Connect with us

Horoscop

LA CE TREBUIE SĂ RENUNȚI ÎN SĂPTĂMÂNA 5-11 APRILIE CA SĂ ATRAGI FERICIREA

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

 

Berbec – Renunță să mai ții cont de ce spun oamenii din jur

Tu nu trebuie să îți trăiești viața după cum spun cei din jurul tău; nu te lăsa condusă de nimeni. Alege cu inima, ascultă-ți intuiția astfel încât să îți dai seama cine ești și ce vrei de la viitorul tău.

Taur – Renunță la trecut

Învață să nu te mai întorci în trecut deoarece nu faci nimic altceva decât să îți rănești sufletul. Permite-i inimii tale să se vindece încercând din răsputeri să închizi o dată pentru totdeauna acea ușă și să mergi mai departe cu viața ta. Știu că este greu, însă este necesar.

Gemeni – Renunță la negativitate

Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă ești mereu furioasă sau dacă te plângi tot timpul. Învață să privești partea frumoasă a lucrurilor, să fii recunoscătoare pentru ce ți se întâmplă, să fii cu zâmbetul pe buze mai des și să te bucuri de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Rac – Renunță la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine – aceasta este cea mai importantă.

Leu – Renunță la toate grijile care nu îți permit să trăieșți

Scapă de acele griji nefondate și învață să te bucuri de momentul prezent; trăiește așa cum îți doreșți, nu te mai stresa cu privire la ziua de mâine, zâmbește mai mult, apreciază clipă de acum și înconjoară-te de oameni frumoși. Aceasta este viața ta.

Fecioară – Renunță la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare – însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Balanță – Renunță la frica de schimbare

De ce îți este frică? De faptul că vei da greș? Din greșeli înveți cel mai mult. Nu te teme de ele deoarece vin în viața ta pentru a îți aduce cele mai importante și mai frumoase lecții de viață. Ai încredere în tine și ieși din zona de confort și vei vedea câte lucruri frumoase te așteaptă.

Scorpion – Renunță la frica de a îți asuma riscuri

Acum este momentul să crești pe plan profesional; nu aștepta că lucrurile să îți pice din cer. Este momentul să îndrăznești să ieși din zona de confort, să accepți provocările apărute și să nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Lucruri minunate urmează să se întâmple pentru tine.

Săgetător – Renunță la dorința de a deține controlul suprem asupra vieții tale

Nu poți controla totul indiferent de cât de mult ai încerca. Învață, în schimb, să faci un pas în spate, să îi permiți Universului să își joace cartea și tu să te bucuri de această călătorie minunată – cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase.

Capricorn – Renunță la teama de a face greșeli

Greșelile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla; datorită acestora înveți lucruri importante, ieși din zona de confort, crești și ai ocazia să devii cea mai bună varianta a ta. Nu-ți mai fie teamă de ele, acceptă-le pentru că sunt mai mult decât benefice.

Vărsător – Renunță la oamenii toxici din viața ta

Oricât de greu ți-ar fi, este momentul să faci ordine în viața ta; renunta la oamenii toxici care îți încarcă sufletul de sentimente negative. Ai nevoie să fii înconjurată de persoane mature emoțional, care să te ridice, să te ajute, să te susțină și să te iubească necondiționat.

Pești – Renunță să te mai mustrezi pentru greșelile făcute

Tot ce s-a întâmplat face parte din trecut, nu mai poți schimbă absolut nimic. Învață să nu te mai învinovățești pentru greșelile făcute ci, din contră, să le accepți și să le iei precum niște lecții de viață care să te ajute pe viitor. Mergi mai departe, te așteaptă lucruri minunate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending