Connect with us

Horoscop

Ultima Cifră a Anului de Naștere îți spune care este Amprenta Energetică a Destinului tău

Ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău.

Din punct de vedere numerologic, anul în care te-ai născut poartă o semnificație copleșitoare, jucând un rol important în destinul tău. Mai mult, în astrologia orientală, ultima cifră a anului de naștere este cheia care deschide poarta către sufletul tău, dezvăluind lucruri importante despre tine, natura ta adevărată, despre dorințele inimii tale, despre destinul tău și trasând totodată și anumite predispoziții astrale.

Prin urmare, ultima cifră a anului de naștere poartă amprenta unuia din cele cinci elemente Feng Shui, elementele de bază ale vieții de fapt: metal, aer, pământ, apă, lemn. Așadar:

  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 0 sau 1 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Metal
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Apa
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 4 sau 5 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Lemn
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 6 sau 7 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Foc
  • Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 8 sau 9 – amprenta energetică a destinului tău este elementul Pământ

 

Daca ultima cifra a anului tau de nastere este 0 sau 1 – elementul Metal

Energia metalului este una solidă, palpabilă, stabilă și modelatoare. Prin urmare, ai o personalitate puternică, dinamică și ești plin de hotărâre atunci când ți-ai propus ceva căci știi cu exactitate ce anume îți dorești de la tine, de la viață și de la ceilalți. Crezi cu tărie în posibilitățile tale de a-ți împlini visurile. Ești un om al acțiunii, o fire independentă ambițioasă și rezervată, și nu te dai bătut în ciuda obstacolelor care îți ies în cale.

Totodată, ești un sprijin de încredere și un prieten adevărat, care nu ezită să ofere ajutor persoanelor care îl solicită. Iubești dreptatea și ai o mare influență și putere de persuasiune asupra celor din jurul tău. Cu toate acestea, uneori îți este greu să te adaptezi la schimbările din viața ta și te încăpățânezi să rămâi în zona ta de confort. Așteptările tale pot fi prea mari și ai tendința de a fi prea critic sau de a te lăsa pradă dezamăgirii.

Atunci când vei învăța să fii mai flexibil și să te lași purtat de valurile vieții și îndrumat de mâna destinului, viața ta poate lua o turnură frumoasă. Metalul, element solid, poate aduce la nivel fizic tulburări la nivel digestiv, probleme articulare și la nivelul plămânilor, iar ca aspecte negative intransigență și critică exagerată.

 

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 2 sau 3 – elementul Apă

Energia apei este una flexibilă, fluidă, capacitatea de a curge, de a se adapta. Persoanele care poartă în destinul lor amprenta energetică a apei iubesc să comunice, să stabilească legături și conexiuni cu ceilalți, și au o mare putere de empatie. Stăpânești la perfecție arta de a vorbi și pentru ceilalți este o plăcere să te aibă în preajmă ca interlocutor și ascultător. În mod nativ, persoanele caracterizate de elementul Apa sunt pline de bunătate și compasiune față de ceilalți.

Ca aspecte negative ale apei în destinul tău putem menționa lipsa de hotărâre, incapacitatea de a lua decizii sau de a-ți susține punctul de vedere în anumite situații. Ai tendința de a fi extrem de sensibil și vulnerabil și ești înclinat către depresie. Apa ca element lichid poate aduce la nivel fiziologic probleme legate de circulația sângelui în corp, de rinichi sau vezică urinară și chiar astenii.

 

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 4 sau 5 – elementul Lemn

Ești o persoană care își asumă în totalitate responsabilitățile, îți place să creezi lucruri, să naști proiecte, să le crești și să le dezvolți, cu o determinare și o putere de muncă ce pot impresiona pe oricine. Îți place să explorezi lumea din jurul tău prin mijloacele de care dispui. Totodată, ești o persoană caldă, familistă, atașată de valorile familiale. Printre aspectele negative pe care le putem menționat sunt următoarele: de multe ori, lași prea mult de la tine și iei atitudine doar atât când ești constrânsă. Ești ușor influențabilă. Ai tendința totodată de a fi delăsătoare dacă nu ai un sprijin real lângă tine și de a nu-ți pune potențialul în valoare. De multe ori, uiți cât de tare poți să strălucești și îi lași pe alții să te pună în umbră.

Lemnul la nivel fizic, atunci când este în exces, poate predispune către probleme la ficatului sau al vezicii biliare, poate chiar probleme legate de migrene și dureri de cap, prin urmare este esențial să abordezi de-a lungul vieții o dietă echilibrată.

 

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 6 sau 7 – elementul Foc

Energia focului este una a vitalității, a pasiunii, a luminii, a căldurii, a arderii și a consumului interior. Prin urmare, ești o persoană care simte, gândește și înțelege să trăiască foarte intens. Ai o fire profundă, veselă, exuberanță. Iubești viața și micile ei bucurii, ești plină de vioiciune și îndrăzneală. Îți place aventura, îți place să îți asumi riscuri, îți place să descoperi, să explorezi, să te arunci în necunoscut cu inima înainte. Ești o fire spontană.

Focul la nivel fizic, în exces, poate crea de-a lungul vieții probleme la nivelul inimii sau ale intestinului subțire, la anxietăți sau atacuri de panică.

 

Dacă ultima cifră a anului tău de naștere este 8 sau 9 – elementul Pământ

Energia pământului este una a stabilității, a afecțiunii, a solidității, a statorniciei, a nașterii și a renașterii, a pragmatismului. Ești o persoană cu picioarele bine înfipte pe pământ, cu un simț al realității bine dezvoltat. Îți place să te înconjori de lucruri care îți fac viața mai ușoară și mai frumoasă, lucruri de calitate. Iubești pacea, echilibrul, armonia și atașată de tot ce înseamnă tradițional. Destinul te-a înzestrat cu înțelepciune, calm, răbdare, perseverență, serenitate, cu o liniște sufletească care te ține întotdeauna la suprafață în bătăliile tale cu viață.

Ai o demnitate aparte și o grație elegantă în modul în care știi să trăiești. Totodată, în ceea ce te privește, sentimentul apartenenței este foarte puternic și simți acut nevoia de a aparține unei comunități, familii, grup etc. Ești o persoană loială, iubitoare, plină de afecțiune față de cei dragi și chiar dacă nu te lași pradă emoțiilor puternice, ții enorm de mult la membrii familiei tale. Ești un prieten de încredere la care ceilalți pot apela oricând.

Ai însă tendința de a fi prea rațională, de a nu-ți asculta instinctele, de a încerca să controlezi întâmplările din viață și jurul tău, ceea ce îți poate aduce și multă suferință. Trăiești prea mult în cercul tău de siguranță și eviți să riști, dar de multe ori eviți și să trăiești cu adevărat. Pământul la nivel fizic, în exces, poate cauza afecțiuni la nivelul stomacului, probleme cu splină sau disfuncționalități la nivelul pancreasului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending