Connect with us

Horoscop

Trei zodii care preferă să nu aibă relații – de ce le este mai bine singure

Tu cum te simți când te gândești la o viață fără un partener sau o parteneră? Îmbrățișezi ideea de a fi o persoană singură, sau ești genul acela de om care trebuie să fie mereu într-o relație? Aceste răspunsuri diferă de la persoană la persoană, în special de la zodie la zodie.

Unul dintre lucrurile care fac oamenii să se simtă bine atunci când sunt singuri este legat de faptul că te poți concentra pe tine mereu, de faptul că nu trebui să îți faci griji în legătură cu nevoile altcuiva, despre întâlniri eșuate sau alți factori care intervin atunci când există cineva în viața ta.

 

Iată care sunt trei zodii care se simt mai confortabil atunci când nu sunt într-o relație:

 

Gemeni

Nativii în zodia Gemeni sunt mult mai fericiți atunci când sunt singuri, toată lumea știe asta, și nu neapărat pentru că nu le place ideea unei relații, ci pentru că preferă o situație mai relaxată unde trebuie să depună mai puțin efort și să se implice mai puțin.

Relațiile sunt menite distracției și a relaxării, nu a restricțiilor și a angajamentelor. Această gândire este specifică Gemenilor, pentru că este zodia caldă și rece care poate să iubeasă într-o zi și să ceară spațiu a doua zi, așa că nu știm niciodată la ce să ne așteptăm de la ea.

Gemenii sunt foarte stricți și în ceea ce privește preferințele – asta dacă pot lua o dicizie. Ideea de a lucra și pentru nevoile altcuiva este prea consiferată ca prea multă muncă pentru ei. În plus, atunci când nu poate lua decizii pentru el însuși, se simte mai stresat de faptul că altcineva observă că eșuează. Ar prefera să fie responsabil doar pentru el însuși și pentru propria fericire decât și pentru a altcuiva.

Vărsător

Nu este o surpriză pentru nimeni, nativii sunt cunoscuți ca fantomele zodiacului care pot ajunge să fie singuri tocmai pentru că se simt mai în siguranță atunci când nu fac parte dintr-o pereche. Își pot găsi fericirea în singurătate, mai ales pentru că sunt suflete profunde, iar atunci când au o conexiune cu cineva, o tranformă în ceva puternic. Totuși, aceste conexiuni nu sunt deloc des întâlnite. Vărsătorii sunt foarte plăcuți, dar nu îi plac pe cei din jur foarte ușor, iar asta îi face să le fie foarte greu să se așeze lângă un partener stabil cu care să fie 100% fericiți.

Nativii sunt visători și activiști și vor crede mereu că există ceva mai bun în lume. Atitudinea solitară îi fac să pună la îndoială loialitatea partenerului, deși aceștia au nevoie de spațiu, au nevoie de momente de singurătate unde să se poată gândi, iar partenerul poate interpreta această nevoie ca un act de egoism sau ca pură comoditate.

Leu

Atunci când nativii sunt singuri, au mai mult timp să îți dedice și au capacitatea de a se lăuda cât mai tare și mai mândru. Pentru Lei, dragostea este dediată, în primul rând, lor înșiși. Sunt singuri pentru a-și declara iubirea de sine în fața unei audiențe mai mari. Dacă au un partener care le restricționează imaginația, dacă sunt într-o situație în care egoul lor nu este destul de hrănit, pot ajunge la autodistrugere emoțională. Un Leu care nu se iubește pe sine va fi consumat de propriile flăcări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending