Connect with us

Horoscop

Totul e o competiție pentru aceste 4 zodii

Pentru unii oameni, competitivitatea este la fel de naturală și esențială ca orice altă calitate. Pentru aceste 4 zodii, totul este o competiție!
Fie că vor de fiecare dată să te întreacă cu mașina sau să te provoace la un joc, aceste zodii vor să lase impresia că puțină competiție este bună pentru distracție, însă pe parcurs ele duc lucrurile la cu totul alt nivel.

Dacă nu ești deloc o persoană competitivă, această nevoie constantă a lor poate fi epuizantă pentru tine.

Spre exemplu, nimeni nu vrea să ia masa cu cineva care își dorește atât de mult să vadă cine poate termina primul de mâncat. Dar, când te gândești la asta din punctul lui de vedere, a fi competitiv este doar ceva la care e bun. Nu s-ar arunca în ceva dacă ar ști că pierde, ci mai mult ca să fie în top.

Să fii competitiv nu este întotdeauna un defect. De fapt, a fi o persoană competitivă înseamnă a fi mereu în căutarea unei dinamici la locul de muncă, a te autodepăși constant la școală sau a face orice pentru a-ți atinge obiectivele, ceea ce este extrem de atrăgător și impresionant.

În plus, dacă acești oameni nu ar fi deloc competitivi, probabil că nu ar fi ei înșiși. Această caracteristică îi face să fie cine sunt!

Iată care sunt cele 4 zodii pentru care totul e o competiție:

Berbec

Berbecul iubește competiția. Deoarece oricum obține întotdeauna ce-și dorește, de ce să nu facă totul să fie mai distractiv? Dar, chiar dacă nu poate spune nu unei competiții, el nu își propune niciodată să-l facă pe celălalt să se simtă prost sau rău, mai ales dacă concurează cu un prieten.

Berbecul este cel mai competitiv când vine vorba de cariera lui. Odată ce privește spre obiectivul final, nu poți face nimic pentru a-i deranja concentrarea. Nu va calca peste cadavre pentru a reuși, dar nici nu va fi prea drăguț.

Leu

Leul se gândește doar la el însuși, motiv pentru care se îndreaptă spre concurență atunci când nu obține ceea ce vrea.

Spre deosebire de Berbec, Leul este dispus să calce pe cadavre pentru a reuși ce și-a propus. Pentru el, competiția nu ar trebui să fie prietenoasă.

Leul urăște să piardă, de aceea e atât de competitiv. S-ar putea să nu recunoască, dar e vizibil pentru oricine.

Scorpion

Scorpionul dă totul, indiferent de ceea ce face, așa că nu e de mirare că este incredibil de competitiv.

Scorpionului îi plac întrecerile mai mult decât orice, dar dacă le ia prea în serios, el se poate transforma în cineva pe care nu l-ai mai văzut până acum.

Cu toate acestea, el e corect și nu vrea să aibă de-a face cu cineva care încearcă să înșele, să mintă sau să joace murdar în timpul competiției.

Capricorn

Capricornului îi place competiția, deoarece crede că poate învinge pe oricine. În loc să fie prea entuziasmat sau prins în emoția concurenței, el încearcă să-și folosească inteligența pentru a câștiga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending