Connect with us

Horoscop

Motivul surprinzător pentru care înșală zodiile

Înșelatul este unul dintre cele mai dăunătoare lucruri pe care le poate face cineva într-o relație. În timp ce unele relații își pot reveni după un astfel de episod, altele nu o vor face niciodată. Dar, de ce înșală oamenii?

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Mulțumirea, satisfacția și rutina sunt noțiuni problematice pentru un Berbec.

Nu îi place să își piardă ritmul, ci să fie impulsiv și să păstreze lucrurile la modă. Un Berbec poate fi infidel ca o modalitate de a agita spiritele în relația lui. Nu e vorba că nu e fericit sau că nu îi pasă de partener, ci că vrea să se bucure de acel fior interzis. Când Berbecul înșală, simte că revine la viață și că nu se mai plictisește, iar asta merită din plin pentru el!

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Dacă un Taur a fost înșelat, el va înșela pentru a restabili echilibrul.

Devine extrem de gelos, posesiv și, dacă crede că partenerul i-a fost infidel, atunci va considera corect ca și el să o facă. E nevoie de mult timp ca Taurul să aibă încredere în cineva și se așteaptă mereu să fie dezamăgit, așadar va înșela doar pentru că își asumă că partenerul lui o va face.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Atunci când înșală, Gemenii o fac de frică.

Ei se tem că nu vor mai evolua ca persoană sau că se vor plictisi. De asemenea, ei cred că dacă vor fi fideli, vor sfârși suferind și singuri.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă un Rac își înșală partenerul, probabil o face pentru că se simte deconectat de el sau pentru că are impresia că acestuia nu îi pasă de el.

Racul înșală în speranța de a găsi o legătură mai profundă. Poate fi infidel ca o reacție pur și simplu emoțională, deoarece se simte rănit, supărat sau confuz. E posibil să nu fie cea mai bună modalitate de a clarifica situația, dar el crede că îl ajută.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul vrea să fie vedetă, mai ales în relația lui.

Dacă nu primește atenția de care are nevoie, va merge în altă parte să o caute. Uneori, Leul înșală pentru că este speriat de bătrânețe sau de un alt aspect al înfățișării lui. Acest lucru poate părea superficial, dar Leul investește enorm pentru a arăta bine. Infidelitatea îi confirmă faptul că încă e atrăgător.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara înșală atunci când atât ea, cât și partenerul ei devin foarte ocupați, încât se văd foarte rar.

Dacă nu există contact între ei, atunci infidelitatea poate prinde rădăcini și poate crește. Fecioara tinde să răstălmăcească totul, așa că, dacă partenerul ei nu e niciodată acolo pentru ea, mintea ei poate născoci tot felul de lucruri, cum ar fi infidelitatea sau pierderea interesului în relație. Fecioarei îi va părea extrem de rău dacă după ce a înșelat va descoperi că partenerul ei era doar ocupat, nu infidel.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

O Balanță s-ar putea implica într-o relație serioasă înainte să fie pregătită, astfel încât, în loc să se apropie de partenerul ei, ea va fi mai mult neliniștită.

Ea se va preface că nimeni nu va fi rănit dacă e infidelă. Se va distra și partenerul ei nu va trebui să știe niciodată că nu e pe deplin mulțumită de relația lor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte pasional. Nu numai că simte intens totul, dar vrea ca și partenerul lui să aibă aceeași capacitate de a trăi viața.

Dacă simte că din relația lui lipsesc chimia sexuală și spiritul aventuros, el le va căuta în altă parte. Scorpionul este secretos, așadar va încerca să fie foarte discret atunci când o face.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul nu este un mare fan al relațiilor serioase.

El le preferă pe cele libere, în care își poate exprima sexualitatea în orice fel dorește. Cu toate acestea, nu toți Săgetătorii au o relație deschisă. Dacă acesta se simte legat sau sufocat, poate înșela și se poate justifica spunând că a vrut să se descopere sau să se reconecteze cu laturi ale sale pierdute. Acest lucru ar putea fi adevărat, dar este, de asemenea, adevărat că a înșelat doar pentru aventura infidelității.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul nu are infidelitatea în sânge și, cu siguranță, îi va părea rău dacă va fi prins.

Dar, dacă un Capricorn se simte captiv în relația lui și crede că nu există nicio cale de ieșire, s-ar putea să înșele. Poate privi infidelitatea drept o modalitate de a lua o pauză de la toate responsabilitățile sale și de a se simți liber pentru un timp.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul nu poate sta în situația de a nu avea loc să respire.

El va fi infidel dacă simte că are nevoie de spațiu și libertate. Un Vărsător înșală atunci când pleacă într-o călătorie de unul singur și întâlnește pe cineva. El va putea face cu acel străin lucruri pe care nu le-ar face cu partenerul lui niciodată.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Majoritatea Peștilor nu gândesc prea mult atunci când înșală.

Pentru mulți dintre ei, infidelitatea este un accident. Dacă au băut prea mult, ei sunt mult mai ușor de sedus, chiar dacă își iubesc partenerul. Unii pot fi foarte ușor de manipulat și naivi, așadar s-ar putea nici să nu se prindă că cineva încearcă să îi seducă decât atunci când deja e prea târziu. De asemenea, ei pot înșela și pentru că se îndrăgostesc de o altă persoană și consideră că este vorba despre iubire adevărată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

CE CITAT INTELEPT ITI DEFINESTE ZODIA

 

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale din horoscopul european este definit de un anumit cuvant in care se regaseste esenta personalitatii fiecareia dintre aceste zodii. Prin urmare, astazi am strans laolalta o colectie de citate care definesc si se potrivesc perfect fiecarui semn zodiacal.

 

Citat pentru zodia Berbec

Dorinta este o pasiune ambivalenta, putand sa se manifeste atat in sensul nazuintei catre dobandirea in viitor a binelui, cat si al celei pentru inlaturarea unui rau. Din acest punct de vedere nu poate exista o pasiune opusa dorintei, ci doar cel mult „dorinte pozitive”sau „dorinte negative”.

Asa se face ca unele dorinte, cele elaborate in conditii in care sufletul aspira catre suprimarea unui rau, sunt insotite de ura, de teama si de tristete, sentimente altminteri incompatibile cu optimismul subiacent acestei pasiuni. – Robert Boyle, filozof englez

Citat pentru zodia Taur

E foarte romantic sa spui ca, din clipa in care a intrat cineva special in viata ta, te simti desavarsit. Totusi, scopul unei relatii nu este de a avea o alta persoana care sa te desavarseasca, ci de a avea pe cineva cu care sa impartasesti desavar¬sirea ta. – Neale Donald Walsch, filozof american

Citat pentru zodia Gemeni

Stii, lucrul de care dragostea are cea mai mare nevoie este imaginatia. Trebuie ca fiecare sa-l inventeze – cu toata forta imaginatiei sale – pe celalalt si sa nu-i cedeze realitatii nicio palma de teren. Ei, si atunci cand cele doua imaginatii se intalnesc… nu exista nimic mai frumos pe lume. – Romain Gary, diplomat francez

Citat pentru zodia Rac

Am avut o familie iubitoare si in aceasta privinta am fost norocos, pentru ca acest lucru m-a salvat de la unele tentatii. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Leu

Toate femeile cu adevarat nobile prefera minciunii adevarul. Ele nu vor sa-si vada injosit idolul, vor sa fie mandre de dominatia pe care o accepta.- Balzac, romancier francez

Citat pentru Fecioara

Sa creezi ca un zeu, sa poruncesti ca un rege, sa muncesti ca un rob! – Constantin Brancusi, sculptor roman

Citate pentru Balanta

Forta morala contribuie la frumusete. Fortifica o femeie pe masura ce frumusetea ei paleste. O anumita conduita, un tip de curaj, disciplina, rezistenta si integritate pot face o treaba buna in sensul conceperii unei femei frumoase. – Jacqueline Bisset, actrita engleza

Citat pentru zodia Scorpion

Omul este un mister. Trebuie sa aduci acest mister la lumina zilei, si daca am sa-mi dedic toata viata acestui tel, n-am sa consider ca am pierdut timpui degeaba: eu ma concentrez asupra acestui mister, pentru ca vreau sa fiu om. – Dostoievski, scriitor si filozof rus

Citat pentru zodia Sagetator

Inteleptii au mai mult de profitat de pe urma prostilor, decat prostii de pe urma inteleptilor, deoarece inteleptii evita sa faca greselile prostilor, insa prostii nu imita succesele celor intelepti. – Cato cel Batran, om de stat si istoric roman

Citat pentru zodia Capricorn

Dar in ce consta deci esenta omului, despre care el este constient, sau ce constituie genul, autenticul omenesc din om? Ratiunea, vointa, inima. Pentru desavarsirea omului se cere putere de gandire, putere de vointa, puterea inimii.

Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei – energia caracterului, puterea inimii – iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca om si scopul existentei sale. – Ludwig Feuerbach, filozof german

Citat pentru zodia Varsator

Sensul in care merge viitorul este cel in care se exercita libertatea omului. In masura in care omul e liber, sfera viitorului apare asemenea unui santier in care se exercita puterile noastre si ne permit diverse optiuni. – Aristotel, filozof grec

Citat pentru zodia Pesti

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. – citat din Biblie

Continue Reading

Trending