Connect with us

Horoscop

TOP 5 ZODII DE FEMEI GREU DE CUCERIT

 

Afla daca te numeri printre femeile cel mai greu de cucerit in functie de zodie!

 

Barbatii au de multe ori impresia ca ei isi aleg partenerele, dar de multe ori lucrurile stau invers. Astfel ca femeile sunt cele care au ultimul cuvant de spus, mai ales in ceea ce le priveste pe doamnele nascuta intr-o anumita zodie.

5 semne zodiacale feminine cel mai greu de cucerit

Berbec – femeile din aceasta zodie au nevoie constanta de ceva nou

Cine se indragosteste de o femeie Berbec ar fi bine sa nu-i mai dea drumul. Independente si impulsive, femeile din aceasta zodie au nevoie constanta de ceva nou si le place sa fie in centrul atentiei. Ele sunt pline de energie, cu capul pe umeri si se gandesc de doua ori inainte de a face orice. Pasiunea si impulsivitatea lor ii va cuceri pe barbati si ii va face sa fie mereu la picioarele lor. Sunt lideri inascuti si le place sa tina sub control orice aspect al relatiei lor, tocmai din aceasta cauza nu se lasa usor cucerite. Le plac barbatii independenti, care au un loc de munca stabil si au ce povesti despre realizarile proprii. De asemenea le place noutatea si cea mai buna metoda de a ajunge la inima lor este de a le duce la sporturi extreme si activitati inedite. Cand un barbat reuseste sa fie acceptat atunci relatia poate fi una de lunga durata, daca acesta are rabdare si rezista pretentiilor pana cand femeia berbec isi dezvaluie dragostea.

Leu – au un ego puternic si se plictisesc foarte repede

Femeia Leu are stima de sine ridicata si se face placuta de toata lumea, drept pentru care gaseste cu usurinta parteneri dornici de o relatie. Acestea sunt pline de energie si radiaza caldura sufleteasca, tocmai de aceea sunt foarte apreciate de partea masculina si au de obicei un ego puternic, ceea ce inseamna ca pot fi foarte geloase si posesive cand se simt tradate. Asta si pentru ca ele sunt foarte loiale si se ofera intru totul atunci cand se dedica trup si suflet unei relatii. Se plictisesc repede si pentru a le ramane in suflet este bine ca fiecare intalnire sa fie mai buna decat precedenta, cu activitati din ce in ce mai interesante. Au nevoie de atentie, le place sa primeasca complimente despre tunsoarea lor, despre culoarea ochilor, felul in care sunt imbracate, parfumul cu care s-au dat sau zambetul atragator pe care il au si daca sunt ignorate prea mult tind sa caute alinare in alte parti. Caz in care nu ar trebui sa li se scoata in evidenta greselile, deoarece niciodata nu si le vor recunoaste.

Fecioara – sunt pretentioase si sunt atrase de barbati inteligenti

Nativele acestei zodii sunt foarte pretentioase in alegerea partenerului de viata si cel mai mult le atrage un barbat inteligent, stabil din toate punctele de vedere, descurcaret si increzator in fortele proprii, pentru ca si ele la randul lor vor impresiona prin faptul ca stiu foarte multe lucruri si au raspunsuri la orice. Cel mai mult apreciaza la un barbat stilul si politetea iar cel mai mic defect, precum o comportare nelalocul ei in public le poate da peste cap intreaga gandire. Lor le place sa rezolve problemele singure intrucat nu se sperie usor de provocari, dar vor aprecia un barbat care va pune mana pe scule pentru a repara o teava sau a desfunda scurgerea ori a schimba un bec in casa. Par a fi distante si se lasa greu cucerite pentru ca le este frica sa fie vulnerabile, dar traiesc dragostea foarte intens cand se indragostesc. Odata cucerite se vor dedica intru totul persoanei iubite si se vor agita pentru a face tot posibilul ca relatia sa functioneze in parametrii optimi. Asta in ciuda faptului ca uneori partenerul acestora nu stie ce se intampla cu ele, deoarece in loc sa fie calme si fericite tind sa gandeasca totul prea mult si sa se interiorizeze.

Capricorn – sunt o provocare si nu isi pierd timpul cu aventuri

Capricornii au pareri foarte bine definite despre orice si nu sunt usor de cucerit, reprezentand astfel o provocare. Ei nu isi pierd timpul cu aventuri ci cauta numai relatii de viitor. Sunt persoane foarte serioase si isi cauta parteneri care stiu ce vor de la viata si isi doresc acelasi lucru ca si ele, adica o familie mare si o casa bogata. Femeile din aceasta zodie nu sunt genul de printese feminine, insa pun foarte multa pasiune in ceea ce fac si ar face orice pentru binele partenerului. Ele iubesc sa iubeasca si cauta un partener de viata care le poate fi si cel mai bun prieten. La o prima intalnire acesta le poate impresiona povestindu-le ceva realizari personale datorate perseverentei lor si oferindu-le ceva ce le poate fi util.

Varsator – au efectul de a hipnotiza sexul opus

Cele nascute in aceasta zodie sunt fermecatoare fara sa isi dea seama si se simt in mediul lor natural cand sunt lasate sa se manifeste, fara a le fi starpita independenta. Nu sunt intotdeauna foarte feminine, au tendinta sa se autocritice, dar cand se relaxeaza emana o emotie deosebit de atragatoare. Adica obiceiurile lor si felul de a fi, de a privi viata in mod diferit au efectul de a hipnotiza sexul tare. Sunt foarte sufletiste si cand isi gasesc dragostea investesc tot timpul si atentia in dezvoltarea relatiei, fara a fi egoiste, tocmai din aceasta cauza isi doresc un partener care sa le atraga permanent si sa se faca dorit. Nu le place sa isi bata joc de oameni sau de timpul lor, fapt pentru care daca vor simti ca ceva nu functioneaza se vor indrepta catre urmatoarea victima in cautarea sufletului pereche.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending