Connect with us

Horoscop

Zodii care preferă să dea vina pe partener pentru toate problemele din relaţie

Iată zodiile care preferă să dea vina pe partener şi nu îşi asumă niciodată responsabilitatea!

 

Să dai vina pe altcineva pentru propriile greşeli e un gest extrem de urât şi enervant. Şi totuşi, se întâmplă zilnic. De multe ori, pur şi simplu nu putem face faţă consecinţelor acţiunilor noastre şi, dacă suntem destul de imaturi, ridicăm din umeri nervoşi şi dăm vina pe altcineva pentru greşelile noastre.

Unii oameni nu pot fi responsabili pentru acţiunile lor, chiar dacă ştiu că ei sunt cei care au greşit. Asta se întâmplă în special în cazul reprezentanţilor anumitor zodii, ale căror trăsături de personalitate şi comportamente au o predispoziţie crescută spre a fugi de responsabilităţi.

Zodii care preferă să dea vina pe partener pentru toate problemele din relaţie:

 

Vărsător

Dacă, dintr-o dată, relaţia Vărsătorului este pusă la încercare, este numai şi numai din vina celuilalt. Crede că e vina oricui altcuiva, numai a lui nu. Iar atunci când partenerul îl învinovăţeşte, are deja planul făcut să îl umilească. Îl acuză pentru tot ce a făcut greşit în viaţa sa!

 

Gemeni

Gemenii sunt aceia care acceptă doar laudele pentru victoriile lor, iar atunci când apar conflictele, este întotdeauna vina partenerului. Ei nu îşi asumă răspunderea pentru acţiunile lor şi numeşte totul ca fiind fake news, în scop de auto-apărare.

 

Fecioară

În mintea ei, e perfectă şi toate deciziile sale sunt la fel de perfecte ca şi ea. Aşadar, dacă există ceva în viaţa ei care nu funcţionează conform planului său, trebuie să fie vina altcuiva. Îi este imposibil să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile care nu merg bine în relaţia ei, aşadar partenerul ei trebuie să fi greşit undeva.

 

Capricorn

Capricornului nu îi place să facă pe nimeni să sufere, iar atunci când o comite, găseşte imediat o modalitate de a ieşi basma curată. El devine rece ca gheaţa şi îşi învinovăţeşte partenerul imediat.

Brusc nu îi pasă de consecinţe şi trebuie să iasă câştigător orice ar fi.

 

Rac

Racul nu îşi recunoaşte greşelile niciodată pentru că nu vrea să-şi creeze o imagine negativă. Îşi învinovăţeşte partenerul pentru a se îndepărta de această etichetă şi de teama că cel de lângă el ar putea înceta să-l mai privească drept un erou fără cusur. De fapt, e doar un copil speriat.

 

Balanţă

Balanţa râde de toată lumea şi îşi ascunde dispreţul faţă de majoritatea oamenilor. Ura faţă de semenii săi este atât de mare, încât cel mai uşor lucru din lume pentru ea este să-i acuze pe toţi pentru eşecurile sau suferinţa sa.

Acest lucru se aplică în special în dragoste, cu partenerul său. Ea nu îşi asumă niciodată resposabilitatea pentru acţiunile sale şi întotdeauna vina o poartă cel de lângă ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending