Connect with us

Horoscop

Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Există o pereche ideală pentru fiecare zodie. Destinul relației tale e scris în stele, descoperă-l!
Există zodii care sunt asemănătoare, dar care nu se înțeleg deloc. Pe de altă parte, unele semne zodiacale au multe trăsături în conflict, dar împărtășesc abilitatea unică de a se echilibra și de a se completa reciproc.

Descoperă care este soarta relației tale dacă te regăsești printre cuplurile de zodii de mai jos: 

Berbec și Scorpion

Aceasta este întruchiparea unui cuplu extrem de puternic. Este genul de cuplu care este un etalon pentru ceilalți.

Berbecul este renumit pentru pasiunea și ambiția sa. Este copilul care a luat întotdeauna prea în serios ora de gimnastică de la școală. Scorpionul este un lider influent, s-a născut cu aceste abilități. E copilul care a refuzat să se schimbe în echipamentul de sport și toți profesorii au acceptat. Ambele zodii sunt conduce de Marte, planeta conflictului și a acțiunii. Așa că, deși par diferite la suprafață, împărtășesc valori similare și preferă același stil de viață individualist.

Le place să facă față provocărilor, să lupte și să se descurce pe cont propriu.

Laolaltă, Berbecul și Scorpionul se vor înțelege. Ei își vor respecta obiectivele reciproc și se vor motiva reciproc. Amândoi sunt inteligenți, dar abilitățile lor de manipulare nu vor funcționa aici. Scorpionul e excelent în a-și da seama de intențiile cuiva, iar Berbecul va învinovăți întotdeauna pe altcineva pentru greșelile lui.

Taur și Balanță

Pentru cei familiarizați cu astrologia, această relație poate părea trasă de păr. Taurul este discret, încăpățânat și protector, iar Balanței îi place flirtul. Această pereche poate părea imposibilă pentru că ar fi o explozie de gelozie, dar nu e chiar așa.

În cele din urmă, cel mai important lucru din viața unui Taur este consecvența, iar pentru Balanță este echilibrul. Acestea două se potrivesc, iar relația lor este bazată pe respect și înțelegere.

Taurul va admira capacitatea Balanței de a negocia, în timp ce Balanța va lăuda siguranța Taurului. Ambele semne vor ca lucrurile să fie în ordine și le place să fie îndrăgostite.

Atât Taurul, cât și Balanța sunt conduse de Venus, planeta iubirii și frumuseții, determinându-i să împărtășească o vastă capacitate de afecțiune. Deși este adevărat că Taurul este mai înclinat spre plăcerile materiale, în timp ce Balanța acordă o valoare mai mare stimulării intelectuale, aceștia împărtășesc o perspectivă romantică asupra lumii. Acesta este genul de cuplu pe care-l urăști pentru că își proiectează întreaga nuntă folosinf Pinterest. Aleg felinare în copaci, borcane vintage în loc de pahare de vin și jurăminte scrise fără cusur. În cele din urmă, vor o nuntă de poveste de care toți să-și amintească.

Gemeni și Săgetător

Gemenii și Săgetătorul sunt semne surori și, prin urmare, incocă laturile opuse ale zodiacului. Există adesea o atracție magnetică instantanee între semnele surori, dar aceasta necesită o cantitate considerabilă de atenție și muncă asiduă pentru a depăși diferențele inițiale.

Cea mai dificilă parte a acestei relații va fi chiar înainte de a începe. Cu naturile lor neliniștite și sociabile, poate fi greu pentru alții să spună când un Geamăn sau un Săgetător este interesat să cunoască pe cineva din punct de vedere romantic. Amândouă sunt semne super independente și urăsc să depindă de alții.

Cu toate acestea, odată ce etapele inițiale ale atracției reciproce sunt lăsate să se transforme într-o conexiune autentică, relația devine o adevărată aventură. Cuplurile Gemeni-Săgetător trebuie doar să-și dea seama că a renunța la a fi singuri nu înseamnă a renunța la pasiunile lor. Ba mai mult, înseamnă a urmări acele pasiuni în doi cu o energie nouă. Aceasta este o relație de tip călătorie împreună.

Gemenii și Săgetătorul împărtășesc o mulțime de trăsături fundamentale. Amândoi sunt plini de viață, exploratori, deschiși, încrezători și au o abilitate de comunicare dezvoltată.

Orice conflicte care apar mai târziu în această relație pot fi discutate și rezolvare cu un efort minim. Datorită similitudinilor lor, Gemenii și Săgetătorii își înțeleg reciproc nevoile și dorințele. Sunt bucuroși să-și ofere reciproc spațiu și încurajări pentru a reuși ca două ființe separate.

Rac și Pești

Rcul și Peștii sunt două semne de apă, care este elementul cunoscut pentru sensibilitatea sa. Ceea ce vedem aici este un Rac sensibil și un Pește pasiv agresiv, care sună de coșmar, dar care, de fapt, formează un cuplu grozav. Împărtășesc multe tendințe emoționale. Ambele sunt semne idealiste, tolerante, simpatice și vulnerabile, care caută întotdeauna să vindece alte persoane și sunt în ton cu nevoile altora. Împreună, acest cuplu va crea un mediu extrem de grijuliu, un spațiu în care oricine se poate simți în siguranță.

Aceste zodii sunt, de asemenea, pline de imaginație. Amândouă adoră să viseze cu ochii deschiși și să aibă fantezii, vâzând lumea în roz. Cei doi știu când să stea și când să se retragă, de aceea se înțeleg atât de bine.

Ambele semne se bazează mai mult pe instinctele lor decât pe logică pentru a-și croi un drum.

Acest lucru este extrem de benefic atunci când vine vorba de dezacorduri. Nu este nimic mai rău decât să încerci să argumentezi fapte cuiva care a ajuns deja la o concluzie fără să asculte versiunea celuilalt. Acest cuplu nu va avea niciodată această problemă. Atât Racul, cât și Peștii au o gamă emoțională profundă, dar și o maturitate incredibilă. Sunt capabili să recunoască problemele care apar din nesiguranță și să poarte un dialog eficient.

Leu și Vărsător

Aceasta este o altă pereche de semne surori cu asemănări fermecătoare. Este genul de iubire care crește împreună.

Leul este dominat de vedete YouTube, influenceri de pe Instagram și oameni care arată imposibil de perfecți. Vărsătorul, în schimb, este mai degrabă genul de tocilar, artist și rebel, din toate câte puțin.

Ambele zodii respectă autenticitatea și nu se tem să iasă în evidență. Când sunt împreună, nu trec neobservați. Leul gravitează spre lumina reflectoareor și Vărsătorul știe când să-l lase pe Leu să se bucure de ea. În schimb, Leul este mai mult decât fericit să-l asculte pe Vărsător ori de câte ori acesta are nevoie. Fiind oameni plini de idei, amândoi adoră să vorbească, să asculte, să dezbată și să-și spună propriile opinii.

Leii și Vărsătorii sunt generoși, idealiști, creativi și independenți. Ei respectă gândurile și emoțiile altor oameni, prețuind loialitatea mai presus decât orice. Împreună, ei sunt dedicați unui proces de creștere și dezvoltare personală. Intelectul nativ al Vărsătorului va inspira ambiția înnăscută a Leului, va încuraja munca asiduă și va alimenta idei noi.

Sistemul ferm de valori al Leului și compasiuna sa vor stimula dorința de progres a Vărsătorului. Amândoi își doresc să fie originali și ambii cer respect. Relația lor este un teren propice pentru admirație reciprocă.

Fecioară și Capricorn

Ambele sunt semne de pământ care emană în mod natural tărie și convingere. Fecioara și Capricornul sunt zodii renumite pentru inteligența și rațiunea lor. Știu ce vor și știu cum să obțină.

Ambele semne au nevoie de mult timp pentru a se apropia de oameni. Dar, atunci când o fac, rar se mai despart de ei. Fecioarele și Capricornii sunt capabili să aibă o relație deoarece împărtășesc atâtea valori: determinare, pragmatism, maturitate și rezistență. Aceste semne sunt printre cele mai implicate din zodiac. Ambele sunt de neclintit cu aspirațiile și mentalitățile lor, lucrând metodic, fiind echilibrați și mereu deținând controlul.

Ca și cuplu, se vor admira reciproc și, probabil, vor primi și admirația celor din jur.

Fecioara va aprecia capacitatea Capricornului de a conduce și de a organizată fără a exagera. Capricronul va aprecia atenția Fecioarei pentru detalii și elocvența. Ambele zodii sunt sceptice, care preferă faptele și tot ce este practic. Deși pot părea rezervate, uneori chiar arogante, la prima vedere, ele sunt persoane extrem de grijulii care vor să se înțeleagă bine cu ceilalți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending