Connect with us

Horoscop

Trasatura personalitatii tale pe care o ascunzi de ceilalti, in functie de zodia in care te-ai nascut

Cu totii descoperim la noi o trasatura care, banuim, nu va fi acceptata de cei din jur. Si pentru ca vrem sa ne facem placuti, o ascundem cu dibacie.

Fie ca e vorba despre acel moment in care te-ai simti egoista, despre tendinta ta de a te victimiza sau despre furia necontrolata, incerci sa ascunzi sub pres anumite trasaturi nu foarte atragatoare ale personalitatii tale. In cazul in care acestea iti pot sabota cu adevarat relatia cu cei din jur, n-ar strica deloc sa lucrezi cu tine pentru a le tine in frau, inlocuindu-le cu trasaturi pozitive.

Iata ce ascund zodiile chiar si de cei mai buni prieteni:

Berbec

Tu incerci sa ascunzi faptul ca uneori esti macinata de invidie, ciuda sau gelozie. Sunt momente in care ii dispretuiesti pe altii pentru ceea ce au sau ce realizeaza in viata, iar asta te tine in loc, te impiedica sa evoluezi.

Taur

Iti ascunzi nevoia de a simti aproape pe cineva. Uneori ti se pare ca nu esti capabila sa faci totul pe cont propriu.

Gemeni

Tu incerci sa tii pentru tine faptul ca uneori esti egoista. Iti place sa te rasfeti cu micile placeri ale vietii, chiar daca asta inseamna sa nu le imparti cu ceilalti.

Rac

Nu vrei ca oamenii sa stie ca uneori ai stari proaste. Iti place sa pari pozitiva si optimista, dar adevarul e ca uneori esti cea mai pesimista persoana. Insa lucrezi cu tine pentru a alunga aceste stari.

Leu

Tu ascunzi faptul ca esti foarte incapatanata. Vrei sa fii perceputa ca o persoana fluida, flexibila, insa nu-ti iese intotdeauna.

Fecioara

Incerci sa nu-i lasi pe ceilalti sa afle cat de tipicara esti. Vrei ca anumite lucruri sa fie facute intr-un anumit fel, iar oamenii nu sunt capabili sa se ridice la standardele tale.

Balanta

Ai impresia ca uneori esti superficiala, dar nu vrei ca oamenii sa afle asta. Iti doresti sa impresionezi prin profunzimea gandurilor tale.

Scorpion

Tu incerci sa ascunzi haosul din mintea ta (si uneori din casa ta). Nu ai chef intotdeauna sa te aduni si sa faci curatenie in ganduri sau in spatiul tau personal.

Sagetator

Iti ascunzi posesivitatea. Desi ceilalti te vad ca pe o persoana libera, optimista si toleranta, uneori devii posesiva cu oamenii pe care ii iubesti – dar nu vrei ca ei sa stie asta, pentru ca atunci ti-ai compromite propria libertate.

Capricorn

Tu iti tii pentru tine vulnerabilitatea. Vrei sa fii perceputa ca o persoana puternica si capabila.

Varsator

Tu iti ascunzi lenea. Nu vrei ca oamenii sa stie ca desi esti mereu atat de pregatita pentru a discuta orice subiect, uneori faci lucrurile pe ultima suta de metri.

Pesti

Incerci sa ascunzi faptul ca uneori esti neindemanatica si ti se pare ca toti se pricep mai bine decat tine la ceva anume. Exersezi pana iti iese, asa ca nimeni nu va sti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending