Connect with us

Horoscop

Valentine’s Day. Cadoul perfect pentru fiecare zodie

Aceste idei de cadouri de Valentine’s Day au fost scrise în stele!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

O experiență.

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt dornici, dinamici, rapizi și competitivi. Cu alte cuvinte, oamenilor Berbec le place să facă lucruri noi și adoră provocările.

Pentru Berbec, alege o activitate distractivă care poate fi tranformată într-o competiție. O invitație la un curs de gătit interactiv sau la escape room poate fi o idee minunată dacă ești în căutarea cadoului perfect.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ceva drăguț pentru casă.

Taurii sunt puternici, de încredere, senzuali și creativi și se știe că le plac lucrurile cele mai fine în viață.

O farfurie pentru brânză în formă de inimă este amestecul perfect de practic și romantic, iar asocierea cu o selecție de brânzeturi și o cutie de bomboane din ciocolata preferată poate fi cadoul ideal.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

O modalitate de a se exprima.

Cei născuți sub semnul Gemenilor sunt versatili, expresivi, curioși și amabili. Gemenii sunt plini de povești amuzante și subiecte de conversație ingenioase.

Un notebook elegant este o sursă de creație perfectă pentru un Geamăn expresiv.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ceva sentimental.

Racii sunt intuitivi, sentimentali, plini de compasiune și protectori, așa că adoră lucrurile care alese cu grijă și care le arată că îți pasă cu adevărat. Primești puncte bonus dacă e ceva pentru casa lor, Racii iubesc spațiile confortabile.

Un tablou personalizat cu harta stelelor din noaptea în care v-ați întâlnit sau de la primul sărut este un cadou perfect de Ziua Îndrăgostiților.

Leu(22 iulie – 22 august)

Un accesoriu pentru poza perfectă de pe Instagram.

Leii sunt serioși, deschiși la minte, pasionali și siguri de sine. Dar, sunt și regii rețelelor de socializare.

Un Ring light pentru poze este cadoul perfect pentru ei.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O oportunitate de a se relaxa.

Fecioarele sunt practice, loiale, blânde și analitice. Dar, sunt și persoane care se neglijează.

Prin urmare, o ședința la spa este o modalitate excelentă de a le ajuta să se relaxeze și să se răsfețe. Îți vor mulțumi mai târziu.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Un coș plin cu lucrurile pe care le adoră.

Balanțele sunt sociabile, corecte, diplomate și pline de har. Dar, sunt, de asemenea, foarte atente în ceea ce privește romantismul și micile atenții.

Un coș de cadouri inspirat le va aduce cu siguranță zâmbetul pe față. Dacă nu dorești să cumperi ceva prefabricat, creează singur/ă un coș cu deliciile sale preferate.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Orice lucru parfumat.

Scorpionii sunt pasionali, încăpățânați, inventivi și curajoși. Și, de asemenea, sunt cunoscuți pentru că le place orice are legătură cu parfumul.

Un parfum este una dintre cele mai comune idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, așa că ai putea încerca totuși ceva mai original. Popularele lumânări Homesick sunt perfecte și se găsesc într-o mulțime de variante.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

O modalitate de a înregistra amintiri fericite.

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt extrovertite, optimiste, amuzante și generoase și sunt adesea sufletul petrecerii.

O cameră polaroid cu poze la minut este cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Le va permite să-și înregistreze amintirile fericite cu tine, precum și cu prietenii și familia.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Un memento discret care să-i reamintească să aibă mai multă grijă de sine.

Capricornii sunt serioși, independenți, disciplinați și tenace. Și, probabil, sunt cei mai muncitori oameni pe care îi cunoști.

O carte cu sfaturi pentru îngrijirea de sine este o modalitate excelentă de a-i reaminti să-și găsească timp pentru relaxare după munca grea. Au nevoie de ea, dar pur și simplu nu o cer.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ceva misterios.

Cei născuți sub semnul Vărsător sunt profunzi, inventivi, originali și nu fac compromisuri.

Vărsătorii iubesc orice lucru ciudat și neobișnuit. De aceea, datorită aspectului său misterios, o lampă lună 3D este perfectă pentru a-i stimula imaginația și creativitatea.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Un cadou ciudat, dar grijuliu.

Peștii sunt afectuoși, empatici, înțelepți și artistici. Dar, sunt și mari fani ai oricărui lucru ciudat prin care îi arăți că îți pasă.

O sticlă de apă cu cristale vindecătoare este un cadou minunat pentru orice nativ din Pești care este mereu în mișcare. Îi reamintește să rămână hidratat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending