Connect with us

Horoscop

Zodiile care sunt foarte sensibile și se pot supăra ușor

Chiar dacă vor să pară puternice în fața celorlalți, în realitate sunt sensibile și se lasă ușor pradă emoțiilor. Este și zodia ta printre cele de mai jos?

O persoană sensibilă este capabilă să își exprime emoțiile cu ușurință, chiar și în momentele vulnerabile, și este plină de compasiune. Însă, în aceeași măsură, este și mult mai predispusă la dezamăgiri destul de puternice. 

A fi sensibil nu înseamnă că ești mai prejos față de ceilalți, ci mai degrabă că ești conștient de sentimentele tale și nu îți este frică să le arăți, dar și că te poți lăsa mult mai ușor afectat de anumite situații.

Gemeni

Gemenii se simt afectați de nedreptățile din jurul lor. Sunt foarte sensibili și empatizează extrem de repede atunci când o persoană apropiată se confruntă cu o situație dramatică. Consideră că este de datoria lor de a-i ajuta pe cât posibil pe cei care au nevoie și vor face în așa fel încât să îi înveselească și să le aducă din nou buna dispoziție.

Rac

Racii au un mod profund de a trata fiecare experiență din viața lor. Devin destul de repede îngrijorați atunci când nu dețin controlul unei situații și lucrurile nu ies așa cum și-au propus inițial. Chiar și lucrurile mărunte și aparent nesemnificative le pot provoca o stare de neliniște. În ciuda emoțiilor puternice pe care le au, nu trebuie să le ascundă, ci să vorbească deschis despre ele. 

Fecioară

Fecioarele observă și cele mai mici detalii la lucrurile din jurul lor. Nu le scapă niciodată nimic și tratează totul cu o foarte mare seriozitate. În momentul în care se simt copleșite de o situație, vor avea tendința să o analizeze prea mult și să o transforme într-o problemă mult mai dificilă decât este de fapt. Nu vorbesc prea des despre sentimentele lor din dorința de a nu fi rănite.

Pești

Peștii sunt foarte sensibili și le pasă de alte persoane. Sunt plini de compasiune și atenți la nevoile celor din jur. Îi vor pune pe ceilalți pe primul loc și depun toate eforturile să îi facă să se simtă confortabil. Chiar dacă se simt triști sau au fost răniți, își vor ascunde tristețea, dar nu pentru mult timp pentru că persoanele apropiate își vor da seama de suferința lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending