Connect with us

General

MIRACOLUL VINDECARII CHAKRELOR

Chakrele influenteaza toate activitatile noastre fie ele spirituale, mistice, emotionale, intelectuale, corporale si psihologice.

Corpul tau este mai mult decat ceea ce vezi. Partea sa invizibila cu ochiul liber, cea care iti asigura sanatatea si vitalitatea este guvernata de chakre. Acestea sunt roti energetice care difuzeaza energia fortei de viata, un punct de aliniere in organism. Textele sacre hinduse ne spun ca exista mai multe mii de puncte chakra in fiecare dintre corpurile noastre. Cele mai importante sunt cele sapte, situate de-a lungul coloanei vertebrale pana deasupra capului.

Un corp sanatos are nevoie de chakre in perfecta stare

Prin aceste puncte principale, corpul poate primi si transmite energie la si de la mediul inconjurator, inclusiv de la persoane. Chakrele influenteaza toate activitatile noastre fie ele spirituale, mistice, emotionale, intelectuale, corporale si psihologice.

Chakrele sunt in miscare perpetua, indiferent daca dormim sau suntem in stare de veghe. O activitate continua influenteaza procesele glandulare, tulburarile fizice, structura si aspectul, precum si actiunile si faptele noastre. Atunci cand una sau mai multe dintre chakre nu functioneaza cum trebuie, apare un dezechilibru care se poate manifesta in diverse aspecte ale vietii noastre. Majoritatea bolilor sunt legate de chakrele noastre.

In general vorbind, emotiile reprimate sau ascunse sub pres, traumele suferite in copilarie si gandurile negative reprezninta una dintre principalele cauze ale dezechilibrului chakrelor.

Un corp sanatos are nevoie de chakre in perfecta stare de functionare si echilibrate. Prin utilizarea unor tehnici precum terapia de culoare, cristaloterapia, aromaterapia sau vindecarea cu energie Reiki putem influenta direct chakrele. Yoga si exercitiile de respiratia sunt de asemeneaa benefice.

Alimentatia este, de asemenea, importanta. Chakra radacina se hraneste cu alimente bogate in proteine, condimente si legume de tip radacina. Nucile, vanilia, scortisoara, fructele dulci si semintele, cum ar fi chimenul si susanul hranesc chakra sacrala, responsabila cu energia sexuala si creativitatea. Painelw, cerealele, pastele, iaurtul, produsele lactate, mentolate si picante hranesc chakra plexului solar, care sporeste iubirea si increderea in sine.

Legumele cu frunze verzi si ceaiul verde hranesc chakra inimii. Chakra gatului beneficiaza de pe urma sucurilor de fructe si a apei, precum si fructelor de tip piersici si mere.

Consolidarea claritatii vederii si a chakrei celui de-al treilea ochi fruntii in a treia noastra se realizeaza mancand struguri si afine.

Chakra coroanei, care este centrul nostru spiritual si emotional, are nevoie de detoxifiere. Postul dar si inhalarea anumitor ierburi pot ajuta.

Atunci cand chakrele noastre sunt echilibrate, viata noastra este armonioasa pe toate planurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending