Connect with us

Horoscop

Prietenul de care ai nevoie, în funcţie de zodia ta

Cum trebuie să fie prietenul ideal pentru tine? Care este zodia cea mai distractivă cu care poţi lega cea mai frumoasă prietenie?

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are nevoie de un prieten care să fie opusul lui.

El este o zodie deschisă, activă şi uneori combativă, astfel că s-ar înţelege foarte bine cu o Balanţă. Ambii învaţă despre schimbare şi pace. Balanţa se luptă cu schimbarea, iar Berbecul nu poate trăi fără ea. Berbecul trebuie să aducă mai multă linişte în viaţa lui, iar Balanţa se străduieşte să o păstreze. Pentru că cele două zodii au calităţi opuse, dar sunt conduse de emoţie şi au un spirit neliniştit, ele pot lega o prietenie de excepţie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul îţi piede uşor capul, fie în nori, fie în temperamentul lui.

De aceea, acest semn zodiacal are nevoie de cineva care îl poate face să vadă realitatea şi să îl aducă cu picioarele pe pâmânt, iar acest cineva poate fi o Fecioară. Taurul este, de regulă, foarte loial şi foarte fericit având un prieten din zodia Fecioară. Iar aceste sentimente devin din ce în ce mai intense pe măsură ce îi cunoaşte sinceritatea şi caracterul practic. Taurul va aprecia întotdeauna ajutorul pe care i-l oferă o Fecioară şi i va răspunde cu bunătate la schimb.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Gemenii se înţeleg cel mai bine cu persoanele de genul lor.

Ei sunt foarte sociabili, aşa că ei caută prieteni de viaţă. Un nativ din Gemeni preferă să stea în jurul unui Vărsător sau unui alt nativ din Gemeni pentru a evita plictiseala şi rutina. Un astfel de nativ este mulţumit doar atunci când viaţa lui nu rămâne la fel, ci e interesantă. Dar nu îl subestima! Deşi poate fi o persoană extrem de distractivă, acesta se simte împlinit şi entuziasmat şi prin activităţi intelectuale. Prietenul lui cel mai bun trebuie să poată ţină pasul cu el sau chiar să îl provoace pe toate planurile.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul are un radar emoţional care îl face să îşi dea rapid seama cu cine poate să fie prieten şi cu cine nu.

De asemenea, se implică în relaţii interesante cu semnul zodiacal opus, Capricornul. Ambii apreciază siguranţa, stabilitatea şi sfinţenia familiei. Cu toate acestea, aceste două semne sunt opuse dintr-un singur motiv: Capricornul nu este la fel de sensibil ca şi Racul.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul şi Vărsătorul sunt două semne zodiacale extrem de carismatice, deci este firesc să formeze un duo puternic.

Leul şi Vărsătorul nu pot rezista unul în faţa celuilalt. Deşi Leul poate să îl considere uneori pe Vărsător enervant, ei fac un pact de loialitate şi împărtăşesc un simţ fabulos al umorului şi abilitatea de a se ridica întotdeauna atunci când cad. Leul îi admiră Vărsătorului individualismul şi încrederea pe care o are în sine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este un semn cu picioarele pe pământ, aşa că adoră să fie de folos prietenilor ei, mai ales atunci când vine vorba de spijinul emoţional.

Fecioara ţine cel mai mult la onestitate şi la vindecare sau consolare. Din acest motiv, ea poate lega cea mai strânsă prietenie cu Racii, care sunt sensibili, şi cu Taurii, care sunt loiali. Aceste semne se înţeleg bine între ele şi din alt motiv: Fecioara aşteaptă să primească ceea ce oferă, iar Racul şi Taurul fac acest lucru.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este o zodie foarte amabilă şi sociabilă, aşa că îşi face cu uşurinţă prieteni.

Ei îi place să aibă alături persoane cu care să se relaxeze şi cu care poate fi ea însăşi. Deoarecere este foarte diplomată şi deschisă, ea poate găsi ceva bun la fiecare zodie. Cu toate acestea, de multe ori, o Balanţă vrea să fie răsfăţată pentru eforturile pe care le face şi pentru cât munceşte. Dacă îşi va canaliza energia către nevoia de adoraţie, atunci va prefera persoanele care îi vor spune cât de tare e şi care o vor lăuda constant, cum ar fi un Taur bun şi amabil.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul are nevoie de prietenii profunde şi de lungă durată.

Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal doresc să îşi cunoască prietenii mai bine decât oricine altcineva şi îşi iau foarte în serios relaţiile. Deoarece Scorpionul este un prieten atât de pasional, el este compatibil cu acele persoane cu care împărtăşeşte această calitate. Un Scorpion este, de obicei, cel mai fericit cu un prieten din Peşti. Peştii îl lasă să fie el însuşi şi îi arată cum să renunţe. Un nativ din Peşti îl va susţine şi, de asemenea, împrumută puţin din eleganţa sa.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este un mare aventurier.

Ca atare, are nevoie de prieteni care sunt dispuşi şi pregătiţi pentru orice. De aceea, Vărsătorul şi Berbecul pot fi cei mai buni prieteni ai acestuia. Toţi sunt însetaţi de aventură, se provoacă reciproc şi îi încurajează pe cei din jur să se bucure de viaţă şi să îşi asume riscuri. Toţi trei sunt, în general, cinstiţi şi direcţi. Săgetătorul este, probabil, cel mai blând dintre ei.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornului îi este dificil cu oamenii.

De aceea, el trebuie să găsească pe cineva care este înţelept şi deschis, şi care să îl facă şi pe el să se deschidă. Fecioara este cea mai potrivită pentru el în ceea ce priveşte modul pragmatic în care văd lumea. Capricornul apreciază, de asemenea, dedicarea Fecioarei. Capricornul este pro sfaturi şi angajamente. Aşadar, dacă un Capricorn întâlneşte pe cineva care îi seamană, el poate deveni foarte interesat de acea persoană.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul este atras de inovaţie şi inspiraţie.

Din acest motiv, el preferă să se alăture acelor persoane care îi apreciază inteligenţa şi felul lui de a fi. Zodii precum Berbecul şi Leul îl iubesc pentru capacitatea lui de a stabili tendinţe, iar Gemenii şi Peştii îl adoră pentru creativitatea lui. Vărsătorului îi place să fie liber şi să se simtă special.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Peştii şi Vărsătorul se înţeleg foarte bine ca prieteni pentru că ambii tind să aibă un spirit liber şi deschis.

Poate fi dificil pentru alte zodii să îl înţeleagă la fel de profund precum un Vărsător. Peştii nu se vor împrieteni la fel de uşor cu alţi Peşti, cu toate că au aceleaşi aspiraţii şi aceleaşi trăsături de caracter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending