Connect with us

Horoscop

Semne că vrea să vă împăcați, în funcție de zodia lui

Deși poate fi dificil să îți dai seama dacă fostul își dorește să se întoarcă la tine, există întotdeauna semne și indicii ascunse în semnul lui zodiacal care îți sar în ajutor!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Chiar dacă relația s-a încheiat, bărbatul Berbec nu va renunța.

El va fi destul de insistent pentru a se asigura că știi că te vrea înapoi. Ar trebui să fii pregătită pentru multe apeluri telefonice, vizite și declarații de dragoste. De asemenea, acel lucru care te-a enervat în relația de dinaintea despărțirii va dispărea complet, va avea el grijă de asta!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul Taur este o persoană de încredere și nu e genul care se desparte prea ușor de cineva.

În cazul în care s-a ajuns totuși acolo, nu te aștepta să plece niciodată cu adevărat. Dacă își dorește să se împace cu tine, cu siguranță va continua să te asculte când ai nevoie, va încerca să te facă să râzi și să te simți bine. Între timp, gesturile sale de afecțiune vor deveni din ce în ce mai vizibile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni preferă să fie liber.

Deci, odată ce relația a ajuns la final și a încheiat toate socotelile cu tine, nu te aștepta să fie disponibil sau dornic de împăcare. Dar, dacă își anulează planurile pentru a te ajuta sau este acolo pentru tine când ai nevoie, cu siguranță vrea să reînvie relația.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul Rac nu se grăbește să arate ce simte, dar atunci când se întâmplă, poate fi extrem de expresiv.

Are tendința de a-și pune sufletul pe tavă în relație și va continua să facă acest lucru dacă vrea să reaprindă scânteia dintre voi. Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, așteaptă-te la o mulțime de gesturi romantice din partea acestuia.

Leu(22 iulie – 22 august)

Bărbatul Leu vrea să fie mereu în centrul atenției.

Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, se va gândi la gesturi mărețe pentru a te recuceri. Plimbări cu elicopterul, declarații de dragoste publice, cadouri scumpe, sunt doar câteva dintre lucrurile la care să te aștepți. De asemenea, el își va dezvălui acea latură blândă și intimă pe care o ține bine ascunsă și îți va împărtăși lucruri pe care nu le-a spus niciodată nimănui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară va încerca să repare ce a greșit înainte de despărțire.

Dacă separarea s-a produs din cauza criticilor sale exagerate, el o va lăsa mai moale și își va cere scuze, lucru pe care nu obișnuiește să îl facă prea des. Indiferent de motivul despărțirii, așteaptă-te să facă mai multe compromisuri decât în trecut!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este foarte romantic și spune mereu ceea ce simte.

Dacă vrea să se împace cu tine, nu-și va reține gesturile de afecțiune și va încerca să îndrepte toate greșelile pe care crede că le-a comis în relația pe care ați avut-o. O face pentru că te vrea înapoi și pentru a-ți arăta că e serios.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion este o persoană misterioasă.

Această trăsătură a sa este prezentă și în relații, acolo unde nu ar trebui să fie un mister tot timpul. Dacă v-ați despărțit și te vrea înapoi, Scorpionul va fi mult mai sincer și va încerca să te facă să te simți confortabil în orice situație. Se va schimba pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Mereu onest, indiferent de situație, bărbatul Săgetător e foarte direct atunci când vine vorba de a anunța că vrea să se împace cu tine.

Dacă motivul despărțirii a fost legat de independența și spontaneitatea sa, probleme pe care le are de obicei în relațiile sale, Săgetătorul va încerca să stea mai mult alături de tine și să respecte programul pe care îl faceți.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este foarte ambițios, mai ales pe plan profesional.

Acest lucru îi poate afecta relația, pentru că nu e întotdeauna disponibil atunci când ai nevoie de el. Dacă vrea să vă împăcați, va încerca să fie mai relaxat, se va deschide mai mult cu privire la temerile lui și îți va explica de ce se străduiește atât de mult să-și atingă obiectivele.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător poate să-și exprime printr-o mulțime de moduri dorința de a se împăca cu tine.

De la gesturi de dragoste mărețe până la lucruri mărunte precum un simplu mesaj prin care îți spune că se gândește la tine. Vărsătorul ține mult la libertatea sa, așa că, dacă își dorește să reaprindă flacăra iubirii dintre voi, îți va arăta că e dispus să renunțe la ea.

Pești(19 februarie – 20 martie)

În mod normal, bărbatul din zodia Pești este foarte emotiv și sensibil.

Dar, dacă vrea să vă împăcați, el nu va mai fi la fel de timid ca înainte de a începe relația cu tine. Așteaptă-te să fie direct și să riște, luând în considerare o respingere din partea ta. Ar face orice pentru a primi o a doua șansă și pentru a-ți demonstra că sentimentele sale pentru tine nu s-au diminuat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending