Connect with us

Horoscop

Trebuie sa stii asta: Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau.

Luna în care te-ai născut spune multe despre ce fel de persoană ești și ce te așteaptă în viață. Află dacă te-ai născut sub o stea norocoasă!

Ianuarie

Dacă te-ai născut în luna ianuarie, ești o persoană ambițioasă, care își ia sarcinile în serios. Îți place să înveți lucruri noi, dar nu le ții pentru tine, ci ai grijă să îi înveți și pe ceilalți. Îți place să critici și cauți mereu defectele și slăbiciunile celorlalți, motiv pentru care îți vei pierde mulți prieteni.

Cei care rămân, însă, lângă tine, nu vor regreta, pentru că îți place să îi faci fericiți pe oamenii la care ții. Ești o fire independentă și te-ai născut să fii un lider, așa că ai toate șansele să ai o carieră de succes.

Creativitatea și ingeniozitatea cu care ai fost înzestrat te vor ajuta să rezolvi multe probleme, iar ceilalți vor apela frecvent la tine. Bărbații au mai multe șanse de reușită decât femeile.

Februarie

Persoanele născute în luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbătoare. În general, sunt caracterizate de loialitate și onestitate, dar se răzvrătesc primele, atunci când se simt îngrădite.

Iubesc libertatea și țintesc sus pe scara socială, însă nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo.

Pentru oamenii născuți în această lună, oamenii sunt mai importanți decât banii sau succesul și vor fi de multe ori răniți, din cauza firii lor sensibile. Bărbații au tendința de a se lăsa conduși de femeile din viața lor, mai ales în tinerețe.

Martie

Oamenii născuți în această lună sunt plini de farmec, deși pot fi considerați timizi și rezervați de ceilalți. Sunt firi secretoase și își fac cu greu prieteni, însă odată ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de căldură.

Sunt greu de scos din sărite și au, în general, încredere în ceilalți. Dacă intri în această lună, află că ai mari șanse să ajungi faimos. Vei face bani cu ușurință, dar îi vei pierde la fel de repede.

Aprilie

Dacă te-ai născut în aprilie, ești o persoană plină de viață, care se decide repede, dar ajunge deseori să regrete ce a hotărât inițial. Iubești să fii în centrul atenției, dar știi să fii alături de ceilalți, atunci când au nevoie.

Firea ta blândă se schimbă, însă, când ești scos din sărite și obișnuiești să te răzbuni pe oamenii care ți-au greșit. Ceilalți te percep ca fiind încăpățânat și impulsiv, dar și creativ, sexy și inteligent. Când îți pui ceva în cap, nimic nu te va opri din drumul tău!

Mai

Oamenii născuți în această lună sunt încăpățânați și se enervează repede. Cu toate acestea, sunt plăcuți ușor de ceilalți se bucură de multă atenție. Sunt capabili de sentimente profunde și sunt înzestrați atât cu frumusețe interioară, cât și exterioară.

Persoanele născute în mai pun mare preț pe exprimarea liberă și au înclinații spre meseriile artistice, precum muzician, actor sau scriitor. Pun foarte mare preț pe prieteni, dar au, în același timp, o nevoie exagerată să fie singuri. Reușesc să își găsească liniștea când stau singuri, în natură.

Iunie

Dacă te-ai născut în prima lună de vară, află că ești o persoană cu viziune, politicoasă și atentă întotdeauna la ce spune. Ești o fire sensibilă și te impresionează bunătatea celorlalți. Ai o idee despre orice și ești întotdeauna dispus să încerci lucruri noi.

Firea ta prietenoasă îți va aduce, însă, multă suferință, pentru că ești ușor de rănit și îți revii greu după astfel de situații. Îți plac glumele, hainele și prietenii și ai mari șanse să ai o carieră de succes în domeniul artistic. Nu îți plac copiii, dar ții mult la oamenii mai în vârstă din familia ta.

Iulie

Tu ești o persoană sinceră și amuzantă, care își face ușor prieteni. Nu îți ieși ușor din fire, dar când o faci, ai tendința de a deveni agresiv. Nu ai dorințe de răzbunare, dar nu uiți niciodată o persoană care ți-a greșit.

Pui mare preț pe familie i ești dispus să faci orice, pentru a-ți proteja relațiile personale. Oamenii născuți în această lună au tendința de a fi excentrici, mai ales când vine vorba de felul în care se îmbracă și obiceiurile pe care le au.

Multe persoane născute în această lună au fost înzestrați cu minți geniale, dar sunt, în același timp, foarte sensibili și predispuși la depresie.

August

Dacă te-ai născut în această lună, prietenii tăi sunt norocoși să te aibă, pentru că ești o fire veselă, care face întotdeauna cele mai multe glume. Ai calități de lider, ești curajos și nu ai nicio problemă să îți asumi riscuri.

Atitudinea ta jovială dispare, însă, cu ușurință, când ceva nu îți convine și devii foarte agresiv. Pui preț pe căsnicie și ai tendința de a vedea ce este mai bun în ceilalți.

Ai șanse mari să ocupi o funcție importantă în comunitatea din care faci parte, dar riști să ai probleme de sănătate, din cauza responsabilităților pe care le ai. Vei faci bani foarte ușor.

Septembrie

Oamenii născuți în această lună adoră să îi critice pe ceilalți și să le scoată în evidență greșelile. Sunt persoane muncitoare și au o memorie foarte bună, iar activitatea lor preferată este să caute informații.

Sunt foarte organizate și au o inteligență ridicată, însă sunt predispuse spre depresie. Pot ajunge oameni de succes, însă își pun singuri obstacole, pentru că analizează totul foarte mult.

Octombrie

Dacă te-ai născut în această lună, înseamnă că ești o persoană atractivă și suavă, a cărei frumusețe interioară reușește să îi farmece pe ceilalți.

Pui preț pe prieteni, dar ai tendința de a fi egoist. Ești ușor de rănit, dar îți revii la fel de repede. Ai foarte mult noroc, iar atunci când îți pui ceva în minte, reușești să obții. Ai și o parte întunecată, care este scoasă în evidență în momentul în care ești contrazis.

Nu uiți oamenii care ți-au greșit și ai grijă să te răzbuni de fiecare dată. Dacă reușești să îți învingi demonii interiori, îți vei atinge toate scopurile în viață. Ai potențial să ajungi un lider în domeniul tău.

Noiembrie

Oamenii născuți în noiembrie sunt pozitivi și plini de viață, au multe idei și reușesc să vadă în perspectivă. Au o minte sclipitoare și pot deveni buni doctori. Sunt firi sensibile, iar această trăsătură îi predispune la probleme de sănătate și boli psihice.

Decembrie

Dacă te-ai născut în această lună, ești înclinat spre filosofie și ai tendința de a analiza toate aspectele vieții.

De obicei, ești norocos și găsești dragostea cu ușurință. Ai o viață socială activă, iar uneori îți ignori responsabilitățile, de dragul distracției.

Te consideri atât de norocos, încât îți asumi riscuri periculoase și poți pierde multe oportunități din această cauză. Vei atinge succesul, în momentul în care vei realiza că nu ești nemuritor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Zodia Gemeni – perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate

Zodia Gemeni este zodia mișcării și a comunicării. Este zodia cu cea mai mare capacitate de adaptare și, totodată, zodia care se schimbă și își schimbă viața cel mai des. Nimic nu este stabil pentru zodia Gemeni, nici măcar propriile dorințe! Vezi ce caracteristici au cei din Gemeni și cu ce zodii sunt compatibili cei din zodia Gemeni!

Zodia Gemeni – al treilea semn zodiacal

Zodia Gemeni este cea de a treia pe roata zodiacului, după zodia Taur, și este guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor. Datorită lui, nativii Gemeni sunt de multe ori norocoși în carieră și în afaceri, sunt mereu în mișcare, adoră călătoriile și destinațiile exotice și adoră să schimbe cât mai des mediul în care trăiesc.

Al treilea semn al zodiacului, zodie de Aer, pozitiv, este asociat adesea cu tinereţea, comunicarea şi distracţia. Nativii Gemeni sunt înzestraţi cu spirit vesel şi cu o minte ascuţită. Le place să vorbească mult şi repede, îţi oferă tot felul de amănunte despre orice, dar fără să îţi împărtăşească nimic din gândurile lor profunde. Mulţi dintre ei sunt adevăraţi magicieni ai cuvintelor.

Zodia Gemenilor stă sub semnul masculinităţii, în sensul că nativii acesteia pun mai mult accentul pe acţiune, mişcare şi decizie. Pentru ei, lumina, soarele şi iubirea sunt cele mai importante surse de energie.

Verbul care se potriveşte cel mai bine zodiei este „a gândi”, iar nota de bază a oricărui nativ este comunicarea.

Ce semnifică perioada zodiei Gemeni

Zodia Gemeni începe pe 22 mai și se încheie pe 22 iunie, când Soarele va ajunge la solstițiul de vară și va începe zodia Racului. Gemenii sunt ultima zodie de primăvară, zodia în care natura este în expansiune, căldura este tot mai puternică, apar primele roade ale anului, iar oamenii încep să se bucure de lumina tot mai lungă a zilelor.

Personalitatea Gemenilor și caracteristici speciale

Nativii Gemeni sunt spontani, elocvenți, comunicativi, sociabili și au un spirit logic imbatabil. Gemenilor nu le plac contradicţiile, deşi se spune adesea că „una spun şi alta fac”. Lor le place varietatea, de aceea îşi pot schimba adesea opiniile, dar îţi argumentează întotdeauna de ce.

Răbdarea le lipseşte cu desăvârşire, preferând adesea să se apuce de mai multe treburi o dată, decât să aştepte să termine una singură.

Iubesc libertatea, călătoriile şi cuceresc cu uşurinţă spaţiul celor din jur. Pentru spiritul Gemenilor nu există bariere, dar nici nu se luptă prea mult să dărâme un obstacol: dacă le apare în cale… preferă să îl ocolească.

Gemenii se feresc de oricine impune reguli stricte, de convenţiile sociale inutile, de singurătate și de oamenii conservatori, cărora nu le poți schimba punctul de vedere. Gemenilor le place să negocieze tocmai de dragul discuției și nu se vor apropia niciodată de oamenii cu care nu au ce discuta.

Femeia Gemeni

Nativa din zodia Gemeni are un spirit liber și se adaptează ușor la orice schimbare, dar și o fire curioasă peste măsură. Îi plac oamenii drept subiect de studiu, deoarece se atașează greu de cineva. Dar când se îndrăgostește, este pasională și o amantă plină de surprize, care va menține vie toată viața pasiunea partenerului ei.

Pe de altă parte, este o fire mai dificilă, când viața nu este generoasă cu ea. Când capricioasă, când generoasă şi iubitoare, te surprinde cu stările ei de spirit extrem de variate. Cert este că fuge de tradiţie şi de convenţiile sociale şi nu suportă oamenii care încearcă să o domine. Este o fire mai aventuroasă, capabilă să îşi schimbe viaţa radical, fără să regrete nimic. Pe de altă parte, este o fire plăcută, sociabilă, ştie să îţi descreţească fruntea şi nu te plictiseşte. Niciodată nu îşi impune ideile celorlalţi, chiar dacă rareori este de acord cu ei.

Bărbatul Gemeni

Curios, abil și independent, bărbatul Gemeni beneficiază adesea și de un fizic plăcut și se înscrie între cuceritorii zodiacului. Este un bărbat șarmant, îndrăzneț, pasionat de călătorii şi de sporturi care presupun mai multă strategie şi mişcări armonioase, decât forţă fizică.

Este atras de tenis, înot, dans, şah sau de cursele de maşini. Va practica sportul pentru a-şi menţine forma fizică şi va ceda rareori viciilor care îi vor pune în pericol sănătatea.

Nativul din Gemeni caută tovărăşia prietenilor, este deschis şi discută cu pasiune despre orice. Prietenii lui sunt foarte puţini, iar cu majoritatea persoanelor pe care le cunoaşte are relaţii superficiale. Loial rămâne doar celor care îi demonstrează că îl respectă şi că ţin cu adevărat la el.

Copiii născuți în zodia Gemeni

Micuții din zodia Gemeni sunt curioși, au firi schimbătoare și sunt foarte agili. Ei învață să meargă foarte repede și tind să cerceteze lumea cu aviditate, din ce în ce mai departe de părinți și de casă.

Ajunși la școală, sunt interesați de toate activitățile extrașcolare, de sporturi și ateliere meșteșugărești, dar mai ales de excursii. Învață foarte bine la materiile interesante, dar abia se descurcă la cursurile unde trebuie să tocească, pentru că memoria lor este selectivă, iar mintea lor sare ușor de la un subiect la altul.

Copiii Gemeni sunt mereu în mișcare, și acasă, și la școală, își fac mai multe cercuri de prieteni, merg la petreceri și cer tot mai multă libertate părinților. Au o fire energică, dar energia lor se poate risipi, dacă nu este canalizată în mod corect din adolescență.

Compatibilitatea cu alte zodii

Compatibilitatea Gemeni – Berbec

Se vor plictisi împreună şi nu vor reuşi să găsească preocupări comune. Relaţia cu un Berbec poate dura doar câteva luni, fiind lipsită de sentimente profunde.

Compatibilitatea Gemeni – Taur

Fiind dezinteresat de casă şi treburile domestice, nativul din Geamăn nu poate fi un partener de cursă lungă pentru Taurul care pune mare accent pe valorile tradiţionale.

Compatibilitatea Gemeni – Gemeni

Se cunosc prea bine ca să fie prieteni adevăraţi. Se vor certa din motive copilăreşti şi se vor tachina, tocmai pentru că fiecare vrea să fie superior celuilalt.

Compatibilitatea Gemeni – Rac

Partenerul Rac are tendinţa să se izoleze, să îşi trăiască povestea de dragoste într-un cadru feeric şi liniştit, pe care Geamănul nu îl poate accepta, fiind mai distrat şi mai superficial.

Compatibilitatea Gemeni – Leu

Nativii din Leu vor fi încântaţi că Gemenii le lasă libertatea de care au nevoie, dar lungile lor perioade de lene nu se potrivesc deloc cu stilul de viaţă aglomerat al celor din urmă.

Compatibilitatea Gemeni – Fecioară

Datorită faptului că Gemenii nu sunt interesaţi mult timp de acelaşi lucru, Fecioarele se tem că vor fi superficiali şi în relaţia de dragoste, urmărind doar să se distreze.

Compatibilitatea Gemeni – Balanță

Balanţele ar avea şanse mari să cucerească definitiv inima Gemenilor. Sunt amuzante, tolerante şi suficient de isteţe pentru a suporta capriciile Gemenilor.

Compatibilitatea Gemeni – Scorpion

Gemenii înconjuraţi de prieteni şi mereu pe drumuri nu se vor împăca niciodată prea bine cu Scorpionii, care preferă să stea în locuri liniştite şi călduroase.

Compatibilitatea Gemeni – Săgetător

Amândorura le place să descopere lucruri noi, dar Săgetătorul va încerca să îi impună partenerului său din Gemeni propriile idealuri şi obiective de viaţă.

Compatibilitatea Gemeni – Capricorn

Capricornii sunt rezervaţi, serioşi şi practici, adică tocmai genul de partener de care Gemenii se feresc. Între cei doi rareori poate exista atracţie.

Compatibilitatea Gemeni – Vărsător

Vărsătorul fascinant şi ambiţios pare să fie cea mai bună alegere pentru un nativ din Gemeni. Cea mai bună relaţie este între un bărbat Gemeni şi o femeie Vărsător. Cei doi se vor completa perfect.

Compatibilitatea Gemeni – Peşti

Ambele semne au o natură duală. De cele mai multe ori, Peştii le pot face surprize neplăcute Gemenilor, ceea ce va duce la o ruptură inevitabilă între ei.

Dragostea și zodia Gemeni

Nativii Gemeni adoră dragostea ca principiu de viață, oferă dragoste, dar nu te poți baza pe iubirea lor o viață întreagă. Cât sunt tineri, le place să aibă tot felul de experiențe și aventuri, le place să cunoască tot felul de oameni, să călătorească și să își facă prieteni și iubiți din mai multe colțuri ale lumii.

Un partener din zodia Gemenilor va fi întotdeauna o sursă nesecată de surprize. Chiar dacă bărbaţii din Gemeni sunt mai puţin capricioşi decât femeile născute în această zodie, şi ei pot avea o fire schimbătoare. Sunt amuzanţi, deschişi, le place să facă daruri şi au cele mai bune idei de distracţie. La prima întâlnire, un Geamăn va şti să destindă atmosfera şi să păstreze un anume mister despre viaţa lui personală.

Dar Gemenii nu pot oferi stabilitate și fidelitate, lor le place să flirteze și trebuie să te bucuri de compania lor atât cât o poți avea. Cine are nevoie de liniște, de stabilitate și constanță în viața lui, trebuie să se ferească să se îndrăgostească vreodată de un nativ din Gemeni.

Meserii potrivite pentru nativii Gemeni

Zodia Gemenilor este asociată cu pasiunea pentru artă, pentru obiectele meşteşugite şi pentru unicate. Nu este de mirare că bărbaţii Gemeni lucrează adesea în domenii care au legătură cu arta. Pot fi ghizi în muzee sau creatori de modă, poeţi, pictori sau colecţionari împătimiţi. Casa lor va fi întotdeauna decorată cu mult bun gust, vor respecta canoanele modei, dar vor încerca să fie cu un pas înaintea ei, descoperind ceva nou.

Versatili, adaptabili și buni comunicatori, Gemenii pot fi jurnaliști, purtători de cuvânt, angajați în administrația de stat, scriitori, moderatori, avocați, dar și profesori, sportivi, piloți, ghizi turistici sau patroni de hoteluri.

Sănătatea și zodia Gemeni

Din punct de vedere anatomic, zodia Gemeni influențează umerii, brațele, mâinile, sistemul nervos, sistemul respirator și plămânii. Sunt firi agitate, iar acest lucru poate avea consecințe neplăcute asupra sănătății lor, dacă nu își fac un obicei să scape de stres prin activități relaxante, prin sport, plimbări, călătorii sau un hobby creativ.

Gemenii pot fi predispuși la afecțiuni respiratorii și afecțiuni ale sistemului nervos, de la oboseală cronică, la anxietate. Mulți dintre Gemeni, în special femeile, se confruntă cu tulburări de somn și se odihnesc prea puțin. Yoga și sportul în aer liber îi poate ajuta să combată această problemă.

Continue Reading

Trending