Connect with us

Horoscop

Motivul numărul 1 pentru care se va despărți de tine, în funcție de zodia lui

Descoperă care este motivul principal pentru care se va despărți de tine, în funcție de zodia lui!

Ca întotdeauna, zodiile pot avea legătură cu motivele pentru care ne despărțim de cineva. Deoarece toate semnele au anumite comportamente și caracteristici care se aplică în mod specific lor, este logic ca zodia noastră să influențeze motivele pentru care tindem să părăsim sau să inițiem o despărțire.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul te va părăsi impulsiv.

Berbecul își va urma instinctul cel mai impulsiv și, cel mai probabil, aceasta este și motivul pentru care se va despărți de tine și va căuta o altă pradă. Te va părăsi și nici măcar nu se va gândi la niciuna dintre consecințe. Spontaneitatea lui este remarcabilă și benefică de multe ori, însă în acest caz, va lăsa dragostea adevărată să îi scape printre degete.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul se va despărți de tine din cauza unei crize de gelozie.

De cele mai multe ori, Taurul este un partener fantastic. E, de obicei, uimitor în pat, bucătar excelent și un bărbat puternic și incredibil. Dar, dacă devine gelos, ai grijă! Va exploda și va face o criză colosală. Nu poți discuta cu el în acele clipe, nu te va asculta. Furia lui va deveni din ce în ce mai mare până te va părăsi. Din fericire, e destul de inteligent și, în cele din urmă, își va da seama că a stricat un lucru bun și va reveni. Sexul de împăcare va fi spectaculos, ceea ce te va face să îi dai o a doua șansă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Teama de angajament îi face pe Gemeni să plece.

Pentru nativul din Gemeni, nimic nu este mai înfricoșător decât să fie într-o relație cu persoana lui perfectă. E îngrozit că va face ceva greșit, așa că preferă să reducă riscul la minimum și să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Nu este vorba că nu are calitățile necesare pentru a avea o relație grozavă, doar că se lasă orbit de teamă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul nu te va părăsi.

Deși Racul nu e adeptul despărțirilor, nevoia și tendința lui de a-și sufoca partenera cu afecțiune o va face pe ea să plece, pentru că pur și simplu nu va mai suporta. Racul are nevoie de validare constantă. El e o persoană grozavă și, ca oricine, merită să aibă parte de iubire. Dar, trebuie să se schimbe puțin.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leul se desparte pentru că nu e mulțumit.

Leul e fericit și își iubește partenera, dar vocea lui interioară îi spune că ar putea avea pe cineva mai bun. Leul știe că e spectaculos și vrea pe cineva la fel de uimitor ca și el. Problema este că există momente în care e atât de prins să caute pe cineva mai bun, încât nu apreciază că are deja pe cineva destul de spectaculos. Leul trebuie să realizeze ceea ce are sau va ajunge în cele din urmă singur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Perfecționismul nativului din Fecioară îi alungă partenera.

Nativul din Fecioară are standarde ridicate. Da, și cu el nu e ușor de trăit. Chiar dacă ai standarde similare de perfecțiune, cel mai probabil nu ești la fel de rigidă ca el. De asemenea, oamenii trebuie să se simtă confortabil în propriile lor relații și case. Așa că dacă acest nativ începe să caute firimituri pe podea sau să îți spună unde să stai astfel încât să nu murdărești canapeaua albă, cu siguranță vei vrea să dispari de lângă el.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanță se va despărți dacă se simte folosit.

Balanța adoră să iubească și va ignora mare parte din semnalele de alarmă, cu excepția cazului în care află că îl folosești. Nu contează dacă motivele sunt destul de nevinovate, cum ar fi să treci peste o despărțire recentă, cu acest nativ nu merge! Dacă începe să creadă că îl folosești, se va traduce prin a nu-l respecta deloc sau nu a-ți păsa deloc de el, ceea ce îl rănește profund. Nici măcar nu îți va da timp să îi explici, pentru că va fi demult plecat din viața ta.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul te va părăsi dacă îl înșeli.

Ai crezut că Scorpionul se va despărți după ce și-a înșelat partenera? Ei bine, Scorpionul e cu siguranță un semn sexual, dar e, de asemenea, foarte loial. De fapt, loialitate și fidelitatea sunt extrem de importante. Dacă află că l-ai trădat, s-a terminat! De ce? Nu numai pentru că ai fost infidelă, dar probabil ai și mințit pentru a-ți acoperi urmele. Când înșeli un Scorpion, jocul se termină.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul se desparte pentru că așa îi stă în fire.

În cazul Săgetătorului, totul se rezumă la schimbare. S-ar putea să încerce să se așeze la casa lui cu cineva, dar dacă cealaltă persoană nu are același chef de viață ca și el, se va simți sufocat și va pleca. Să rămână în același loc toată viață nu este foarte atrăgător pentru el.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul pleacă atunci când e criticat.

Este în regulă ca un Capricorn să ofere sugestii despre modalitățile în care partenera lui se poate îmbunătăți sau a face lucrurile mai bine, dar dacă ea îndrăznește să îl critice, pur și simplu s-a terminat. Ego-ul Capricornului este mult mai delicat decât te-ai aștepta. El e puternic, independent și capabil și nu îi place când defectele îi sunt semnalate. Complimentele și afirmațiile merg mult mai bine cu un Capricorn.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul te va părăsi pentru a se împăca cu fosta.

Este nevoie de mult pentru ca un Vărsător să se îndrăgostească, dar atunci când o face, e treabă serioasă. Dacă se află într-o relație cu cineva și acel cineva se dovedește a fi o persoană toxică sau îl părăsește pentru altcineva, Vărsătorul nu va putea trece niciodată peste asta. Dacă fosta lui reapare în peisaj în timp ce este cu tine și vrea să se împace cu el din orice motiv, cel mai probabil te va părăsi pentru ea. Chiar dacă tu ești de o mie de ori mai bună și el știe asta!

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nativul din Pești pleacă de lângă oamenii care nu au o minte deschisă.

Peștii au o imaginație vie, sunt artiști și romantici incurabili. Dacă un nativ din Pești este cu cineva prea rigid sau care nu are o minte deschisă, va încerca să facă totuși relația să funcționeze. Dar odată ce devine clar că relația e condamnată, el va plece, probabil în cel mai bun și blând mod posibil, dar va pleca. Știe că nu poate forța pe nimeni să devină cum vrea el și că cel mai bine este să meargă mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending