Connect with us

Horoscop

TOP 5 ZODII CARE NU POT FI MINȚITE

Fiecare zodie prezintă calitățile sale incontestabile, iar în tot zodiacul distingem unii nativi care prezintă un al șaselea simț când vine vorba despre detectarea minciunilor. Aceștia prezintă o intuiție dezvoltată și un spirit de observație ascuțit, detectând adesea involuntar micile gesturi, inflexiunea vocii și alte detalii care trădează un mincinos. Vă invităm să descoperiți care sunt cele 5 zodii ce nu pot fi mințite!

Mai mult decât atât, dacă unele zodii sunt mai tolerante în fața neadevarului, altele pot avea reacții destul de radicale atunci când descoperă că au fost mințite. Dacă aveți prieteni, memebrii ai familiei, frați sau alte cunoștințe născute în zodiile de mai jos, vă sfătuim să nu încercați să-i păcăliți, căci situația poate să nu se termine cu bine.

Top zodii care nu pot fi mințite

Gemeni

Nativii Gemeni au un spirit de observație ascuțit și o intuiție de invidiat, așadar vor bănui imediat lipsa de sinceritate. Mai mult decât atât, inteligența și curiozitatea caracteristică îi ajută să pună întrebările cele mai potrivite, care pun în bucluc orice persoană ce încerca să îi ducă de nas.

Totuși, odată ce au înțeles că sunt duși cu zăhărelul, nativii au toleranță față de ceilalți, analizează motivele minciunii și mai ales dacă este vorba despre celebra minciună cu intenții bune. În general, Gemenii reacționează prin umor și sarcasm în fața minciunii, așadar replica lor s-ar putea să usture, însă nu vor face o tragedie din situația neplăcută în care se află.

Fecioară

Dacă ai de gând să minți un nativ Fecioară, gândește-te de două ori. Acești nativi, prin natura lor, nu se concentrează asupra ansamblului, ci asupra detaliilor, care sigur vor fi insuficiente în minciuna pe care o pui la cale. Mai mult decât atât, cu inteligența și logica lor incredibilă, acești nativi vor simți imediat dacă firul poveștii e nesigur, dacă persoana care povestește se fâstâcește sau dacă ceea ce aud nu este în concordanță cu adevărul lor interior.

Ceea ce trebuie să știi este că un nativ Fecioară nu vrea să îți demonstreze nimic dacă îl minți, așadar nu va încerca nici să îți arate că știe că îi spui verzi și uscate, nici să îți demonstreze adevărul. Din acest punct de vedere, poți simți cum deodată nativul Fecioară s-a indeprtat de tine, fără să îți spună un motiv anume, e pur și simplu decizia lui. De aceea, dacă te gândești la minciuni nevinovate, mai bine renunți și îți asumi adevărul, decât să pierzi prietenia unui nativ Fecioară.

Scorpion

Nativii Scorpion pot ști că urmează să îi minți înainte de a auzi un cunvant. Ei repreaza de la distanță intențiile celor din jur, având o intuiție sporită și o putere de a înțelege oamenii pe care o capătă involuntar. Când deja ai început să vorbești, ei pot urmări atent tot ceea ce spui. Interesul prea sporit al unui nativ Scorpion când încerci să faci o situație a părea banală sau o întrebare atât de în amănunt încât pentru câteva secunde te lasă fără replică demonstrează că nu ai nicio șansă să minți un Scorpion.

Ba mai mult, îți poate întreba prietenii sau găsește metode de a testa adevărul la care este greu să te gândești, căci mintea lor isteață găsește imediat punctele slabe din povestea ta inventată.

Nativii pot reacționa impulsiv, îți pot divulga minciuna și altora, nu sunt dispuși să ierte persoanele care au încercat să le înșele încrederea. Și că tot vorbim de încredere, aceasta este și așa foarte greu de câștigat în fața unui Scorpion, astfel că, atunci când o pierde, este dureros pentru acesta. Nu te va ierta!

Capricorn

Organizați, tacticoși, meticuloși, direcți și mereu întrebători, nativii Capricorn sunt sceptici de fel, cu atât mai mult în fața unei povești inventate. Odată ce au simțit minciuna, îi vezi cum își ridică ochii atent spre cel cu imaginație bogată, îl studiază, mai pun o întrebare ici-colo și apoi tac ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Ei, ca și când, căci de fapt Capricornii au înțeles că li se vând gogoși, însă nu comentează situația, ci își trag singuri concluziile, trecând peste eveniment ca peste o nouă „lecție învățată”.

Pești

Nativii Pești sunt profesorii zodiacului în ceea ce privește detectarea minciunii. Aceștia pot înțelege și formele foarte reușite de manipulare, înțeleg tehnicile din spatele profesioniștilor care vor să convingă și clădesc discursul și strategia pe minciună. Sunt maeștri nu doar în a observa manipularea și minciuna, ci și în a intui motivele din spatele acestora, scopurile sau persoanele terțe, acelea care spun o minciună pentru că și ele au crezut-o la rândul lor.

În ceea ce privește reacția lor în față minciunii, aceasta diferă de la situație la situație. Pot părea indiferenți dacă este vorba despre o persoană care nu este foarte importantă pentru ei (deși nu o vor uita niciodată și o vor așeza în tabăra celor în care nu vor avea încredere și cu care nu vor colabora), fie vor avea o recatie promptă, intensă, chiar radicală dacă mincinosul se numără printre persoanele la care țineau.

Minciuna venită din partea unei persoane dragi îi rănește cu adevărat pe nativii Pești, așadar recomandarea noastră este să le spuneți adevărul, oricât de neplăcut ar fi. De multe ori puteți avea surpriza ca nativul Pești să fi alfta deja adevarul și vă așteptă versiunea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending