Connect with us

Horoscop

Testul vibrației Universului. 10 întrebări care te ajută să îți dai seama dacă trăiești cea mai bună viață posibilă

Când te afli în sincronicitate cu Universul, nivelul vibrației tale este ridicat. Acest test îți arată dacă ești pe aceeași vibrație cu Universul.
Când te afli în sincronicitate cu Universul, nivelul vibrației tale este ridicat. Realizezi obiective și depășești obstacole cu mai mare lejeritate. În general simți o mulțumire față de tot ceea ce te înconjoară și ai înțelepciunea de a accepta și învăța lucruri noi pe parcurs.

Când te afli pe aceeași lungime de undă cu vibrația Universului ai o mai mare deschidere față de posibilități și reușești să activezi cu mare ușurință Legea Atracției. Atunci când vibrația ta este înaltă, trăiești o viață frumoasă, autentică și în acord cu scopul tău aici, pe Pământ și în Univers.

Răspunde cu Da sau Nu la aceste întrebări pentru a-ți crea o imagine în legătură cu nivelul tău de vibrație actual.

1. Testul Universului – Te trezești dimineața cu un sentiment de optimism?

Când te trezești dimineața ești nerăbdător/oare să afli ce îți rezervă această nouă zi? Sau te sperie ideea de a înfrunta din nou lumea?
Persoanele cu o vibrație înaltă își încep fiecare zi cu optimism și curiozitate. Cele două emoții au o vibrație foarte înaltă, care le permite să fie foarte creative, cu orice pas pe care îl fac.

2. Te simți încrezător/oare?

Încrederea în forțele tale este sănătoasă. Nu o confunda cu aroganța, încrederea de sine înseamnă că ai o relație sănătoasă cu vocea ta interioară pe care o folosești mai degrabă pentru sprijin și alinare, iar nu pentru a te auto-pedepsi. Acesta este unul dintre secretele succesului.

3. Îți urmezi pasiunile?

Chiar dacă nu faci momentan ceea ce îți place pentru a-ți câștiga existența, ești genul de persoană care totuși dedică suficient de mult timp pentru pasiunile sale? Dacă nu ai pasiuni, întreabă-te ce ai face dcă banii, timpul sau alte obligații nu ți-ar sta în cale. Răspunsul reprezintă marea ta pasiune.

4. Ești înconjurat/ă de oameni pozitivi?

Atunci când ești înconjurat de oameni care au atitudini negative, care te judecă și te critică într-un mod neconstructiv, de oameni care creează mereu tensiune, dramă și nu îți ascultă punctele de vedere sau sentimentele, înseamnă că nu ești în compania favorabilă.

Când suntem înconjurați de oameni pozitivi ne simțim sprijiniți și curajoși. Acești oameni ne ajută nu ne pun bețe în roate. Este important să te protejezi de oamenii care nu îți fac bine.

5. Te mai afectează trecutul?

Este important pentru fiecare din noi să trecem printr-un proces de evoluție și dezvoltare personală. Uneori, acest lucru implică vindecarea rănilor trecutului prin intermediul terapiei sau spiritualității. Este un pas important pe drumul existenței la o vibrație mai înaltă și în acord cu Universul. În esență, atunci când ne eliberăm de durerea trecutului, trăim mai mult în prezent ți este singura oră pe care Universul o cunoaște și după care funcționează. Ca să îți dai seama cât de mult te mai afectează trecutul, urmărește cât ești de reactiv/ă la triggere din relațiile foarte apropiate.

6. Ai capacitatea de a găsi aspectele pozitive în situații aparent negative?

Gândirea de tip alb sau negru semnalizează o încordare la nivelul ființei, un blocaj, frica. Arată că nu avem capacitatea de a găsi soluții atunci când situația o cere. Știi să cauți pozitivitatea în situațiile dificile sau ești mereu captat într-o stare de auto-victimizare? Pentru că ultima te va împiedica să îți manifești un viitor ideal.

7. În medie, ai mai multe zile bune?

Este nerealist să ne așteptăm ca fiecare zi a noastră să fie absolut perfectă și că vom iubi fiecare minut! Totuși, este interesant de observat dacă în medie, ai putea spun că ai mai multe zile bune decât zile proaste. Când în general avem zile proaste înseamnă că nu suntem aliniați cu scopul nostru superior, că nu suntem într-o stare de curgere și nu putem activa puterea Universului. Când trăim cu frică, manifestăm evenimente, locuri, oameni care să ne justifice frica. Este foarte important să învățăm să ascultăm semnele că ceva trebuie schimbat în legătură cu viața noastră.

8. Îți iubești munca?

Nici la serviciu nu avem parte de cele mai strălucite momente de fiecare dată. Dar e important ca în general să ne simțim mulțumiți, împliniți și să ne placă munca noastră. Până la urmă ne petrecem mare parte din timp făcând aceste lucruri. Atunci când ne place munca noastră, aducem o contribuție umanității.

9. Faci ceva frumos pentru tine în fiecare zi?

Te îngrijești? Vocea ta interioară îți vorbește frumos? Este foarte important să practici această grijă de sine, să rescrii șabloane de gândire dacă este nevoie. Fă un test simplu – Privește-te în oglindă și observă ce gânduri ai în legătură cu persoana pe care o vezi. Dacă nu ai o atitudine prea pozitivă față de tine însuți atunci este cazul să începi să lucrezi la a-ți scrie căi neuronale ale încrederii și grijii față de tine însuți. Afirmațiile pozitive pot fi un început.

Când ne auto-tratăm cu grijă și respect, atunci înseamnă că ne aflăm pe un nivel de vibrație înalt și în acord cu vibrația Universului.

10. Viața ta amoroasă este așa cum ți-ai dori-o?

Singur/ă sau în relație cu cineva, cum ai descrie viața ta amoroasă din acest moment? Te satisface? Dacă nu, ce ar trebui să faci pentru a te muta într-un loc mult mai satisfăcător și potrivit ție?

Nivelul de sănătate al relațiilor noastre indică mereu și nivelul de sincronicitate pe care îl împărtășim cu Tot Ceea ce Este. Felul cum ne gestionăm relațiile este un indicativ al sănătății noastre emoționale. Relațiile voastre sunt dominate de frică, control și dramă, sau de evoluție, grijă reciprocă și senzația de siguranță?

La câte întrebări ai răspuns cu DA?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending