Connect with us

Horoscop

MANTRA MAGICĂ A IUBIRII PENTRU VARA 2021 PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE

Cum atragi iubirea în viața ta în vara anului 2021 în funcție de zodie.

Află care este mantra magică a iubirii în această vară în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut:

Berbec

Sunt în locul în care trebuie să fiu în viață. Știu că Universul are un plan frumos pentru mine în ceea ce privește dragostea. Știu că iubirea mă așteaptă. Treptat, mă îndrept către ea.

Taur

Mi-am învățat lecțiile în iubire. Știu ce vreau de la sufletul pereche. Sunt deschisă să dezvolt o relație plină de iubire, care ne înalță spiritual pe mine și partener.

Gemeni

Mă inzestrez cu răbdare. Știu că totul se întâmplă cu un scop. Știu că, în cele din urmă, Iubirea mă va găsi pe mine și eu o voi găsi pe ea. Între timp, aleg să mă bucur de viață, însă rămân cu inima deschisă pentru a fi pregătită să îmi întâmpin sufletul pereche. 

Rac

Trăiesc în fiecare zi dăruind iubire și bucurându-mă de lucrurile mărunte pentru că știu că acestea sunt cele care clădesc fericirea adevărată. Aleg să mă conectez cu iubirea pe care o simt în inima mea și aștept că Universul să îmi arate calea către sufletul pereche.

Leu

Dragostea este cea mai puternică forță a lumii. Merit să îmi întâlnesc sufletul pereche. Am dreptul la iubirea adevărată. Știu că eu și partenerul meu de cuplu suntem aproape unul de celălalt și că în scurt timp ne vom întâlni.

Fecioară

Sunt recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viață mea. Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o port. Eu și sufletul meu pereche suntem aliniați spiritual și suntem pregătiți să ne întâlnim.

Balanță

unt aici. Sunt pregătită. Îmi doresc să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt un om special și merit să fiu iubită. Merit să știu ce înseamnă dragostea adevărată.

Scorpion

În sufletul meu domnește liniștea. Trăiesc în prezent și mă bucur de fiecare clipă. Dragostea crește în mine în fiecare zi. Cu cât ofer mai multă iubire, cu atât voi primi mai multă iubire.

Săgetător

Nu mă mai ascund. Dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii mele și îmi permit să fiu vulnerabilă. Îmi deschid inima către sufletul meu pereche.

Capricorn

 

Sunt pregătită să iubesc cu adevărat. Am încredere în Univers că mă va ghida către sufletul meu pereche. Iubirea radiază din mine în toate direcțiile, aducând lumină pe drumul meu.

Vărsător

Sunt în contact cu energia Universului. Sunt în contact cu iubirea divină. Fără efort, ofer și primesc iubire din ce în ce mai mult. Învăț să mă detașez de trecut și să îi permit sufletului pereche să mă găsească.

Pești

Sunt aici, în cel mai frumos moment al vieții mele. Dăruiesc iubire pentru că știu că se va întoarce la mine înzecit. Astăzi și în fiecare zi a vieții mele aleg să împărtășesc dragoste reală, sinceră, pură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending