Connect with us

Horoscop

Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Crezi că ești pregătită pentru o relație sau îți e bine singură?

Nu e niciodată o idee bună să te grăbești să intri într-o relație, mai ales imediat după o despărțire. Relațiile de consolare tind să nu fie de lungă durată și rareori te fac să te simți mai bine cu tine și cu relația ta din trecut.

Dar, de unde știi când ești pregătită să ai din nou o relație cu altcineva? Poate semnalele indică faptul că ți-e mai bine singură și ești pe cale să faci o greșeală. Astrologia te poate ajuta să îți dai seama cum ești mai fericită!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Te descurci grozav pe cont propriu.

Viața ta este plină, ești fericită și nu duci lipsă de distracție și acțiune. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simți împlinită și nu ești dependentă de nimeni altcineva pentru fericirea ta.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Te vezi cum îți împărtășești viața cu altcineva.

În timp ce o relație nu poate fi singurul lucru pe care îl ai în viața ta, aceasta o afectează în multe feluri și trebuie să îi poți face loc. Având o relație, devii conectată la prietenii partenerului tău, familiei lui, animalelor lui de companie, idei, activități, aprecieri, antipatii, situații de viață, considerente religioase și politice și chiar opțiunile lui de distracție.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești capabilă să te gândești la o relație fără ca ideea angajamentului să te sperie.

Dacă noțiunea de angajament este înspăimântătoare pentru tine, nu vei putea niciodată să ai o relație fără a o sabota neintenționat. Dacă poți vedea de ce o relație ar fi benefică pentru tine fără ca ritmul cardiac să îți crească, atunci ești pregătită.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Poți lăsa orice fost sau relație din trecut în urmă și poți oferi unei noi relații timpul și atenția de care ar avea nevoie.

Dacă ești prea prinsă în trecut, nu ar mai fi loc pentru cineva nou. Deși există cu siguranță un bagaj semnificativ de amintiri, știi că ești suficient de puternică pentru a avea o nouă dragoste în viața ta.

Leu(22 iulie – 22 august)

Tot ce vrei este o iubire necondiționată.

Știi că meriți tot ce e mai bun și o dragoste care vine cu condiții sau te face să te schimbi pentru ca celui de lângă tine să-i fie bine nu e pentru tine. Știi că ești valoroasă și nu trebuie să încerci să coonvingi pe nimeni să te iubească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunți la acea listă cu calitățile pe care trebuie să le aibă partenerul tău perfect.

Știi că dacă ai un set imposibil de așteptări este un mod de a-ți bloca orice șansă de a avea o relație. Ești deschisă și nu-ți vei lăsa obsesia pentru perfecțiune să-ți saboteze viitoarele iubiri.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Te afli într-un moment al vieții tale în care poți pune interesele altcuiva înaintea alor tale.

Relațiile necesită mult compromis și răbdare, iar tu ești suficient de pregătită emoțional pentru a face asta.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Te simți confortabil în propria piele și îți place de tine.

Te-ai acceptat și ești gata să accepți pe altcineva în viața ta. Când te simți în largul tău cu tine însăți, este mult mai ușor să te raportezi la o altă persoană. Dacă nu ești fixată pe propriile defecte, poți accepta mai mult și mai ușor caracteristicile unice ale unui bărbat.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești deschisă la o relație și poți renunța la singurătate.

Nu ești disperată să găsești pe cineva, deci e foarte probabil să-l găsești într-un mod neașteptat. Din moment ce iubești schimbarea, aștepți cu nerăbdare situații noi care te vor ajuta să evoluezi și te vei schimba dacă vei avea o persoană specială în viața ta.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Știi ce e important pentru tine și ce vrei într-o relație, dar asta nu te face infelxibilă sau incapabilă să faci compromisuri.

Nu te vei modela în altă persoană, dar nici nu îți vei pune restricții atunci când vine vorba de un potențial partener. Ești gata să depui efortul necesar pentru a avea o relație sănătoasă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ești genul de persoană care să se concentreze pe lucrurile mici și nu vei face un mare caz din fiecare dezacord sau problemă pe care le-ai putea într-o nouă relație.

Există momente în dragoste în care trebuie doar să lași lucrurile să curgă de la sine și să mergi mai departe. Ești relaxată și iei totul așa cum vine. Fie că ești singură sau nu, poți fi fericită.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu depinzi de o altă persoană pentru a fi fericită, pentru că poți face tu asta pentru tine însăți.

Nu ești cineva care are nevoie de un bărbat lângă ea cu orice preț, deoarece nu ți-e frică să fii singură. Ești creativă, plină de imaginație și găsești numeroase activități care să-ți aducă bucurie. Cu toate acestea, în viața ta e loc și pentru altcineva dacă e cazul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending