Connect with us

Horoscop

Reacția lui atunci când se îndrăgostește de cineva, în funcție de zodie

Reacția lui atunci când se îndrăgostește poate fi surprizătoare. Dacă unii nativi sunt speriați de noile sentimente, alții privesc cu mare entuziasm situația.
Atunci când te îndrăgostești, totul se schimbă brusc, mai ales modul în care vezi lumea și pe tine. Odată cu conștientizarea iubirii, ești o persoană complet nouă.

Te-ai îndrăgostit la prima vedere, dar nu ai vrut să recunoști? Sau iubirea a venit după a doua sau a treia întâlnire? Indiferent de momentul în care s-a întâmplat, acum că știi că ești îndrăgostit/ă, ce faci?

Fiecare dintre noi reacționăm diferit în fața iubirii, iar acest lucru este puternic influențat de astrologie.

Pentru unele zodii este panică dusă la extreme, pentru altele este o tranziție confortabilă.

Află ce-și spune fiecare semn zodiacal atunci când se îndrăgostește de cineva:

Berbec

„Nicio problemă, o voi seduce și o voi face să fie a mea până la finalul lunii!”

Taur

„Mă simt ciudat. O fi vreo indigestie sau poate că am gripă?”

Gemeni

„Super, mă îndrăgostesc.”

(60 de secunde mai târziu)
„O, nu, mă îndrăgostesc!”

(5 minute mai târziu)
„Stai puțin, e în regulă să mă îndrăgostesc. Totul este bine.”

Rac

„Nu mai pot trece din nou printr-o altă despărțire. Încă nu am uitat-o pe fosta.”

 

Leu

„Nu există nimic mai bun decât iubirea de sine.”

Fecioară

„Nu este momentul potrivit să mă îndrăgostesc. Am lucruri mult mai importante de făcut.”

Balanță

„Fir-ar! Nu mă pot ocupa de asta acum.”

Scorpion

„Ok, trebuie să-mi fac un plan pentru a o cuceri. Nu vreau să o sperii cu felul meu de a fi.”

Săgetător

„Hmm, dragostea este un lucru bun. Îmi place să iubesc, dar mă simt puțin încolțit.

Mai bine rezerv o călătorie undeva, astfel încât să pot să-mi pun ordine în gânduri.”

Capricorn

„Sunt ambițios. Îmi voi folosi toată energia pentru a o face să mă iubească.”

Vărsător

„Da, probabil confund iubirea cu admirația față de de cineva. Nu am cum să mă îndrăgostesc.”

Pești

„Da, am compus 10 cântece, am scris poezii de dragoste și am creat niște picturi frumoase, toate inspirate de ea. Cred că mă îndrăgostesc”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending