Connect with us

Horoscop

Numere norocoase zodiac chinezesc. Afla care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodie

Numere norocoase zodiac chinezesc. In cultura vestica, numerele au o semnificatie aparte. Afla mai multe despre ele aici.

Numere norocoase zodiac chinezesc. In cultura chineza, numerele sunt impartite in numere benefice si numere mai putin benefice, in functie de modul in care se pronunta.

Cele mai benefice numere, potrivit numerologiei chineze sunt: 6, 8 si 9. Numarul 6 se pronunta “Liu” – care, in traducere libera, inseamna “lin”. Numarul 8 (Bā), se traduce prin “bunastare”, “noroc”. Numarul 9 (Jiu), inseamna eternitate, longevitate si este asociat, in cultura chineza, cu Imparatul Chinei. Hainele imparatilor sunt decorate cu 9 dragoni.

De partea cealalta, numere mai putin benefice sunt 4 si 7. Numarul 4 (Si) este asociat cu moartea. Numarul 7 (Qi) este  asociat cu inselatoria.

Alte semnificatii ale numerelor:

Zero – Totul sau nimic. Chinezi cred ca totul incepe de la zero.

Unu – “Primul”, nu este nici benefic, nici de rau augur. Este numarul inceputurilor sau al singuratatii.

Doi – “Gemeni”. Chinezii il considera un numar de bun augur intrucat, potrivit acestora, lucrurile bune vin intotdeauna in pereche.

Trei – “Nastere”. Chinezii il considera numar norocos si il asociaza cu cele trei etape ale omului – nasterea, casatoria si moartea.

Cinci – numar neutru. Totusi se considera ca oamenii au fost binecuvantati cu 5 elemente (sanatate, fericire, longevitate, noroc si prosperitate). De asemenea, sunt 5 elemente astrologice (Metal, Lemn, Apa, Foc si Pamant).

Numere norocoase zodiac chinezesc

Indiferent de semnificatia numerelor, fiecare om s-a nascut in anumite conditii si are propriile lui numere norocoase. Iata care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Sobolan

Numere norocoase: 2, 3

Numere mai putin norocoase: 5, 9

Bivol

Numere norocoase: 9, 1

Numere mai putin norocoase: 3, 4

Tigru

Numere norocoase: 1, 3, 4

Numere mai putin norocoase: 6, 7, 8

Iepure

Numere norocoase: 3, 4, 9

Numere mai putin norocoase: 1, 7, 8

Dragon

Numere norocoase: 1, 6, 7

Numere mai putin norocoase: 3, 8, 9

Sarpe

Numere norocoase: 2, 8, 9

Numere mai putin norocoase: 1, 6, 7

Cal

Numere norocoase: 2, 3, 7

Numere mai putin norocoase: 1, 5, 6

Capra

Numere norocoase: 3, 4, 9

Numere mai putin norocoase: 6, 7, 8

Maimuta

Numere norocoase: 1, 7, 8

Numere mai putin norocoase: 2, 5, 9

Cocos

Numere norocoase: 5, 7, 8

Numere mai putin norocoase: 1, 3, 9

Caine

Numere norocoase: 3, 4, 9

Numere mai putin norocoase: 1, 6, 7

Mistret

Numere norocoase: 2, 5, 8

Numere mai putin norocoase: 1, 3, 9.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending