Connect with us

Horoscop

Semne că ești înconjurat de energii negative

Negativitatea este ceva cu care ne întâlnim cu toții la un moment dat în viață. Acele energii negative sunt foarte puternice și pot apărea în viața noastră chiar fără să ne dăm seama.

 

Ne pot face viața nefericită, ne pot transforma în persoane de nerecunoscut. Mai jos, poți găsi câteva semne care indică faptul că ești înconjurat de energii negative.

Cum îți dai seama că ești înconjurat de energii negative?

 

1. Te simți foarte obosit tot timpul

Nu te poți odihni oricât de mult dormi. Chiar și atunci când dormi pentru mai mult de 8 ore, te trezești tot obosit.

 

2. Nu mai ai grijă de corpul tău

Nici măcar nu te mai obosești să mergi la sală sau să faci mâncare. Câteodată ajungi să uiți să mănânci, iar atunci când mănânci, alegi junk food.

Nu te mai preocupă nici să îți cumperi lucrurile care odată te făceau fericit.

 

 

3. Ești foarte stresat

Parcă totul din jurul tău te stresează. Ești atât de iritat de lucrurile obișnuite, încât îți vine să te urci pe pereți. Pare că ai pierdut controlul asupra emoțiilor tale.

 

4. Dai vina pe ceilalți

Nu este niciodată vina ta. Este mereu vina altor oameni că ești în starea emoțională prezentă. Acesta este un semn că ești înconjurat de energii negative și că trebuie să faci neapărat ceva în legătură cu asta.

 

5. Te simți pierdut

Atunci când ai de-a face cu energii negative, este normal să simți că te pierzi. Cu cât încerci mai mult să le reziști, cu atât mai rău te simți.

Nu te poți regăsi fără a elimina negativitatea din jurul tău mai întâi.

 

 

6. Conversațiile obișnuite au devenit imposibile pentru tine

Pare că nimerești mereu în certuri și neînțelegeri cu toată lumea din jurul tău. Conversațiile cu alte persoane devin din ce în ce mai tensionate.

 

7. Nu te poți relaxa

Ți se pare că ești mereu pe marginea unei prăpastii. Nu poți face o pauză și nu te poți relaxa. Ai uitat cum să faci acest lucru.

 

8. Mintea ta este plină de gânduri negative

Nu te poți opri. Te gândești constant că se va întâmpla ceva și că toată lumea este împotriva ta.

 

Însă nu poți trăi astfel.

Trebuie să faci niște schimbări în viața ta.

 

Însă iată câteva modalități prin care poți începe să îndepărtezi energiile negative din viața ta!

 

1. Folosește sare de mare

Sarea de mare este cunoscută pentru îndepărtarea energiilor negative. Fă o baie cu sare de mare și vei observa o diferență.

 

2. Meditează

Meditația reprezintă cel mai bun mod de a elimina gândurile negative din viața ta. Este suficient să meditezi timp de 20 de minute pe zi.

 

3. Fă o pauză

Ia-ți o zi liberă! Călătorește undeva! Eliberează-ți mintea! Cu toții avem nevoie de puțin timp singuri, pentru a ne conecta cu noi înșine.

 

4. Profită de beneficiile salviei

Aceasta este o modalitate perfectă de a scăpa de energiile negative. Folosește-te de fumul salviei în casă, cu geamurile și ușile deschise, în timp ce spui o mantră de curățare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending