Connect with us

General

Ritualul de UN MINUT care indeparteaza ENERGIA NEGATIVA din jurul tau

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri care te ajuta sa indepartezi energia negativa din jurul tau si sa ramai optimista, increzatoare in fortele proprii si conectata cu Universului

Unul dintre cele mai frumoase lucruri cu privire la magie este ca poate fi facuta oricand si oriunde. Nu trebuie sa porti o mantie speciala, sa ai o bagheta stralucitoare sau sa dansezi in jurul unui foc. Iti poti folosi puterea cand esti la dus, cand dai cu aspiratorul, cand te demachiezi si te pregatesti de somn sau chiar cand mergi pe drumul catre birou.

In timp ce toti oamenii isi doresc sa aiba o viata fericita, sa isi gaseasca marea dragoste, sa aiba mai multi bani si sa se bucure de aventuri, prea putini ajung sa faca ceva in acest sens si chiar sa traiasca cu adevarat.

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri care te ajuta sa indepartezi energia negativa din jurul tau si sa ramai optimista, increzatoare in fortele proprii si conectata cu Universului. Incearca-l si vei vedea cum magia incepe sa reapara in viata ta.

Ce ai de facut?

Este vorba doar de crearea unei viziuni. Exista mai multe variante, insa de data aceasta vorbim doar despre doua dintre ele – cele mai puternice de fapt.Prima tehnica are legatura cu eliminarea energiei negative din viata ta si presupune un exercitiu de imaginatie in care vizualizezi cum toata energia negativa iese din corpul tau – incepe cu degetele de la picioare si continua treptat cu talpile, picioarele, stomacul, pieptul, gatul, capul… pentru ca, intr-un final, sa iti paraseasca corpul.

A doua tehnica are legatura cu protejarea energiei tale si presupune un exercitiu de imaginatie in care vizualizezi un fermoar urias in fata ta, care porneste de la zona picioarelor si merge pana in varful capului. Tot ce trebuie sa faci este sa vizualizezi inchiderea fermoarului si, astfel, sa sigilezi in interiorul sufletului tau toata bunatatea si toata energia pozitiva pe care o ai.

Cand poti face aceste exercitii: primul ritual il poti face seara, cand ajungi acasa, in timp ce pe al doilea il poti face dimineata, inainte de a pleca de acasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending