Connect with us

Horoscop

LA CE TREBUIE SĂ RENUNȚI ÎN SĂPTĂMÂNA 22-28 FEBRUARIE CA SĂ ATRAGI FERICIREA?

Ultima saptamana din februarie vine cu un val de energii puternice de care astrele ne recomanda sa profitam pentru a ne detasa de trecut, a ne pune in ordine prezentul si a visa cu inima deschisa catre viitor.

 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

 

Berbec – Trebuie să renunți să încerci să mai mulțumești lumea

Învață să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine de fiecare dată, să ai grijă de sufletul tău și să faci ce te mulțumește, ce te face fericită. Renunță să mai încerci din răsputeri să mai mulțumești lumea din jurul tău, nu vei reuși niciodată.

 

Taur – Trebuie să renunți la gândurile negative pe care ți le creezi singură

Tu ești stăpâna minții tale. Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, zen, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor.

 

Gemeni – Trebuie să renunți la durere

Alege să te pui pe primul loc de fiecare dată; alege să ai grijă de tine indiferent de situație. Alege să te iubești astfel încât să poți oferi iubire și oamenilor dragi care au nevoie de tine. Renunță la durere.

 

Rac – Trebuie să renunți la ideea că te poți descurca singură cu problemele pe care le ai

Acceptă ajutorul pe care îl primești din partea oamenilor dragi; sunt atâtea persoane care te iubesc necondiționat și care îți vor binele. Să spui că nu mai poți și să accepți mâna care îți este întinsă este un semn de curaj, nu de lașitate.

 

Leu – Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Încearcă să nu te mai concentrezi pe răzbunare pentru că așa trăiești doar în trecut. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

 

Fecioară – Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Nu te mai lega de trecut, ce a fost a fost. Acum este momentul să te concentrezi pe prezent pentru că acesta este singurul care contează; aici și acum este viața ta. Nu uita, fiecare încheiere reprezintă un nou început.

 

Balanță – Trebuie să renunți la dorința de a avea o viață perfectă

Permite-ți să fii imperfectă pentru că în imperfecțiune există frumusețe, creștere, evoluție, transformare, schimbare, fericire. În imperfecțiune poți trăi viața pe care ți-o dorești și, cel mai important, poți fi împlinită și fericită.

 

Scorpion – Trebuie să renunți la nefericire

Sună atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

 

Săgetător – Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de ce va urma; ai încredere în tine, lasă-te condusă de visuri și continuă-ți drumul fără să te gândești prea mult la tot ce înseamnă schimbare. Vei învăța atât de multe și vei deveni o versiune mai bună a ta. Curaj, totul va fi bine.

 

Capricorn – Trebuie să renunți la dorința de a ajuta toți oamenii din jurul tău

Nu vei putea face asta niciodată. În plus, este posibil să te dezamăgesc, dar unii oameni nu au nevoie de ajutorul tău; se descurcă și singuri. Poate că ar fi mai bine să le fii alături moral, să îi susții și să le oferi dragostea ta.

 

Vărsător – Trebuie să renunți la sentimentele negative

Nu te lăsa condusă de griji, de gânduri urâte, de anxietate, de durere. Încearcă să le accepți că fac parte din tine și învață să nu le acorzi atât de multă atenție. În schimb, umple-ți sufletul cu fericire pură și iubire.

 

Pești – Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending