Connect with us

Horoscop

Somnul nu e pentru ele! 6 zodii care sunt păsări de noapte!

Știm că majoritatea adulţilor sănătoşi au nevoie de 7-9 ore de somn pe noapte. Cu toate acestea, fiecare om are propria idee despre cât de mult somn are nevoie. Există câteva zodii care nu se înţeleg prea bine cu perna, dar astrologia le poate oferi indicii importante pentru sănătatea lor.

Dacă suferi de insomnie sau de oricare altă tulburare a somnului, ai putea să vrei să dormi mai mult şi să nu poţi. Dar, există şi oamenii care nu se pot desprinde de telefoanele lor înainte de culcare, deşi cercetările au demonstrat de-a lungul timpului că este un obicei extrem de nesănătos.

Cu toate acestea, există oameni care dorm foarte puţin spre deloc. Ai crede că îşi vor pierde energia la sfârşitul zilei, dar ei sunt la fel de energici ca în timpul zilei.

Care sunt zodiile care nu sunt prietene cu somnul?

Berbec

Este imposibil de aflat care este sursa de energie a acestui nativ, dar cu siguranţă nu este somnul. Uneori, pare că nici nu are nevoie să îşi reîncarce bateriile, el continuă să fie din ce în ce mai energic. Este o zodie foarte activă. Berbecul adoră să îşi programeze tot felul de activităţi şi uneroi să exagereze cu asta. Să fie ocupat şi să se distreze este tot ce i se poate întâmpla mai bun. Are tendinţa de a uita să pună somnul pe lista lucrurilor pe care trebuie să le facă şi nici măcar nu îi plac aţipelile.

Săgetător

Săgetătorului îi place să doarmă, dar nu prea o face. Acesta nu poate trăi cu gândul că va rata ceva.

Când pleacă în călătorii, el trebuie să facă şi să vadă totul. Nu vor accepta ca somnul să îi răpească aceste lucruri. Doar când ajunge la epuizare va decide să doarmă. El ştie cât de important este somnul şi totuşi priorităţile lui sunt altele.

Vărsător

Nu numai că Vărsătorul nu doarme mult, dar el încearcă să doarmă din ce în ce mai puţin. Este bizar. Încearcă să găsească soluţii la toate problemele, astfel încât mintea lui este trează la orice oră, inclusiv din noapte. El tinde să se trezească destul de devreme dimineaţa, probabil pentru a-şi dovedi că deţine controlul asupra somnului. El se luptă cu somnul aşa cum unii oameni luptă împotriva îmbătrânirii, cu fiecare resursă pe care o au.

Gemeni

Gemenii ştiu că trebuie să doarmă aproximativ 8 ore pe noapte, numai că ei nu le dorm pe toate odată. Aceştia trag câte un pui de somn din când în când şi se simt bine. Îşi pot planifica să meargă la culcare devreme, dar cu siguranţă vor răbovi în pat pe social media sau planificându-şi următoarea călătorie. Ei iubesc somnul, dar atenţia lor este adesea prinsă în altceva. Dacă lumea nu ar fi atât de fascinantă, probabil ar avea şi ei timp să doarmă suficient.

Balanţă

Chiar dacă nu doarme mult, Balanţa funcţionează la fel de bine ca şi când ar fi dormit toată noaptea. Cu toate acestea, acest lucru are un preţ. Nu poate rezista în acest ritm perioade lungi de timp, şi dacă într-o noaptea nu doarme mult, va trebui să o facă noaptea următoare.

Pentru a-şi redobândi perfect puterile, odihna trebuie să continue.

Fecioară

Nu e vorba că Fecioara nu vrea să doarmă, dar îi e practic imposibil să îşi liniştească mintea. Ea are o mulţime de lucruri de care trebuie să aibă grijă. Gândurile sale exagerate o ţin trează noaptea, iar ziua chiar nu are timp de dormit. Odată ce se acumulează multe ore de nesomn, ea va încerca să revină la un program normal, dar şi în acest caz se va îngrijora dacă e capabilă sau nu să o facă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending