Connect with us

General

Testul Evei. Alege un măr pentru bărbatul din viața ta și vezi ce fel de femeie ești!

Hai să faci un test inedit. Imaginează-ți că te afli în Paradis și trebuie să alegi mărul care va schimba viața omenirii pentru totdeauna Ce măr alegi să-i oferi lui Adam?

Mărul este simbolul fertilității, al dragostei și al eternității, deși numele său latin “malum” înseamnă rău. Zeița Gaia a oferit cadou mere la căsătoria lui Zeus cu Hera, ca simbol al uniunii maritale și al iubirii. Dionysos, zeul grec al vinului a oferit Aphroditei vin și mere când o curta, ca semn al dragostei. Alege mărul care te inspiră cel mai mult din colajul de mai jos și aceasta îți va dezvălui adevărata ta personalitate.

Ai ales mărul nr. 1
Ești o femeie plină de viață! Pentru tine viața trebuie trăită la maxim, fiecare zi este un dar de care trebuie să te bucuri. Apreciezi orice miros, peisaj, sunet sau gust! Ceea ce altora li se pare normal, ție ți se pare extraordinar. Din momentul în care te-ai trezit, apreciezi fiecare moment și fiecare detaliu. Cum mănânci tu merele? Sub formă de plăcintă caldă din cuptor.

Ai ales marul nr. 2
Ești o femeie isteață! Ai o minte ascuțită și agilă! Nu-ți scapă nimic niciodată! Chiar dacă nu ești cea mai extrovertită persoană din lume reușești să devii una dintre cele mai vorbărețe și plină de viață dacă situația o cere. Ai un simț al umorului foarte dezvoltat care te face ușor de iubit! Cum mănânci tu merele? Doar în combinație cu brânzeturi franțuzești.

Ai ales marul nr. 3
Ești o femeie jucăușă! Ai multă energie și o minte deschisă! Dacă varietatea ar fi un codiment, atunci viața ta ar fi extrem de condimentată. Ție nu doar că îți place aventura ci nu poți trăi fără ea. Plictiseala nu e pentru tine! Rebelă din fire, ești mereu interesată de tot ceea ce este nou și diferit. Cum mânânci tu merele? Trase prin caramel și condimentate cu scorțișoară.

Ai ales mărul nr. 4
Ești o femeie onestă! Cu tine, totul e foarte clar, spui mereu ceea ce gândești fără să te cramponezi de ceea ce cred ceilalți. Vicisitudinile vieții nu te sperie, ai toate armele pentru a lupta contra lor. Cheia fericirii tale este să nu îți mai faci atâtea griji sau să nu îți mai faci griji deloc. Cum mănânci tu merele? Proaspete, direct din copac dacă se poate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending