Connect with us

lifestyle

ȚI-AI GĂSIT SUFLETUL PERECHE? ACESTE SEMNE ÎȚI SPUN ADEVĂRUL

Sufletul pereche este acea persoana venită în viața ta pentru a rămâne o eternitate. Este cea care te ajută să afli mai multe despre tine însăți, despre viață și care îți arată ce înseamnă iubirea adevărată.

Există oameni care își petrec întreaga viață căutând sufletul pereche. Una dintre cele mai întâlnite probleme este faptul că o mulțime de oameni nu reușesc să își recunoască sufletul pereche deoarece nu știu cum să o facă.

Pentru acei oameni care cred că și-au întâlnit deja sufletul pereche sau pur și simplu și-ar dori să fie pregățiți când îl vor întâlni, iată cele mai importante (și comune) semne la care ar trebui să fie atenți:

1. Sincronicitatea

Sincronicitatea este modul prin care Universul îți arată direcția la care trebuie să fii atentă la drumul tău.

Exemplu: când vezi frecvent unele numere importante – aceasta nu este o coincidență, ci un semn de la Univers. Ce este interesant aici este că și sufletul tău pereche are parte de aceleași semnale de la Univers. Mai mult, sunt momente în care vă aflați amândoi în același loc – însă încă nu vă cunoașteți și nu vă dați importanță.

În situația în care deja ți-ai întâlnit sufletul pereche, îl cunoști și ai o relație cu el, Universul vă va oferi semne comune la care ar fi bine să fiți atenți – numere repetitive, visuri asemănătoare.

2. Sentimentul de familiaritate

Când oamenii își întâlnesc sufletul pereche, în sufletul lor sunt declanșate niște tipare de energie ce pot fi interpretate ca un sentiment de familiaritate – simt că își cunosc partenerul dintotdeauna.

3. Creșterea reciprocă a vibrațiilor

În momentul în care sufletele pereche se întâlnesc, energiile acestora se vor uni într-o armonie deplină; astfel vibrațiile lor vor crește, stimulând în același timp și creșterea spirituală și personală.

Manifestarea energiilor poate fi diferită de la un suflet la altul, însă întotdeauna va avea efecte pozitive. Sufletele își vor da reciproc încrederea și puterea de care au nevoie pentru a face față dificultăților vieții.

4. Chimia dintre sufletele pereche este profundă și intensă

Chimia pe care sufletele pereche o experimentează este una profundă și intensă încă de la începutul relației lor și nu va dispărea nici în ani de zile.

5. Descoperirea micilor legături

Odată cu trecerea timpului, în discuțiile cu privire la viața lor înainte să se întâlnească, cuplurilor vor descoperi că au multe lucruri în comun, că au fost în aceleași locuri, că au făcut aproape aceleași greșeli, că au avut aceleași visuri. Cu toate acestea, dacă nu conectează aceste puncte pentru a vedea imaginea adevărată, ar putea să le considere simple coincidențe și cam atât.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lifestyle

7 AFIRMAȚII POZITIVE PENTRU ELIBERAREA DE FRICĂ, DE STRES ȘI DE ANXIETATE

În momentul în care repeți afirmații pozitive, creierul începe să le creadă. Aceste cuvinte te vor ajuta să schimbi modul în care gândești și răspunzi la situații, inclusiv la cele care aduc episoade de anxietate în viața ta.

Afirmatii pozitive pentru anxietate. Beneficiile incredibile ale acestora:.

– reducerea stresului;

– găsirea unor modalități creative și pozitive de a face față stresului;

– te ajută să fii mai optimistă cu privire la viitor;

– te ajută să accepți mai ușor trecutul;

– niveluri mai ridicate de concentrare;

– șanse mai mari de succes;

– îmbunătățirea încrederii în propria persoană;

– creșterea stimei de sine și a valorii de sine;

– relații mai bune cu oamenii din jurul tău;

– mai puțină durere emoțională;

– creșterea forței interioare;

– fericire.

 

Iată câteva afirmații pozitive pentru anxietate care te vor ajuta în momentele mai puțin frumoase ale vieții tale:

1. „Îmi voi umple mintea cu gânduri pozitive pentru a depăși gândurile anxioase.”

Dacă începi să ai gânduri anxioase, începe să te gândești la ceva pozitiv. Această afirmație te va ajuta să faci exact acest lucru și să îți convingi mintea să se curețe în cel mai scurt timp.”

2. „Am încredere în mine. Știu că ce fac acum este pentru binele meu.”

Anxietatea te poate face să simți că nu ești suficient de bună și că nu poți avea succes. Folosește această afirmație pentru a schimba procesul de gândire – ești suficient de bună și poți realiza orice îți propui.

3. „Fac tot posibilul să merg mai departe și să depășesc aceste obstacole”

În momentele în care simți că nu mai poți, folosește o afimatie pozitivă care să îți reamintească că faci tot posibilul pentru a depăși situația în care te afli. Cu această afirmație vei reuși să îți ajuți creierul să se relaxeze și vei vedea cum ziua ta va începe să se îmbunătățească.

4. „Această situație nu este atât de rea pe cât cred eu că este.”

Folosește această afimratie pentru a îți reaminti cât de puternice sunt gândurile tale. Dacă îți dai seama că anxietatea ta provoacă sentimente puternice și schimbă realitatea, vei avea puterea de a o controla mai ușor.

5. „Nu îi permit fricii să interfereze cu viața mea.”

Anxietatea provoacă frică și, dacă o lași, ajunge să îți controleze viața. Poți pune capăt interferenței repetând această afirmație în fiecare zi – de fiecare dată când simți nevoia. Te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale, să ieși din zona de confort, să încerci lucruri noi, să îți îndeplinești obiectivele și să fii mai fericită în general.

6. „Aceste sentimente nu vor dura o veșnicie. Voi trece eu și peste asta.”

Sentimentul axios va dispărea în cele din urmă; vei trece peste momentele grele. Amintește-ți cât de puternică ești în timp ce rostești mantra de mai sus. Spune-ți că vei depăși orice situație dificilă. La tine este puterea.

7. „Accept trecutul și voi accepta și ce se întâmplă în viitor.”

În momentul în care accepți trecutul și ce se va întâmplă în continuare în viața ta, vei realiza că lucrurile vor funcționa. Că totul se va rezolva. Că nu trebuie să fugi de probleme deoarece nu vor rămâne cu tine pentru totdeauna. Și ele sunt trecătoare – la fel ca tot ce este pe acest pământ.

Continue Reading

Trending