Connect with us

Horoscop

Zodiile și culorile. Ce culori le poartă noroc zodiilor!

Descoperă zodiile și culorile lor norocoase, culorile în care vor regăsi mereu bucuria de a trăi și care le oferă energie și putere. Fiecare zodie are câteva culori norocoase în funcție de elementul primordial care o caracterizează.

Culorile poartă în ele lumină, energie și vibrații puternice. Iar legătura dintre zodiile și culorile lor norocoase, așa cum apare ea în spectrul zodiacului, ne ajută să alegem tocmai nuanțele care ne fac bine și care completează nevoia noastră de energie și armonie interioară.

Berbec – zodia culorilor intense

 • culori norocoase: negru, portocaliu, roșu, galben

Zodie de Foc și totodată zodie cardinală, Berbecul este o zodie de acțiune, mereu dinamică și plină de energie. Culorile ei norocoase sunt culorile aprinse ale Focului și anume roșu și portocaliu, culori care emană căldură intensă și energie. Pe de altă parte, fiind o zodie cardinală, orientată către răsărit, este, de asemenea, orientată către culorile Soarelui, acestea fiind tot nuanțele intense de roșu, portocaliu sau galben. Negru este și ea o culoare norocoasă pentru cardinalul Berbec, fiind culoarea care îl leagă de pământ și de energia telurică intensă pe care o are această zodie.

Taur – zodia culorilor de pământ

 • culori norocoase: negru, maro, verde, alb

Zodia Taur este guvernată de elementul Pământ de unde își adună energia pentru toate activitățile de zi cu zi și pentru sănătatea și tonusul ei ridicat. Taurul este o zodie robustă și rezistentă, este o zodie cu foarte puține probleme de sănătate, care beneficiază de energia regeneratoare a Pământului. De aceea, culorile care îi sunt favorabile și care o ajută să își păstreze echilibrul și armonia interioare sunt culorile pământului. Nuanțele de maro și negru sunt secondate de verde, care simbolizează pacea și armonia. În plus, o culoare norocoasă pentru Tauri este culoarea albă, culoarea care echilibrează și la care se raportează toate celelalte culori.

Gemeni – zodia culorilor senine

 • culori norocoase: albastru, verde, turcoaz

Zodia Gemeni este semn de Aer, astfel că cerul, atmosfera senină și culorile pastelate și diafane sunt cele mai potrivite pentru ea. Nativii Gemeni își găsesc echilibrul și energia în culori precum albastru, verde, turcoaz, bleu sau alb. Acestea sunt culori legate de cer și de elementul Aer. Sunt culori care favorizează comunicarea, dialogul, relațiile sociale, deschiderea către orizonturi noi și veștile bune, astfel că ele se potrivesc Gemenilor și reprezintă culori care le poartă noroc în zilele mai tensionate. Pe de altă parte, culoarea verde simbolizează tinerețea, veselia și curiozitate, trăsături specifice spiritului Gemenilor.

Rac – zodia culorilor fluide

 • culori norocoase: alb, albastru, argintiu, galben

Zodia Rac este guvernată de Lună, iar culorile astrului nopților sunt și culorile norocoase ale nativilor Raci. Lumina Lunii este când albă, când argintie, când galbenă, în funcție de momentul în care o privim și în funcție de lumina pe care o primește de la Soare. Totodată, albul și albastrul, dar și reflexele argintii sunt legate de ape, de izvoare curate, de râuri și de mare. Racul este o zodie de Apă, iar culorile apei sunt cele care conferă nativilor mai multă energie, mai mult echilibru și sunt totodată culorile care le protejează sănătatea. Racii sunt atrași de culorile luminoase și de culorile care emană o căldură plăcută.

Leu – zodia culorilor de foc

 • culori norocoase: portocaliu, roșu, galben, auriu, mov

Singura zodie guvernată de Soare din zodiac și totodată semn de Foc, Leul nu putea fi atras decât de culorile focului și de culorile care emană o căldură intensă. Ca atare, toate nuanțele de roșu, portocaliu și galben sunt potrivite pentru această zodie și sunt culori din care nativii Lei se încarcă de energie și de emoții pozitive. Portocaliu, în mod deosebit, este o culoare favorabilă Leilor, deoarece ea îmbină căldura, energia, puterea cu veselia, bucuria de a trăi și tinerețea exuberantă. În plus, movul sau violetul sunt culorile princiare potrivite pentru zodia Leu, culori care o ajută să își refacă forțele și să emane energie către cei din jur.

Fecioara – zodia culorilor terne

 • culori norocoase: verde, cărămiziu, gri, negru, maro

Nativii din zodia Fecioară sunt dominați de elementul Pământ, astfel că energia telurică pe care aceștia o primesc din pământ se răspândește în viața lor și prin culorile acestui element. Negru intens, nuanțele de maro și cărămiziu sunt culorile care dau putere și le poartă noroc nativilor din Fecioară, mai ales în plan profesional și financiar. Pe de altă parte, toate nuanțele de verde și de gri, legate tot de Pământ, dar și de mobilitatea acestei zodii, sunt și ele culori norocoase. Fecioara este zodie mobilă sau mutabilă, ea oscilează între alb și negru, fiind adesea asociată cu nuanțele de gri.

Balanța. Zodia culorilor cerului

 • culori norocoase: albastru, alb, argintiu, violet

Zodie cardinală, cu semn de Aer, Balanța tinde să fie mereu în echilibru și să refacă echilibrul lucrurilor din jurul ei. Atmosfera în care trăiește Balanța trebuie să fie una cât mai senină, cât mai armonioasă, comunicarea trebuie să fie deschisă, iar oamenii din jurul ei cât mai sinceri și sociabili. Balanțelor de Aer le poartă noroc și le dă putere în primul rând culoarea albastră și toate nuanțele ei, fie mai deschise sau mai închise. De asemenea, albul, care este o culoare a dialogului, este favorabilă Balanțelor, așa cum este și argintiu. Violetul, foarte aproape de albastru este o culoare care dă energie Balanțelor și le protejează bucuria de a trăi.

Scorpion. Zodia culorilor misterioase

 • culori norocoase: negru, roșu, violet

Zodia Scorpion este o zodie de Apă, astfel că nuanțele de albastru ar trebui să fie norocoase pentru nativii ei. Cu toate acestea, albastru este o culoare neutră pentru Scorpioni, care sunt mai degrabă atrași și influențați de culorile puternice ale spectrului precum negru, roșu și mov întunecat sau violet. Negru și mov închis reprezintă puterea ascunsă a acestei zodii care protejează o mulțime de mistere pe care nu le află aproape nimeni niciodată. Iar roșu este culoarea scorpionului de deșert, este culoarea energiei, a optimismului și rezistenței de care este capabilă această zodie.

Săgetător. Zodia culorilor optimiste

 • culori norocoase: portocaliu, verde, gri

Zodia Săgetător este o zodie de Foc și totodată o zodie mobilă, mereu în mișcare și acțiune. Săgetătorii sunt oameni energici și dinamici, mereu optimiști, visători și plini de viață. De aceea, portocaliu este culoarea lor cea mai potrivită și culoarea care le menține tonusul ridicat. Nativii Săgetători ar trebui să includă cât mai des haine și accesorii portocalii în garderoba lor. Culorile verde și gri sunt culorile legate de optimismul, generozitatea și pofta de viață a Săgetătorilor, care sunt foarte atenți și deschiși cu cei din jur. Sunt culori care le ponderează uneori avântul prea puternic și care îi ajută să se echilibreze.

Capricorn. Zodia culorilor grave

 • culori norocoase: crem, maro, gri

Nativii Capricorni sunt oameni cu picioarele pe pământ, practici, harnici, strângători și profund influențați de elementul Pământ. De aceea, culorile stinse, calme, precum maro sau gri, dar și crem sunt potrivite pentru firea lor. Ei sunt atrași de nuanțele terne, înrudite cu culorile pământului. Capricornii vor evita întotdeauna culorile tari, strălucitoare, țipătoare pentru că acestea îi obosesc. Dar nuanțele de gri le oferă echilibru și încredere, iar nuanțele de maro, așa cum sunt și culorile pământului sau ale nisipului, sunt nuanțe care le conferă putere. Pentru un plus de energie, Capricornii pot folosi accente de roșu închis.

Vărsător. Zodia culorilor avangardiste

 • culori norocoase: albastru, portocaliu, galben

Semn de Aer, zodia Vărsător are, poate, spiritul cel mai liber, îndrăzneț și avangardist. De aceea, culorile portocaliu și galben strălucitor sunt potrivite pentru nativii zodiei care găsesc în nuanțele strălucitoare ale acestor culori energia de a se exprima liber și de a le arăta tuturor personalitatea lor cuceritoare. Albastru este culoare care le protejează sănătatea și echilibrul psihic, specifică zodiilor de Aer, și simbolică pentru un cuget liber și nonconformist. Albastru și portocaliu vor fi întotdeauna culorile care îi ajută pe nativii Vărsători să se exprime liber și să aibă mereu încredere în ei, deși sunt firi mai degrabă schimbătoare.

Pești. Zodia culorilor visătoare

 • culori norocoase: albastru, mov, roz

Dintre toate zodiile, se spune că zodia Pești este cea mai visătoare și cea care proiectează întotdeauna noi planuri, înainte chiar de a se bucura de ceea ce îi oferă prezentul. Zodie de Apă și zodie mutabilă, zodia Pești are nevoie de albastru să se încarce de energia calmă a acestei culori care amintește de apele curgătoare și de mare. Nuanțele delicate de mov și violet le conferă Peștilor puterea de a visa cu ochii deschiși și de a rămâne optimiști în orice împrejurare. Iar nuanțele de roz reprezintă optimismul și bucuria unui suflet care știe să trăiască momentele frumoase pe care i le oferă viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending