Connect with us

Horoscop

Zodia Scorpion – perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate

Una dintre cele mai stranii și contradictorii zodii, zodia Scorpion este semnul morții și al renașterii, este semnul unei energii intense care conferă puteri misterioase. Nativii Scorpioni sunt adesea greu de înțeles, dar pot oferi atât de multe!

Zodia Scorpion este o zodie fixă, feminină, influențată de elementul primordial al Apei. Pentru Scorpioni, chiar dacă ei nu o recunosc, verbul care le definește cel mai bine acțiunile este ”eu vreau!”

Zodia Scorpionului este asociată cu începutul şi sfârşitul. Nu întâmplător, cel de al optulea semn al zodiacului este considerat cel mai complex dintre toate. Nativii Scorpion sunt caractere puternice, echilibrate, dar au o anumită tendinţă spre izolare şi pasivitate.

În vremuri mai vechi, zodia era reprezentată printr-un vultur. Cei născuţi sub acest semn au o privire care îţi pătrunde în suflet şi sunt în stare să descopere secrete pe care le crezi bine ascunse.

Zodia Scorpion are polaritate negativă, fiind cunoscută şi drept Zodia Misticului sau a Căutătorului. Sufletul Scorpionilor este dominat de o furtună de sentimente, chinuit de întrebări şi aflat în căutarea liniştii pe care rareori o găseşte. Scorpionul guvernează Casa a opta, a Morţii şi a Moştenirilor, atât materiale, cât şi spirituale.

Ce semnifică perioada zodiei Scorpion

Perioada acestei zodii este cuprinsă între 23 octombrie și 2o noiembrie, vreme în care se culeg ultimele roade, Soarele este tot mai palid, zilele sunt tot mai întunecate, iar înserările grăbite ascund multe mistere, așa cum o face și zodia Scorpionului.

Personalitatea Scorpionului și caracteristici speciale

Guvernați de Pluto și de Marte, Scorpionii primesc vibrații de la aceste două astre care, pe de o parte, se completează, iar pe de altă parte, se intersectează. Ei pot fi dinamici, pasionali, incisivi, dar și tăcuți, introvertiți, ascuși sau pasivi.

Drept calităţi, Scorpionul poate fi hotărât, persistent, puternic, intuitiv, pasional, atrăgător și emotiv. Dar poate ascunde și defecte precum gelos, impulsiv, posesiv, secretos, încăpăţânat, răzbunător sau manipulator.

De multe ori, un Scorpion se va opune schimbărilor și se va retrage în cotlonul lui, sperând ca lumea să îl lase în pace. Trebuie să ținem cont că este semn Fix și are nevoie de spațiul lui intim, de lumea lui închisă pentru a-și reface forțele sau pentru a petrece un timp doar cu el însuși.

Femeia Scorpion 

Nativa din zodia Scorpion este una dintre cele mai misterioase femei din zodiac. Puține de mai pot compara cu ea și nicio altă femeie din zodiac nu mai îmbină atât de bine o fire pasională, cu un caracter distant și rece.

Femeia Scorpion poate fi destul de retrasă, dar sub armura rece şi distantă, se ascunde un suflet sensibil. Se poate spune că este mai de modă veche: este loială celor pe care îi iubeşte şi înfruntă cu mult curaj schimbările de viaţă.

Uşor romantică, are pretenţia ca partenerul ei să fie un cavaler desăvârşit, numai că rareori îşi găseşte un bărbat pe potriva ei. Se împrieteneşte doar cu persoane care au cam aceleaşi scopuri şi interese ca şi ea. Nimic nu este lăsat la întâmplare în viaţa ei, chiar dacă pare uneori dezorganizată.

Bărbatul Scorpion 

Nativul din zodia Scorpion are un magnetism puternic. Poate fi incivis, poate fi determinat și puternic, dar poate fi și ascuns, astfel încât să nu știe nimeni ce intenții are. Partenerele sale se plâng adesea că este prea tăcut şi prea retras.

Nativul Scorpion este înzestrat cu o mare forţă de caracter, dar nu se lasă uşor atras de vâltoarea evenimentelor în care se implică prietenii săi. În realitate, în sufletul lui se dă o luptă între forţa distructivă şi puterea benefică a energiei sale.

Dacă lasă garda jos, Scorpionul riscă să alunece pe panta viciilor şi să devină un tiran pentru soţie şi copii. Nativul zodiei mai are de înfruntat un demon care îi poate distruge relaţiile de prietenie: suspiciunea. Îi este foarte greu să aibă încredere în oameni!

Copiii născuți în zodia Scorpion  

Micuții născuți în zodia Scorpionului atrag imediat simpatia tuturor. Sunt copii cu un magnetism puternic, sunt inteligenți și zglobii. Ei arată de la vârste fragede că au o personalitate puternică și un caracter greu de modelat, dacă nu au părinți capabili să le înțeleagă nevoia lor de afecțiune profundă.

Copiii Scorpioni sunt foarte buni la învățătură și mulți dintre ei excelează la anumite materii, în special materiile exacte, matematica, fizica sau geografia și economia. Ei au o intuiție foarte bună și au încredere în intuiția lor, luând singuri decizii foarte bune în viață chiar din adolescență. Cei mai sensibili dintre ei au și momente puternice premonitorii, sunt atrași de mistere, secrete, magie și de știință. Au o minte pătrunzătoare și au nevoie de o familie iubitoare, care să îi susțină la studii și să le ofere toate pârghiile pentru a ajunge cât mai sus.

Compatibilitatea cu alte zodii 

Scorpion – Berbec

Este una din cele mai nefericite combinaţii. De altfel, foarte rar auzi de asemenea cupluri, pentru că nu există nici cea mai mică atracţie intre Scorpion si Berbec.

Scorpion – Taur

Se pot completa şi se pot iubi, dacă renunţă fiecare la tentaţia de a-l domina pe celălalt. Cu toate acestea, Taurul va suferi ştiind că Scorpionul îi ascunde anumite lucruri.

Scorpion – Gemeni

Au şanse de a rămâne împreună numai dacă acceptă fiecare defectele celuilalt. Scorpionul trebuie să aibă răbdare şi să îi lase multă libertate nativului din Gemeni.

Scorpion – Rac

O căsnicie durabilă şi plină de evenimente frumoase va fi mereu între Scorpioni şi Raci. Scorpionul pasional va fi atras de la prima întâlnire de seducătorul Rac, iar pasiunea dintre ei va creşte cu trecerea timpului.

Scorpion – Leu

Amândoi îşi ascund adevăratele sentimente când se îndrăgostesc. Leul poate spune totuşi cu sinceritate „te iubesc”, în timp ce Scorpionul va rămâne rezervat.

Scorpion – Fecioară

Cu greu se vor naşte sentimente profunde de dragoste între cei doi. Este posibil să aibă relaţii superficiale, bazate doar pe atracţia fizică cu Fecioara.

Scorpion – Balanţă

Scorpionul este un partener mult prea bătăios şi hotărât pentru Balanţa fragilă şi indecisă. Relaţia lor poate rezista numai dacă se întâlnesc la maturitate.

Scorpion – Scorpion

La prima ceartă mai serioasă, relaţia lor este puternic ameninţată. Nici unul nu va încerca să alunge supărarea, să îl împace pe celălalt. Sunt firi prea dificile, ca să se înţeleagă.

Scorpion – Săgetător

Partenerul Săgetător va simţi imediat dacă Scorpionul va încerca să îl manipuleze. Nu este uşor să îi mai împaci, dacă s-au certat. De altfel, nu prea există atracţie între cei doi.

Scorpion – Capricorn

Capricornul va avea mult timp impresia că partenerul său Scorpion are un caracter simplu, uşor de citit. Când va descoperi adevărul, ar putea fi prea târziu să mai dorească să plece.

Scorpion – Vărsător

Viaţa aventuroasă a Vărsătorului va trezi repede gelozia puternică a Scorpionului. Au şanse foarte mici să rămână împreună mai mult decât câţiva ani.

Scorpion – Pești

Scorpionii ar putea fi fericiţi alături de Peşti, care le acceptă natura posesivă şi dominatoare. Cei doi pot fi soţul şi soţia model, cei mai buni prieteni şi nici nu se vor gândi vreodată să îşi schimbe partenerul de viaţă.

Dragostea și zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion oferă foarte mult în dragoste și sunt genul de parteneri pe care te poți baza toată viața. Foarte rar se întâmplă ca Scorpionii să înșele, că caute altă iubire, o aventură sau o distracție de o noapte. Ei se căsătoresc când iubesc sincer, iar iubirea lor va dura multă vreme. Și chiar dacă nu mai iubesc, tot nu pleacă de lângă soțul sau soția aleasă în tinerețe.

Viaţa alături de un partener Scorpion care te iubeşte cu pasiune nu este niciodată plictisitoare. Ştie să îţi ofere exact ce visezi şi să îţi construiască acasă un mic paradis. Dar are pretenţia să îl răsplăteşti însutit. Nu este de ajuns să îl iubeşti, trebuie să îl adori, să îl răsfeţi, să le spui tuturor ce om minunat este.

Scorpionii sunt soţi şi soţii extraordinare când sunt siguri pe sentimentele partenerilor lor. Familia şi casa sunt cel mai frumos refugiu din calea tuturor necazurilor. Până şi vacanţele preferă să şi le petreacă lenevind pe acasă, dacă se bucură de compania copiilor şi a soţilor.

Meserii potrivite pentru nativii Scorpioni 

Scorpionilor le plac meseriile în care învaţă mereu ceva nou sau în care pot descoperi ceea ce alţii nu pot. Îi atrage medicina, arheologia, fizica, istoria, arhitectura sau psihologia. Pot excela în postura de psiholog. Chiar şi în criminalistică ar putea face o carieră strălucită, mai ales bărbații Scorpion, care au veleități de detectivi.

Scorpionii pot fi chirurgi de top, pot fi biochimiști sau consilieri, având în vedere că sunt fascinați de psihologia umană. Sunt atrași de medicina alternativă, de științele ezoterice, dar și de religie și credințe religioase.

În orice domeniu ar lucra, dacă este un domeniu unde au tot timpul de descoperit, cercetat și studiat ceva, vor fi fericiți și pot ajunge foarte sus.

Sănătatea și zodia Scorpion

Semnul Scorpionului guvernează sistemul reproducător, ganglionii, producția de hormoni, sistemul urinar și organele genitale.

Scorpionul, deși este o zodie de Apă, este înzestrat cu o energie telurică puternică și are o putere mare de regenerare. Aproape toată viața, exceptând anii senectuții, sunt puternici și rezistenți, se refac foarte repede după problemele medicale și rareori ajung să aibă nevoie de medic.

În schimb, pot avea probleme în perioadele stresante, deoarece suferă mult și se consumă de două ori mai mult decât alții. În a doua parte a vieții sau după vârsta de 60 de ani, mai toți încep să aibă probleme cu aparatul reproducător, cu rinichii, vezica și uretra, dacă nu se îngrijesc la timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending