Connect with us

Horoscop

Zodia Gemeni – perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate

Zodia Gemeni este zodia mișcării și a comunicării. Este zodia cu cea mai mare capacitate de adaptare și, totodată, zodia care se schimbă și își schimbă viața cel mai des. Nimic nu este stabil pentru zodia Gemeni, nici măcar propriile dorințe! Vezi ce caracteristici au cei din Gemeni și cu ce zodii sunt compatibili cei din zodia Gemeni!

Zodia Gemeni – al treilea semn zodiacal

Zodia Gemeni este cea de a treia pe roata zodiacului, după zodia Taur, și este guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor. Datorită lui, nativii Gemeni sunt de multe ori norocoși în carieră și în afaceri, sunt mereu în mișcare, adoră călătoriile și destinațiile exotice și adoră să schimbe cât mai des mediul în care trăiesc.

Al treilea semn al zodiacului, zodie de Aer, pozitiv, este asociat adesea cu tinereţea, comunicarea şi distracţia. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de amănunte despre orice, dar fără să îţi împărtăşească nimic din gândurile lor profunde. Mulţi dintre ei sunt adevăraţi magicieni ai cuvintelor.

Zodia Gemenilor stă sub semnul masculinităţii, în sensul că nativii acesteia pun mai mult accentul pe acţiune, mişcare şi decizie. Pentru ei, lumina, soarele şi iubirea sunt cele mai importante surse de energie.

Verbul care se potriveşte cel mai bine zodiei este „a gândi”, iar nota de bază a oricărui nativ este comunicarea.

Ce semnifică perioada zodiei Gemeni

Zodia Gemeni începe pe 22 mai și se încheie pe 22 iunie, când Soarele va ajunge la solstițiul de vară și va începe zodia Racului. Gemenii sunt ultima zodie de primăvară, zodia în care natura este în expansiune, căldura este tot mai puternică, apar primele roade ale anului, iar oamenii încep să se bucure de lumina tot mai lungă a zilelor.

Personalitatea Gemenilor și caracteristici speciale

Nativii Gemeni sunt spontani, elocvenți, comunicativi, sociabili și au un spirit logic imbatabil. Gemenilor nu le plac contradicţiile, deşi se spune adesea că „una spun şi alta fac”. Lor le place varietatea, de aceea îşi pot schimba adesea opiniile, dar îţi argumentează întotdeauna de ce.

Răbdarea le lipseşte cu desăvârşire, preferând adesea să se apuce de mai multe treburi o dată, decât să aştepte să termine una singură.

Iubesc libertatea, călătoriile şi cuceresc cu uşurinţă spaţiul celor din jur. Pentru spiritul Gemenilor nu există bariere, dar nici nu se luptă prea mult să dărâme un obstacol: dacă le apare în cale… preferă să îl ocolească.

Gemenii se feresc de oricine impune reguli stricte, de convenţiile sociale inutile, de singurătate și de oamenii conservatori, cărora nu le poți schimba punctul de vedere. Gemenilor le place să negocieze tocmai de dragul discuției și nu se vor apropia niciodată de oamenii cu care nu au ce discuta.

Femeia Gemeni

Nativa din zodia Gemeni are un spirit liber și se adaptează ușor la orice schimbare, dar și o fire curioasă peste măsură. Îi plac oamenii drept subiect de studiu, deoarece se atașează greu de cineva. Dar când se îndrăgostește, este pasională și o amantă plină de surprize, care va menține vie toată viața pasiunea partenerului ei.

Pe de altă parte, este o fire mai dificilă, când viața nu este generoasă cu ea. Când capricioasă, când generoasă şi iubitoare, te surprinde cu stările ei de spirit extrem de variate. Cert este că fuge de tradiţie şi de convenţiile sociale şi nu suportă oamenii care încearcă să o domine. Este o fire mai aventuroasă, capabilă să îşi schimbe viaţa radical, fără să regrete nimic. Pe de altă parte, este o fire plăcută, sociabilă, ştie să îţi descreţească fruntea şi nu te plictiseşte. Niciodată nu îşi impune ideile celorlalţi, chiar dacă rareori este de acord cu ei.

Bărbatul Gemeni

Curios, abil și independent, bărbatul Gemeni beneficiază adesea și de un fizic plăcut și se înscrie între cuceritorii zodiacului. Este un bărbat șarmant, îndrăzneț, pasionat de călătorii şi de sporturi care presupun mai multă strategie şi mişcări armonioase, decât forţă fizică.

Este atras de tenis, înot, dans, şah sau de cursele de maşini. Va practica sportul pentru a-şi menţine forma fizică şi va ceda rareori viciilor care îi vor pune în pericol sănătatea.

Nativul din Gemeni caută tovărăşia prietenilor, este deschis şi discută cu pasiune despre orice. Prietenii lui sunt foarte puţini, iar cu majoritatea persoanelor pe care le cunoaşte are relaţii superficiale. Loial rămâne doar celor care îi demonstrează că îl respectă şi că ţin cu adevărat la el.

Copiii născuți în zodia Gemeni

Micuții din zodia Gemeni sunt curioși, au firi schimbătoare și sunt foarte agili. Ei învață să meargă foarte repede și tind să cerceteze lumea cu aviditate, din ce în ce mai departe de părinți și de casă.

Ajunși la școală, sunt interesați de toate activitățile extrașcolare, de sporturi și ateliere meșteșugărești, dar mai ales de excursii. Învață foarte bine la materiile interesante, dar abia se descurcă la cursurile unde trebuie să tocească, pentru că memoria lor este selectivă, iar mintea lor sare ușor de la un subiect la altul.

Copiii Gemeni sunt mereu în mișcare, și acasă, și la școală, își fac mai multe cercuri de prieteni, merg la petreceri și cer tot mai multă libertate părinților. Au o fire energică, dar energia lor se poate risipi, dacă nu este canalizată în mod corect din adolescență.

Compatibilitatea cu alte zodii

Compatibilitatea Gemeni – Berbec

Se vor plictisi împreună şi nu vor reuşi să găsească preocupări comune. Relaţia cu un Berbec poate dura doar câteva luni, fiind lipsită de sentimente profunde.

Compatibilitatea Gemeni – Taur

Fiind dezinteresat de casă şi treburile domestice, nativul din Geamăn nu poate fi un partener de cursă lungă pentru Taurul care pune mare accent pe valorile tradiţionale.

Compatibilitatea Gemeni – Gemeni

Se cunosc prea bine ca să fie prieteni adevăraţi. Se vor certa din motive copilăreşti şi se vor tachina, tocmai pentru că fiecare vrea să fie superior celuilalt.

Compatibilitatea Gemeni – Rac

Partenerul Rac are tendinţa să se izoleze, să îşi trăiască povestea de dragoste într-un cadru feeric şi liniştit, pe care Geamănul nu îl poate accepta, fiind mai distrat şi mai superficial.

Compatibilitatea Gemeni – Leu

Nativii din Leu vor fi încântaţi că Gemenii le lasă libertatea de care au nevoie, dar lungile lor perioade de lene nu se potrivesc deloc cu stilul de viaţă aglomerat al celor din urmă.

Compatibilitatea Gemeni – Fecioară

Datorită faptului că Gemenii nu sunt interesaţi mult timp de acelaşi lucru, Fecioarele se tem că vor fi superficiali şi în relaţia de dragoste, urmărind doar să se distreze.

Compatibilitatea Gemeni – Balanță

Balanţele ar avea şanse mari să cucerească definitiv inima Gemenilor. Sunt amuzante, tolerante şi suficient de isteţe pentru a suporta capriciile Gemenilor.

Compatibilitatea Gemeni – Scorpion

Gemenii înconjuraţi de prieteni şi mereu pe drumuri nu se vor împăca niciodată prea bine cu Scorpionii, care preferă să stea în locuri liniştite şi călduroase.

Compatibilitatea Gemeni – Săgetător

Amândorura le place să descopere lucruri noi, dar Săgetătorul va încerca să îi impună partenerului său din Gemeni propriile idealuri şi obiective de viaţă.

Compatibilitatea Gemeni – Capricorn

Capricornii sunt rezervaţi, serioşi şi practici, adică tocmai genul de partener de care Gemenii se feresc. Între cei doi rareori poate exista atracţie.

Compatibilitatea Gemeni – Vărsător

Vărsătorul fascinant şi ambiţios pare să fie cea mai bună alegere pentru un nativ din Gemeni. Cea mai bună relaţie este între un bărbat Gemeni şi o femeie Vărsător. Cei doi se vor completa perfect.

Compatibilitatea Gemeni – Peşti

Ambele semne au o natură duală. De cele mai multe ori, Peştii le pot face surprize neplăcute Gemenilor, ceea ce va duce la o ruptură inevitabilă între ei.

Dragostea și zodia Gemeni

Nativii Gemeni adoră dragostea ca principiu de viață, oferă dragoste, dar nu te poți baza pe iubirea lor o viață întreagă. Cât sunt tineri, le place să aibă tot felul de experiențe și aventuri, le place să cunoască tot felul de oameni, să călătorească și să își facă prieteni și iubiți din mai multe colțuri ale lumii.

Un partener din zodia Gemenilor va fi întotdeauna o sursă nesecată de surprize. Chiar dacă bărbaţii din Gemeni sunt mai puţin capricioşi decât femeile născute în această zodie, şi ei pot avea o fire schimbătoare. Sunt amuzanţi, deschişi, le place să facă daruri şi au cele mai bune idei de distracţie. La prima întâlnire, un Geamăn va şti să destindă atmosfera şi să păstreze un anume mister despre viaţa lui personală.

Dar Gemenii nu pot oferi stabilitate și fidelitate, lor le place să flirteze și trebuie să te bucuri de compania lor atât cât o poți avea. Cine are nevoie de liniște, de stabilitate și constanță în viața lui, trebuie să se ferească să se îndrăgostească vreodată de un nativ din Gemeni.

Meserii potrivite pentru nativii Gemeni

Zodia Gemenilor este asociată cu pasiunea pentru artă, pentru obiectele meşteşugite şi pentru unicate. Nu este de mirare că bărbaţii Gemeni lucrează adesea în domenii care au legătură cu arta. Pot fi ghizi în muzee sau creatori de modă, poeţi, pictori sau colecţionari împătimiţi. Casa lor va fi întotdeauna decorată cu mult bun gust, vor respecta canoanele modei, dar vor încerca să fie cu un pas înaintea ei, descoperind ceva nou.

Versatili, adaptabili și buni comunicatori, Gemenii pot fi jurnaliști, purtători de cuvânt, angajați în administrația de stat, scriitori, moderatori, avocați, dar și profesori, sportivi, piloți, ghizi turistici sau patroni de hoteluri.

Sănătatea și zodia Gemeni

Din punct de vedere anatomic, zodia Gemeni influențează umerii, brațele, mâinile, sistemul nervos, sistemul respirator și plămânii. Sunt firi agitate, iar acest lucru poate avea consecințe neplăcute asupra sănătății lor, dacă nu își fac un obicei să scape de stres prin activități relaxante, prin sport, plimbări, călătorii sau un hobby creativ.

Gemenii pot fi predispuși la afecțiuni respiratorii și afecțiuni ale sistemului nervos, de la oboseală cronică, la anxietate. Mulți dintre Gemeni, în special femeile, se confruntă cu tulburări de somn și se odihnesc prea puțin. Yoga și sportul în aer liber îi poate ajuta să combată această problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending