Connect with us

Horoscop

Top 6 cele mai periculoase zodii. Poți ghici cine se află pe primul loc?

Conform astrologiei, cu toții avem trăsături negative de personalitate. Dar, unele zodii sunt de-a dreptul periculoase!

 

Top 6 cele mai periculoase zodii:

Capricorn

Capricornul este o persoană periculoasă pentru că poate comite o mulțime de infracțiuni sau lucruri imorale în orice domeniu, fie că este vorba de muncă sau de a înșela pe cineva în viața privată. Dezavantajul lui este neglijența, așa că poate fi prins cu ușurință.

Leu

Leul este un psihotic cu un temperament coleric. Fiind un semn de foc și guvernat de planeta Mercur, Leul poate călca pe cadavre cu scopul de a obține faima.

Scorpion

Scorpionul are tendința de a fi gelos, agresiv și sadic, așa că poate fi extrem de periculos atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Natura lui sadică îl face să-i manipuleze pe ceilalți și chiar dacă nu acționează de unul singur, el este inițiatorul.

Săgetător

Săgetătorul are o latură extrem de dură și este foarte viclean. El nu apelează la această latură a sa cu excepția cazului în care viața lui este în pericol. E un hoț excelent și poate trage pe oricine pe sfoară.

Vărsător

Personalitatea Vărsătorului este una manipulatoare și răzbunătoare. Este un as atunci când vine vorba de răzbunare și știe cum să-și folosească carisma pentru a-i manipula pe ceilalți astfel încât să obțină ce își dorește.

Balanța

Este un as în ceea ce privește infracțiunile legate de bani. Deși este un semn al echilibrului, dragostea de avere este prea mare ca să îl rețină să rămână moral.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending