Connect with us

Sanatate

Metoda japoneza pentru a topi grasimile de pe burta

O metodă japoneză pentru a arde grăsimea de pe burta mai repede

Repetând acest exercițiu, care ne va dura doar 10 minute pe zi și nu va implica un efort excesiv de orice fel, câteva kilograme ar putea fi pierdute în câteva zile.

Atunci când se decide slăbiși reduce abdomenul , opțiunile prezentate sunt multe, dar nu toate sunt sănătoase. De aceea trebuie să aveți grijă și să acordați prioritate, mai presus de toate, opțiunilor naturale care nu vă afectează bunăstarea.

Doar prin respirație și repetarea acestui exercițiu, care vă va lua doar 10 minute pe zi și nu implică suprasolicitare de niciun fel, ați putea pierde până la 13 kilograme în 50 de zile.

Aflați despre originea acestui exercițiu și cum funcționează metoda.

Originea metodei

Deși poate părea că originea a ceea ce este cunoscut sub numele de „ oxigenare ” vine dintr-un studiu atent al anatomiei umane și al tehnicilor de slăbire, adevărul este că este rezultatul întâmplării.

Actorul japonez, Miki Ryosuke, a suferit diverse probleme de spate, inclusiv dureri severe. Pentru a le trata, medicii au recomandat o serie de exerciții de respirație de bază pentru consolidarea spatelui inferior și a zonei abdominale, pentru a evita astfel de disconfort.

Rezultatul a fost efectul secundar al exercițiilor fizice prescrise de medici pentru durerile de spate. Pentru a face acest exercițiu, japonezii durează doar 2 minute pe zi.

Metoda japoneză pentru a arde rapid grăsimea de pe burtă Riyosuke a numit acest exercițiu Dieta de respirație lungă. Tehnica constă în adaptarea unei anumite posturi, inhalarea timp de trei secunde și apoi expirarea timp de șapte.

Majoritatea medicilor europeni susțin utilizarea exercițiilor de respirație pentru pierderea în greutate și explică eficiența lor în acest fel: grăsimea constă din oxigen, carbon și hidrogen.Oxigenul pe care îl inhalăm ajunge la celulele adipoase și le descompune în părți (carbon și apă). Prin urmare, cu cât corpul nostru folosește mai mult oxigen, cu atât ardem mai multe grăsimi .

Cum se face exercițiul

Pentru prima postură trebuie să așezăm un picior înainte. Vom pierde cea mai mare parte a greutății corporale pe celălalt picior, așa că vom folosi doar 10% din masa noastră pe primul suport.

Apoi vom începe să inspirăm aer, umplându-ne plămânii, pentru o perioadă de 3 secunde într-un mod lent și neîntrerupt. Odată ce corpul nostru este oxigenat, vom începe să ridicăm brațele în timp ce expirăm aerul încă 7 secunde.

În timp ce desfășurăm acest proces, va trebui să strângem în mod constant mușchii fesieri, pentru a garanta un exercițiu corect. În cazul acestui pas va trebui să repetăm ​​procesul pentru o perioadă cuprinsă între 2 și 5 minute în fiecare zi.

În timpul procesului de expulzare a aerului, va trebui să mențineți toți mușchii corpului în tensiune pentru a vă asigura că oxigenul are efectul său asupra întregului corp, așa că vă recomandăm să vă imaginați că strângem puternic cu un efort exagerat. Al doilea exercițiu vă va permite, de asemenea, să îmbunătățiți performanța.

Al doilea pas pe care trebuie să îl realizăm va continua din nou pentru a strânge mușchii fesieri. De data aceasta va trebui să așezăm o mână în fața abdomenului și cealaltă pe spatele spatelui. Vom continua să inhalăm aerul timp de 3 secunde și, din nou, să expirăm timp de 7 secunde , la fel ca exercițiul anterior.

În acest caz, va trebui să vă concentrați forța asupra stomacului, așa că, în timp ce expulzați aerul, va trebui să vă strângeți abdomenul strâns. Va trebui, de asemenea, să efectuăm acest exercițiu pentru o perioadă cuprinsă între 2 și 5 minute pe zi.

Specialiștii spun că această metodă întărește mușchii trunchiului și accelerează metabolismul.

Amintiți-vă că, pentru ca exercițiul să aibă efect, acesta trebuie repetat în fiecare zi. Având în vedere că va ocupa doar o perioadă cuprinsă între 4 și 10 minute pe zi, nu este un efort mare și se poate face în orice spațiu fără a fi nevoie de accesorii suplimentare.

Deoarece nu implică o variație a dietei sau exerciții fizice excesive, nu prezintă un risc pentru sănătate și, de fapt, datorită pierderii în greutate, va reprezenta un beneficiu fizic semnificativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

Remedii pentru panarițiu: 4 opțiuni naturale

Panarițiul este o mică inflamație care se formează pe pielea din jurul unghiei. Deși nu este o problemă serioasă, poate fi destul de dureroasă. În acest articol, vei descoperi câteva remedii naturale pentru panarițiu.

Atunci când unghiile se încarnează sau dezvoltă infecții, avem adesea de-a face cu panarițiul. Aceasta este o problemă cosmetică caracterizată prin inflamația pielii din jurul unghiilor mâinilor și picioarelor. Ce remedii naturale există pentru panarițiu?

Deși tratamentul pentru această afecțiune presupune tăierea corectă a unghiilor și a cuticulelor și utilizarea încălțămintei adecvate (în cazul unghiilor de la picioare), anumite soluții naturale pot accelera recuperarea. Aplicarea lor regulată favorizează refacerea pielii afectate și reduce riscul de infecții. Descoperă-le mai jos!

Remedii pentru panarițiu: 4 opțiuni naturale

Majoritatea panarițiilor dispar singure, fără a fi nevoie de tratament. De fapt, rareori generează complicații precum durerile severe sau puroiul. Dar ele cauzează adesea inflamații, roșeață și sensibilitate. Din fericire, poți ameliora acest disconfort cu tratamente simple aplicate la domiciliu. Vrei să le încerci?

1. Sare de mare și lămâie

Combinarea acestor două produse creează un remediu antiseptic și calmant, cu capacitatea de a îndepărta pielea moartă.

Combinația de sare de mare și lămâie este unul dintre cele mai bune remedii pentru panarițiu. În primul rând, ambele ingrediente sunt antimicrobiene și antifungice, ceea ce înseamnă că ajută la prevenirea infecțiilor. În al doilea rând, au rol de exfolianți, facilitând îndepărtarea pielii moarte.

Ingrediente

 • 2 lămâi
 • 1 lingură de sare de mare (15 g)

Mod de preparare

 • În primul rând, stoarce sucul lămâilor și pune-l într-un recipient.
 • Apoi, adaugă lingura de sare de mare și amestecă bine.

Mod de utilizare

 • Aplică remediul pe unghie și lasă-l să acționeze 20 de minute.
 • Reține faptul că lămâia poate provoca o ușoară arsură. Totuși, nu-ți face griji, deoarece această arsură dispare după câteva minute.
 • Repetă procedeul în fiecare zi până când panarițiul dispare.

 

2. Vicks VapoRub®

Acest popular unguent mentolat poate ajuta la tratarea panarițiului datorită efectelor sale hidratante și antiseptice. Aplicarea acestuia în zona afectată calmează arsura și înmoaie pielea. De fapt, ajută și la tratarea unghiilor încarnate.

Mod de utilizare

 • Pentru început, curăță suprafața unghiei cu apă caldă și săpun.
 • Usucă bine și acoperă zona cu Vicks VapoRub®.
 • Lasă unguentul să acționeze fără clătire și repetă tratamentul în fiecare seară înainte de culcare.

 

3. Ulei esențial de arbore de ceai și aloe vera

Proprietățile sale hidratante ajută la tratarea panarițiului.

Acest remediu interesant pentru panarițiu combină proprietățile hidratante și antimicrobiene ale gelului de aloe vera cu acțiunea puternic antiseptică a uleiului esențial de arbore de ceai. Din acest motiv, utilizarea sa regulată favorizează ameliorarea inflamației și reduce riscul de infecție.

Ingrediente

 • 2 linguri de gel de aloe vera (40 g)
 • 4 picături de ulei esențial de arbore de ceai

Mod de preparare

 • În primul rând, extrage câteva linguri de gel de aloe vera din frunzele plantei.
 • Apoi, combină-le într-un castron cu uleiul esențial de arbore de ceai.

Mod de utilizare

 • Aplică remediul pe unghii de două ori pe zi.

 

4. Ulei esențial de oregano

Un alt remediu pentru panarițiu care ajută la prevenirea infecțiilor este uleiul esențial de oregano. Datorită efectelor sale antibacteriene și antiseptice, protejează zona afectată împotriva înmulțirii bacteriilor patogene. În plus, efectul său analgezic acționează ca un calmant al durerii.

Ingrediente

 • 5 picături de ulei esențial de oregano
 • 1 lingură de ulei de măsline (15 ml)

Mod de preparare

 • În primul rând, combină uleiul esențial de oregano cu o lingură de ulei de măsline. Evită utilizarea nediluată, deoarece poate fi agresivă cu pielea.
 • Dacă nu ai la îndemână un ulei purtător, amestecă uleiul esențial cu apă caldă.

Mod de utilizare

 • Curăță zona afectată și masează ușor remediul pe piele.
 • Lasă-l să acționeze fără clătire și repetă procedeul de două ori pe zi.
 • Aplică tratamentul până când panarițiul dispare.
Continue Reading

Trending