Connect with us

General

Rochia pe care o vei alege îți va dezvălui ceva important despre feminitatea ta. Tu ce ai aflat nou despre tine?

În lume există milioane de rochii fabuloase, cu texturi, culori și modele diferite. Unele sunt foarte senzuale, altele mai discrete, există bizare, elegante și, de asemenea, simple.

Acest lucru depinde foarte mult de evenimentul pentru care este aleasă. Fiecare femeie are propriul stil, dar, de obicei, în garderoba ei vor exista două sau trei ținute preferate.

Alege o rochie și îți vom spune lucruri interesante despre feminitatea ta pe care probabil nu le știai! Ești gata?

1. Rafinată și sofisticată.

Stilul tău te distinge de celelalte, ești o femeie foarte admirată și feminină. Ești sofisticată și rafinată. Arăți fabulos de atractivă chiar și în îmbrăcămintea sport!

Ești lăudată pentru bunul gust și adesea ți se cere sfatul. Știi foarte bine ce meriți și obții totul singură.

Adânc în interior ești o femeie cu un caracter puternic. Niciodată nu vei fi o femeie supusă, care tolerează totul din cauza fricii de a rămâne singură.

2. Onestă și muncitoare.

Frumoasă și fermecătoare de la natură, rămâi fidelă gândului că ceea ce contează cu adevărat este interiorul, de aceea te caracterizezi ca fiind o persoană onestă și plăcută.

Nu ai un stil bine evidențiat, porți ceea ce te face să te simți confortabil și liber pentru a putea realiza orice activitate. În viața ta există cel puțin câțiva admiratori care încearcă să-ți fure inima!

3. Misterioasă

Ai o personalitate misterioasă care poate atrage orice bărbat, inclusiv pe cel pe care ți-l dorești. Ești o persoană interesantă, de aceea mulți oameni nu ezită să se apropie de tine.

Reușești sa fascinezi oamenii chiar și în timpul unei conversații obișnuite. Urăști rutina sau atunci când cineva îți spune ce să faci. Ți se pare amuzant când alții încearcă să te descifreze sau cred că au reușit asta.

Ai puțini prieteni, dar ei sunt prieteni adevărați. Inteligența ta îți va deschide multe uși pentru noi locuri de muncă sau afaceri.

4. Delicată și feminină.

Ești caracterizată de inocența și inima ta bună. Îți place să privești lucrurile și lumea din punctul tău de vedere. Una dintre cele mai dezvoltate abilități ale tale – este intuiția.

Ești o persoană loială, cu o inimă mare, dar foarte puțini oameni reușesc să aprecieze acest dar. Ești condusă de sentimente și mereu asculți ceea ce-ți dictează inima. Uneori te îndoiești de tine și îți este teamă să nu faci greșeli.

Nu-ți fie teamă să cauți dragostea adevărată, cu siguranță va fi cineva care va înțelege adevărata ta valoare. Ești o persoană care iubește mult viața.

5. Femeia perfectă.

Ești o persoană pasionată, o femeie frumoasă care se aranjează zilnic, o mamă bună, foarte atentă, o parteneră de viață bună cu bărbatul pe care îl ai alături. Gătești excelent și mereu încerci să faci totul perfect!

Ești o femeie cu o mare autoritate în casă și toată lumea te respectă. Știi cum să comunici cu oamenii. Ești o persoană curajoasă, îți iubești independența și libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

7 lucruri care se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Intalnirea cu sufletul vostru pereche este un lucru unic in viata si este ceva special pentru toti cei care o experimenteaza. Daca v-ati intalnit deja sufletul pereche, stiti exact despre ce este vorba.

Un suflet pereche este cineva al carui suflet se potriveste cu al vostru, dar nu este același cu flacara voastra geamana (twin flame), care este o manifestare a sufletului vostru in mai multe corpuri fizice din aceasta lume. Sufletul vostru pereche este mai mult sau mai putin ca o legatura cu cineva al carui suflet este profund legat de al vostru.

Sufletele pereche provin din conexiunile pe care le facem atunci cand suntem inca in forme eterice sau energetice si de acolo trecem in vietile noastre actuale si in corpurile fizice, invatand lectii si in cele din urma venind impreuna, astfel incat sa putem creste si mai mult unul impreuna cu celalat.

Mai jos vom trece in revista cateva dintre lucrurile care se intampla cand va veti intalni in sfarsit sufletul pereche. Desi unele dintre ele s-ar putea sa para cam aiurea, toate sunt destul de puternice si toate se adauga experientei. Ati observat aceste lucruri pe masura ce se intampla pentru voi sau sunteti inca in intuneric atunci cand vine vorba de intalnirea cu sufletul vostru pereche?

Iata 7 lucruri care se intampla atunci cand va intalniti, in sfarsit, sufletul pereche:

1. Totul cu aceasta persoana se simte ca si cum curge foarte natural.

Aceasta persoana va face sa simti ca tot ce ati experimentat in aceasta lume v-a condus la el / ea. Relatia in ansamblu este atat de pura si de lina pe cat ar trebui. Sincer, nu seamana cu nimic din ceea ce ati mai experimentat vreodata.

2. Simtiti ca totul in viata voastra se imbunatateste.

Nu numai ca viata voastra amoroasa este mai buna, dar si alte domenii ale vietii voastre se imbunatatesc. Sunteti mai multumit decat oricand si asta pentru ca tu si aceasta persoana cresteti impreuna si va ajutati reciproc. Cand sunteti amandoi pe aceesi lungime de unda, tot ce se intampla va poate ajuta sa va concentrati din ce in ce mai mult asupra imaginii de ansamblu.

3. Observati ca aceasta persoana va face mai fericit decat ar fi putut fi vreodata.

Spre deosebire de trecut, sunteti cu adevarat fericit. Vedeti viata intr-o lumina noua si aceasta persoana va face fericiti. Desi fericirea nu este ceva pe care o gasim exclusiv in altcineva, intalnirea cu sufletul vostru pereche, cu adevarat schimba lucrurile si ne ajuta sa promovam o perspectiva mai pozitiva in interior.

4. Totul se simte si arata aproape diferit.

Odata ce va intalniti sufletul pereche, energia voastra se schimba in general. Intreaga lume din jurul vostru se simte putin diferita. Chiar si lucrurile pe care le vedeti se schimba in felul lor.

5. Nu vreti sa fiti cu nimeni altcineva.

Gasirea sufletului vostru pereche va va aduce intr-un loc nou in mintea voastra. Nu veti dori sa fiti cu nimeni in afara de acea persoana si invers. Conexiunea dintre voi doi este mult mai puternica decat si-ar putea imagina majoritatea lumii.

6. Simtiti ca ati cunoscut aceasta persoană de o viaaa ta chiar de la prima intalnire.

Cand va intalniti sufletul pereche, nu e ca si cand v-ati intalni pentru prima data. Parca va intoarceti din nou unul la celalalt. Voi doi v-ati intalnit din cand in cand in alte vieti, aceasta este doar prima data cand corpurile voastre fizice din aceasta viata se reunesc.

7. Incepeti cu adevarat sa iesiti din zona voastra de confort.

Cu cat sunteți mai conectat la sufletul pereche, cu atat sunteti mai liber. Va veti regasi facand lucruri si spunand lucruri care va scot cu adevarat din zona voastra de confort. Acea cutie in care, de obicei, v-ati  fi ascuns, nu va va mai tine pe loc in aceste zile.

Continue Reading

Trending