Connect with us

Horoscop

Partenerul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Dacă ești pasionată de astrologie înseamnă că te bazezi pe ajutorul astrelor în viața ta, mai ales când vine vorba de dragoste.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea iubitului, zodiile te pot ajuta. Află în continuare ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodia ta.

 

Berbec: iubit pasionat de jocuri

Câștigi de fiecare dată la boardgames sau jocuri de cărți, îți place să riști și rareori se întâmplă să nu fii atentă. Pentru tine este perfect un iubit pasionat de jocuri, deoarece are o imaginație bogată, își coordonează bine mișcările și îi place aventura.

 

Taur: iubit tocilar

Bărbații mai tocilări iubesc să stea acasă și să se relaxeze, iar pentru tine acest lucru este perfect. Sunt destul de inteligenți pentru tine și pot fi foarte recunoscători pentru o iubită. În plus, aceștia arată foarte bine și atunci când poartă ochelari.

 

Gemeni: iubit răutăcios, dar drăguț

Oamenii comentează mereu că ai două personalități și aparent iubitul perfect pentru tine este la fel. Poate fi arogant câteodată, dar știi că în interiorul lui este foarte simpatic. Îți place un tip care poate ține pasul cu tine și nu te plictisește.

 

Rac: iubit foarte drăguț și atent

Încerci mereu să îți protejezi inima, așadar ai nevoie de un iubit sensibil, atent la emoțiile tale. Acest tip nu se va juca cu sentimentele tale, așadar el vorbește serios când îți spune că nu te va răni niciodată.

 

Leu: iubit pe care te poți baza

Îți place să fii în centrul atenției, așadar ai nevoie de o persoană care va fi alături de tine în lumina reflectoarelor și nu va încerca să îți fure asta. Majoritatea relațiilor rezistă dacă există o singură vedetă implicată, așadar cel mai bun tip de iubit pentru tine este cel care te va susține din public.

 

Fecioară: iubit care să te susțină mereu

Ești o persoană analitică, foarte critică și puțin încordată. Ai nevoie de cineva care te poate ajuta să te relaxezi și să încerci lucruri noi. Din această cauză cel mai potrivit pentru tine este iubitul confortabil cu partea sa feminină.

 

Balanță: iubit amuzant

Ești fermecătoare și sociabilă, așadar ai nevoie de un partener care să țină pasul cu tine. Oamenii adoră să fie în jurul vostru și vă consideră un cuplu amuzant.

 

Scorpion: iubit atrăgător

Ești o persoană pasională și ai nevoie de un iubit la fel de aventuros din punct de vedere sexual.

 

Săgetător: iubit dispus să încerce lucruri noi

Îți place să mergi într-un oraș sau o țarănouă si să stai într-un hostel doar pentru a întâlni oameni noi. Ai nevoie de un iubit căruia îi plac lucrurile spontane, printre care și sporturile extreme.

 

Capricorn: iubit muzician

Ești o fire practică și ți-ai plănuit întreaga viată. Acest lucru poate fi minunat, însă lucrurile pot deveni plictisitoare. Ai nevoie de cineva care trăiește pentru artă și îți poate arăta o nouă perspectivă asupra vieții.

 

Vărsător: iubit emotiv

Ești o persoană inteligentă și ai tendința să ignori emoțiile. Din această cauză ai nevoie de o persoană emotivă, pentru a fi în echilibru.

 

Pești: iubit cu simț artistic

Ai sufletul unui artist și apreciezi arta. Ești mulțumită să rămâi în umbră si să lași lucrările iubitului să uimească întreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending