Connect with us

Horoscop

Lucruri ciudate pe care le fac zodiile

Oricâte am cunoaște despre zodii, mereu apar lucruri noi, care ne surprind. Fie că este vorba despre personalitatea noastră sau a celor apropiați, rămânem surprinși să vedem cât de bine ne sunt atribuite caracteristicile cu care vine horoscopul.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbecul are probleme serioase de temperament.

El este adesea nerăbdător cu ceilalţi, motiv pentru care este atât de impulsiv. Din această cauză e atât de obsedat de tortură şi de sânge. Urmăreşte cele mai horror producţii şi se simte foarte confortabil când face acest lucru. Cu toate acestea, el nu este o persoană violentă. Singura lui problemă constă în stilul lui înfiorător. Una e să îţi placă filmele de groază şi alta să urmăreşti numai acest gen şi să te intereseze toate poveştile legate de infracţiuni şi tortură. Acest lucru chiar e ciudat.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Taurul îţi petrece foarte mult timp pe social media. El ştie ce trebuie să facă pentru a păstra legătura cu vechii prieteni.

S-ar putea să ţi se pară că e interesat de tine la început, pentru că nici măcar cei mai apropiaţi prieteni ai tîi nu îţi vor investiga profilul încă de la începuturile lui. El îţi va spune că doar îi pasă de tine, dar adevărul este că se uita la viaţa ta ca la un film. Dacă îi spui că eşti ocupat, el va căuta în feed-ul tău o explicaţie. Dacă te-ai despărţit de el, atunci când se va întâlni cu tine la magazinul din colţ, te va întreba ce mai face noua ta prietenă spunându-i tot numele. Este un comportament ciudat, fără doar şi poate!

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni este un mincinos compulsiv.

Ceea ce este infiorător în privinţa lui este abilitatea de a convinge oamenii că ştie despre ce vorbeşte, chiar şi atunci când aceştia sunt conştienţi că minte. Are această abilitate extraordinară de a convinge pe toată lumea, ceea ce este impresionant, dar şi ciudat. El nu se foloseşte tot timpul de această putere a sa pentru lucruri rele, dar ştie cât de uşor îi e să îi manipuleze pe alţii. Este o persoană indecisă, deci încercând să îi convingă pe cei din jur să facă anumite lucruri pentru ea şi minţind despre intenţiile sale, dovedesc cât de înfiorătoare poate fi atunci când îşi propune ceva.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Racul are atât de multă iubire de oferit uneori, astfel încât nu ştie ce să facă cu ea.

Îşi exprimă iubirea prin cadouri şi multe mesaje emoţionale, lucru care pare destul de inofensiv iniţial. Ai văzut vreodată vreun film de groază despre cineva care ucide pe toatp lumea din viaţa cuiva, pentru a nu avea concurenţă? Acela cu siguranţă e un Rac. Racul nu ar ucide pentru dragostea ta, dar ar merge până la punctul în care acţiunile lui sunt mereu la limita groazei. O va întreba pe mama ta care este prăjitura ta preferată, astfel încât să te suprindă cu ea la serviciu. Te va aştepta cu masa pregătită acasă la tine, deşi nu ţii minte să îi fi dat vreo cheie. Îţi va încărca telefonul cu muzică pentru că şi-a dat seama care e parola ta. Nu poţi spune că nu e un comportament ciudat!

Leu(22 iulie – 22 august)

Cel mai ciudat lucru la un Leu este cu siguranţă narcisismul.

Sigur, ştim cu toţii că iubeşte să cheltuiască bani pentru el însuşi şi că e cel mai bun prieten al lui, dar cât de departe poate ajunge cu această iubire de sine? Este genul de persoană care îşi umple casa cu oglinzi, astfel încât să se poată admira mereu şi are o mulţime de fotografii cu el pe social medial şi în telefon. Unii oameni nu consideră acest lucru a fi unul înfiorător, dar narcisismul poate fi periculos dacă e dus la extreme. Narcisismul poate fi alimentat de social media şi de necesitatea constată de validare. Leul este lipit de telefonul lui, aşa că această obsesie ciudată pentru propria-i persoană este ceva ce trebuie monitorizat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o persoană foarte analitică în viaţa de zi cu zi, dar când vine vorba de viaţa ei privată, tinde să fie cam ciudată.

Şi când vorbim de viaţa ei privată, ne referim la faptul că ea e singura persoană care ştie ce face. Fecioara iubeşte să caute lucruri înfiorătoare pe internet, aşa că istoricul ei te poate şoca. Adoră să cerceteze lucruri noi, dar dacă ar ajunge vreodată într-o situaţie nefericită, ea va trebui să aibă o explicaţie pentru tot ce face. Poate să intre într-o mulţime de probleme din cauza faptului că a fost doar curioasă!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cel mai ciudat lucru la Balanţă este, de fapt, relaţia sa intensă de dragoste şi ură cu vedetele.

Ea admiră încrederea şi graţia pe care o vede în celebrităţile sale preferate. Ea încearcă în mod constant să le încorporeze în propria personalitate, chiar dacă acest lucru o face să pară falsă în faţa celor care o cunosc deja. Uneori, Balanţa vrea să se asemene atât de mult cu cineva, încât îşi schimbă total privirea şi atitudinea. Totuşi, asta nu e partea cea mai gravă. Ea ştie că, în spatele măştilor pe care şi le pune, este tot ea. Aici începe partea cu ura a obsesiei ei obositoare pentru vedete. Când îşi va da seama că nu va putea ajunge niciodată la nivelul lor, începe să le urască cu o pasiune care poate deveni îngrijorătoare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Toată lumea ştie că sexul şi Scorpionul merg mână-n mână.

Dar ştie cineva că dacă el nu se limitează la sex, lucrurile pot deveni urâte? Şi nu e vorba doar de contactul dintre două persoane. Unul dintre cele mai ciudate lucruri despre acest nativ nu este doar obsesia sa pentru pornografie, el este genul de persoană pe care o poţi găsi acolo. Desigur, el e mereu atent să şteargă instoricul căutărilor sale, dar tot ce ciudat ce se întâmplă. El vorbeşte despre tot fel de chestii care implică anumite părţi ale corpului, costume ciudate, jocuri şi animaţii. Unora le plac aceste lucruri, dar când el e singurul care este atras de ele, nu poţi nega că e destul de ciudat.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Oricine cunoaşte un Săgetător ştie că acestuia îi place să joace după propriile reguli şi nu se supune programului altcuiva.

Bineînteles, spunându-le prietenilor că va fi acolo pentru cină este un lucru, dar comportamentul Săgetătorului este bizar la un alt nivel. Ceea ce este ciudat este faptul că e capabil să scape fără nicio responsabilitate sau consecinţă pentru acţiunile lui, indiferent cât de grave sau mai puţin grave sunt. E ca şi cum ar avea o vrajă pentru oamenii din viaţa lui, iar asta e înfricoşător.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul are un control de sine uimitor, iar imaginaţia lui este un pic înfiorătoare.

Ştie că trebuie să fie disciplinat şi nu permite lucrurilor mici să îl tragă în jos. De aceea, nu e suprinzător faptul că este obsedat de moarte şi crimă. Ar avea multe probleme dacă ar ucide pe cineva, dar nu e nimic în neregulă să citească despre crime sau să vizioneze filme de groază, el aşa se relaxează. Meditaţia şi tehnicile de calmare nu l-au ajutat niciodată, dar subiectele ciudate da.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Lucrul cel mai ciudat la acest nativ este obsesia lui pentru paranormal şi supranatural.

Da, ştim cu toţii că el crede în extratereştrii şi nu glumeşte atunci când vorbeşte despre asta. Este atras de documentarele cu teorii ale conspiraţiei şi se pierde în ele. Ceea ce face ca această obsesie să fie atât de înfricoşătoare nu este doar dependeţa în sine pentru aceste subiecte, ci că el se îndepărtează atât de mult realitate încât începe să se comporte chiar el însuşi ca un extraterestru.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti este, în general, cu capul în nori, iar imaginaţia lui este singurul loc unde poate fi el însuşi fără să fie judecat.

Când e doar el şi gândurile sale, el creează o imagine destul de înfiorătoare. Poate fi vorba despre scene din filme de groază din care încearcă să facă parte la nivel mental. Din fericire, nu pune niciodată în practică ceea ce îşi imaginează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending