Connect with us

General

POȚI ATRAGE SUFLETUL PERECHE DE CARE AI NEVOIE. TREBUIE DOAR SĂ ȚII CONT DE ACEȘTI PAȘI

Poate că Universul încă nu ți-a scos în cale sufletul pereche pentru că încă nu ești pregătită să îl întâlnești.

 

Se spune că fiecare persoană are un suflet pereche în această lume. Pentru unii dintre noi drumul către găsirea sufletului pereche este mai anevoios. Însă asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm.
Există șanse ca ceva sau cineva să stea între tine și partenerul de cuplu. Ar putea fi o persoană. Ar putea fi un job… sau ai putea fi chiar tu.

Poate că Universul încă nu ți-a scos în cale sufletul pereche pentru că încă nu ești pregătită să îl întâlnești. Chiar dacă îți dorești acest lucru, trebuie să înveți să ai răbdare și să te descoperi cu adevărat pentru că atunci când sufletul pereche îți iese în cale, să fii cea mai bună versiune a ta și să ai inimă deschisă să iubești pe deplin.

Doar atunci când devii cea mai bună versiune a ta poți atrage sufletul pereche în viața ta.

Iată cei cinci pași care te vor ajuta să atragi mai repede sufletul pereche în viața ta:

1. Scapă de tot bagajul trecutului. Totul s-a întâmplat, tu ți-ai învățat lecțiile, așa că acum trebuie doar să păstrezi amintirile frumoase și să nu te mai întorci în trecut. Nu uita că singurul lucru care contează în aceste momente este PREZENTUL.

2. Vindecă-ți inimă de rănile emoționale. Nu poți iubi cu adevărat dacă ai inima plină de răni. Încearcă să îi acorzi atenția de care are nevoie și să o ajuți să se vindece pentru a putea fi fericită din nou.

3. Încearcă să fii o versiune mai bună a ta. Încearcă să îți trăiești propria viață, nu viața altor persoane.

4. Concentrează-te asupra ta. Tu ești cea care contează. Meriți să fii fericită. Meriți să ai tot ce îți dorești. Chiar dacă sună puțin egoist, fă din tine o prioritate.

5. Vibrează la o frecvență înaltă. Cum poți face asta: îndreaptă-ți atenția asupra gândurilor pozitive, învață să meditezi, apreciază mai mult viața pe care o trăiești, fii recunoscătoare pentru tot ce ai realizat până acum.

Care este secretul pentru a atrage sufletul pereche?

Secretul pentru a atrage sufletul pereche în viața ta este să îți urmezi drumul în viață fără să te gândești că ai nevoie de un suflet pereche.

Atunci când cauți răspunsuri cu privire la motivul pentru care sufletul pereche încă nu a apărut în viața ta, singurul lucru pe care trebuie să îl știi este că, cel mai probabil, nu ești pregătită să îl întâlnești. Ai nevoie de un suflet pereche pentru a fi fericită și pentru a te simți completa… când un suflet pereche nu apare în viața ta pentru a te face fericită și a te completa. NICI VORBĂ.

Un lucru de asemenea important de care trebuie să ții cont – pentru a atrage sufletul pereche, fii persoana pe care dorești să o găsești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending