Connect with us

Horoscop

Zodiile și promisiunile. Află pe cine te poți baza!

Află care sunt zodiile care se țin de cuvânt atunci când promit ceva și pe care te poți baza!

Când faci o promisiune sau spui că vei face ceva, ce șanse sunt să o faci de fapt? Pentru unii oameni, cuvântul este foarte important, pentru alții nu înseamnă nimic și nu are absolut nicio valoare. Tu sau cei din jurul tău știi din ce categorie faceți parte? Dacă nu, află aici!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul chiar vrea să-și țină promisiunile.

El își dorește ca toată lumea să fie fericită, așa că le promite luna de pe cer. Cu toate acestea, are atât de multe lucruri de făcut și e tras într-o sută de direcții diferite, încât uneori uită și acele promisiuni sunt în van. Nu vrea să fie un ticălos, de fapt, e exact opusul: vrea să fie mult prea drăguț. Berbecul ar trebui să nu mai promită cu o așa mare ușurință, ci să gândească logic și dacă nu crede că va putea să se țină de cuvânt, să nu mai spună că poate.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Cuvântul este foarte important pentru Taur.

Dacă spune că va face ceva, chiar o va face. Singurul lucru de menționat este că promite destul de rar ceva. Încrederea e ceva greu de obținut și nu vei promite nimic cuiva în care nu ai încredere.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor să își țină promisiunile, dar nu întotdeauna le e ușor să o facă.

Cu toate acestea, au un talent de a face să pară că s-au ținut de cuvânt, chiar dacă nu au făcut-o. Este greu ca cineva să se supere pe ei atunci când nu reușesc să-și țină promisiunile, pentru că se știe că sunt ușor de distras și nu au vreo rea intenție.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul e îngrozit de ideea că cineva ar putea spune despre el că nu e de cuvânt sau că și-a încălcat promisiunile.

Așadar, el își respectă în general promisiunile. Nu va promite ceva pe care nu e sigur că îl poate îndeplini. Din punctul său de vedere, o promisiune încălcată este o inimă frântă și nu i-ar plăcea să cauzeze nimănui această durere.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul știe că oamenii sunt cu ochii asupra lui, așa că e o mândrie și o onoare pentru el să-și țină promisiunile.

Cu toate acestea, deoarece Leii sunt adesea politicieni, el face promisiuni de campanie greu de dus la bun sfârșit, deși poate fi o provocare. El vrea să facă genul de promisiuni pe care le poate onora, deoarece s-ar simți groaznic dacă ar dezamăgi oamenii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă își dă cuvântul cu privire la ceva, Fecioara va face tot ce îi stă în putință pentru a-l respecta.

Se simtă obligată să-și țină promisiunile, așa că nu va spune că face ceva ce nu poate face. Dacă cineva dorește ca ea să facă ceva care să contravină cu ceea ce crede, nu o va face, indiferent de consecințe.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța vrea să se facă plăcută și ce modalitate mai bună de a câștiga aprecierea oamenilor poate să existe decât să le promită ce vor?

Ar fi bine dacă intenția sa este să se țină de cuvânt, dar dacă doar promite lucruri știind că nu se va ține de ele, atunci nu e în regulă. Se va simți îngrozitor când va vedea că a dezamăgit pe cineva și va încerca să repare lucrurile. Uneori e prea târziu.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul nu își va da cuvântul cu privire la nimic decât după ce cercetează temeinic și verifică persoana care îi solicită ceva.

El consideră că a face o promisiune pe care nu intenționezi să o ții echivalează cu a minți. Și urăște mincinoșii. Dar, va depune tot efortul pentru a respecta ceea ce spune și nu există prea multe situații în care să nu o facă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul nu ia promisiunile pe cât de serios ar putea.

Le face, nu le respectă, dar nu e mare lucru. Partea bună este că e atât de amuzant și optimist, încât nimeni nu se supără pe el când își încalcă cuvântul. Nu prea își ține promisiunile, dar face el ce face pentru a-i împăca pe cei pe care îi dezamăgește.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul nu ar face o promisiune decât dacă știe că poate să o țină.

Nu suportă oamenii care nu sunt de cuvânt și nu ar vrea niciodată să fie ca ei. Cuvântul său este ca banii în bancă, te poți baza pe el atunci când ai cea mai mare nevoie.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul se ține de cuvânt.

Dar, dacă persoana căreia îi promite ceva îl enervează, atunci îi va ține o prelegere atât de acidă încât s-ar putea să regrete că a avut de-a face cu el. De asemenea, nu va face o promisiune doar pentru că e dator față de cineva.

Pești(19 februarie – 20 martie)

De obicei, Peștii încearcă să-și țină promisiunile, chiar și față de oamenii care i-au trădat în trecut.

Dar, uneori, s-ar putea să fie atât de implicați sau absorbiți de altceva, încât vor uita ce au promis și își vor încălca cuvântul. Nu o fac cu rea intenție, pur și simplu se iau cu altele și uită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending