Connect with us

Horoscop

Top 5 animale spirituale. Care este animalul tau spiritual?

 

Tu stii ce animale spirituale te reprezinta? Poate ca ai o idee, insa nu stii exact ce inseamna. Trebuie sa stii despre animale spirituale ca au mesaje si lectii importante, insa nu multa lume stie sa le decodeze. Animalele spirituale te pot ghida atunci cand vrei sa iei o decizie in ceea ce priveste drumul pe care vei merge in continuare in viata.

 

Iata top 5 animale spirituale.

 

Lupul

Simbolica:

– inteligenta, conexiune cu instinctul

– dorinta de libertate

– lipsa increderii de sine, sentimentul ca esti amenintat.

Caracteristicile lupului:

Partea buna o reprezinta puternica legatura cu instinctul si intuitia. Partea negativa este ca lupul reprezinta o slaba incredere de sine.

Daca lupul este animalul tau spiritual, atunci esti o persoana inteligenta, care intelege foarte bine lumea inconjuratoare. Lupul iti apare deseori in vise, in meditatii sau in imagini.

Cum te simti atunci cand iti apare lupul? Daca ti-e frica, atentie la cum ii influenteaza pe ceilalti natura ta instinctiva. Daca lupul iti trezeste dorinta de libertate, atunci poate ca este timpul sa traiesti viata intens, sa dedici mai mult timp pasiunilor tale, sa-ti asculti instinctul si faci ce este mai bine pentru tine.

Cand animalul tau spiritual iti apare sub diverse forme, mai poate insemna ca poti trai o situatie in care este vulnerabil, iar acesta te invita sa analizezi ce anume din viata ta te face sa te simti amenintat. Poate fi un avertisment asupra unor provocari legate de limitele pe care le impui fata de altii sau poate ca iti reaminteste ca trebuie sa faci fata unei competitii in sfera profesionala in care ii percepi pe cei cu care lucrezi drept o haita de lupi.

 

Bufnita

Simbolica:

– intuitie, abilitatea de a vedea ceea ce altii nu vad;

– anuntul schimbarii

– capacitatea de a vedea dincolo de masti

– intelepciune

– in traditia populara, bufnita anunta moartea, insa simbolul ei este tranzitia in viata, schimbarea.

Caracteristicile bufnitei:

Bufnita vede in intuneric, iar animalul spiritual te ghideaza spre a vedea dincolo de iluzii, de masti, de valuri. Bufnita are o intuitie puternica si te incurajeaza sa patrunzi dincolo de aparente pentru a vedea adevarata realitate, situatie sau motivatie.

Bufnita de ghideaza sa iei deciziile corecte, bazate pe argumente solide, iar cand traversezi perioade confuze, te ajuta sa vezi clar, sa explorezi necunoscutul. Bufnita te ajuta, de asemenea, sa-ti descoperi talentele ascunse, sa iti dezvolti natura intuitiva.

Desi in multe culturi, bufnita este simbolul care anunta moartea, ea n-ar trebui privita ca atare, ci ca o transformare. Moartea unor obiceiuri vechi si imbratisarea altora noi.

Cand bufnita iti apare sub diverse forme, asteapta-te la schimbari, renunta la ce e vechi si primeste noul in viata ta.

 

Ursul

Simbolica:

– putere, incredere

– rezistenta in fata vicisitudinilor

– actiune, calitati de lider

– abilitati de vindecare

– odihna

Caracteristicile ursului:

Spiritul ursului arata sprijinul in vreme de dificultate, iti da curaj si stabilitate. Cand ursul se arata ca animal spiritual, te ghideaza in actiuni care pot influenta viata celorlalti.

Ursul este un animal fioros, puternic si de temut. Prezenta lui inspira respect si te ajuta sa iei mai in serios rolul de lider, fara sa-ti fie frica.

Cum ursul este asociat in multe traditii cu samanismul, el poate simboliza abilitatile de vindecare. Daca apare ursul in viata ta, sub diverse forme, este timpul sa-ti analizezi si sa-ti vindeci nevoile (fie ca sunt fizice, fie ca sunt emotionale sau spirituale).

Ursul este un animal singuratic, iar daca-l ai drept animal spiritual inseamna ca-ti gasesti echilibrul in solitudine. Cheama-ti animalul spiritual daca ai nevoie de ajutor si ghidare in vremuri agitate.

 

Soimul

Simbolica:

– soimul este mesagerul lumii spirituale

– el se foloseste puterea concentrarii

– preia conducerea cand e timpul potrivit

– are puterea de a vedea

– clarviziune

– conectare puternica cu spiritul

– cresterea constientei spiritual

Caracteristicile soimului:

Soimul este considerat mesagerul lumii spirituale si al lumii nevazute. Daca soimul este animalul tau spiritual, atunci esti inclinat spre intuitie. Fii atent la mesajele pe care le primesti de la soim, indiferent de forma sub care se arata el.

Cheama-l in ajutor atunci cand ai nevoie de concentrare in perioade dificile. Bazeaza-te pe abilitatile lui atunci cand trebuie sa depasesti obstacole care iti pot aparea in cale.

Cand soimul iti apare in viata sub o forma sau alta, inseamna ca ai nevoie de mai multa initiativa, ca trebuie sa fii mai activ. Pe masura ce dezvolti o relatie speciala cu animalul tau spiritual, te vei simti mai inspirat.

 

Vulpea

Simbolica:

– nivel ridicat al constientei

– receptivitate fizica si mentala

– abilitatea de a-ti regasi drumul

– afinitate catre activitatile nocturne.

Caracteristicile vulpii:

Cand vulpea apare in viata ta ca animal spiritual, te incurajeaza sa iei rapid decizii si sa actionezi imediat. Vulpea te va ajuta sa sporesti puterea analitica, deductia, observatia, sa te implici in activitati ce tin de receptivitate.

Cand vulpea apare in viata ta sub diverse forme inseamna ca trebuie sa fii mai atent la oameni sau la circumstante ce pot fi inselatoare sau care te fac sa mergi pe un drum care nu iti este folositor. Ea te poate ghida sa iei decizii corecte atunci cand iti alegi afacerile sau prietenii.

Vulpea te poate ajuta sa ocolesti obstacolele inainte de a te lovi de ele sau sa inveti mai repede lectiile pe care ti le ofera viata. Cu vulpea alaturi vei gasi cele mai rapide si inteligente solutii pentru problemele care se ivesc in cale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending