentă la detalii, așa că se va folosi de lucrurile mici pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trădarea îi va face rău Balanței, dar nu o va lăsa să o doboare.

Va încerca să treacă repede peste și să meargă mai departe. Nu îi place confruntarea, așa că pur și simplu nu va mai vorbi niciodată despre asta și va elimina acea persoană din viața ei. Există și posibilitatea ca Balanța să fie generoasă și să ierte, dorind să încerce să remedieze problemele cu persoana care a rănit-o pentru a-și reconstrui relația.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu reacționează prea bine atunci când e trădat și e foarte răzbunător.

Își va folosi întreaga energie pentru a găsi o modalitate excelentă de a se răzbuna. Scorpionul este sensibil și, atunci când e rănit, tot ce poate face este să canalizeze acele sentimente în acte de răzbunare. Odată ce e înșelat, probabil persoana respectivă nu va mai avea niciodată un loc în viața lui. Are nevoie de mult timp pentru a putea ierta pe cineva care l-a trădat și asta se întâmplă destul de rar.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Când Săgetătorul este trădat va suferi o perioadă scurtă de timp, după care va trece peste și se va concentra pe altceva.

Cel mai bun mod de a trece peste trădare este să se mute într-un loc cu totul nou. E foarte optimist și nu are tendința de a despica firul în patru. Nu caută să afle detalii despre motivul și modul în care a fost înșelat sau să-și piardă timpul căutând răzbunare. Să o ducă bine este într-adevăr cea mai bună răzbunare.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Când Capricornul este trădar, va face tot ce poate pentru a uita de asta.

Se va refugia în muncă, se va implica în noi proiecte sau va scrie acel roman pe care și-a dorit întotdeauna să îl scrie. Cu toate acestea, adevărul este că el suferă, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru. Dacă persoana care i-a trădat încrederea ar putea să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să-și ceară iertare, lucrurile ar începe să aibă sens din nou pentru el. Adevărul este singurul lucru pe care și-l dorește, dar rareori îl obține.

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Când Vărsătorul este trădat, devine rece ca gheața.

El suferă, dar nu va împărtăși acest sentiment cu nimeni, cu atât mai puțin cu persoana care l-a trădat. În timp, Vărsătorul va putea privi trădarea în mod logic și științific. Vărsătorul este fascinat de comportamenul uman, mai ales atunci când îl afectează, așa că se folosește de ocazia de a fi obiectul trădării cuiva pentru a învăța lucruri noi.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Când Peștii sunt trădați, vor fi atât de copleșiți de emoții încât inima lor se va sfărâma pe loc.

Daca persoana care i-a trădat le cere iertare, Peștii le-o vor da, chiar dacă nu este prima dată când se întâmplă. Vor să creadă că au trecut peste asta și pot permite acelei persoane să se întoarcă în viața lor. Dar, orice trădare necesită de fapt mult timp pentru ca Peștii să se vindece. Dacă sunt atrași de artă, vor folosi acele sentimente pentru a crea ceva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending