Connect with us

Horoscop

LA CE TREBUIE SĂ RENUNȚI ÎN SĂPTĂMÂNA 1-7 MARTIE CA SĂ ATRAGI FERICIREA

Bun venit, primăvară. Un nou anotimp, o nouă lună, o nouă șansă de a începe un nou capitol. Este momentul să alegem fericirea pentru noi. Să învățăm să ne bucurăm sufletele de această minune numită viață.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in prima saptamana din primavara anului 2021.

Berbec – Renunță la teama de a face greșeli

Să nu-ți fie niciodată frică de greșeli deoarece acestea te ajută să crești și să înveți lucruri minunate. Mergi mai departe și bucură-te de drumul tău în viață, fă alegerile pe care vrei să le faci și trăiește liberă.

Taur – Renunță să iei lucrurile mult prea personal

Fiecare om trăiește propria viață; nu te mai concentra pe ce spune și ce părere are altă persoană despre tine, în cinci minute nici măcar nu o mai interesează nimic cu privire la viața ta. Trăiește fără să te gândești la alții, trăiește pentru tine.

Gemeni – Renunță la toate amintirile dureroase din trecut

De ce alegi să trăiești într-un timp care nici măcar nu mai există? De ce te hrănești cu amintiri dureroase? Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dificil și îndreaptă-ți atenția asupra prezentului. Învață să trăiești aici și acum.

Rac – Renunță la dorința de a schimba oamenii

Nu poți schimba pe nimeni, decât pe tine însăți. Învață să accepți oamenii așa cum sunt, cu bune și cu rele… iar dacă simți că relația cu ei este una toxică, alege să te îndepărtezi de ei dacă simți că nu acceptă ajutorul tău.

Leu – Renunță la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Neiertandu-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Fecioara – Renunță la nefericire

Tu singură ești în această stare. Tu singură îți faci rău. Este momentul să înveți să renunți la toate aceste gânduri urâte și dificile, să înveți să te bucuri de momentul prezent și să apreciezi fiecare clipă frumoasă care îți poate pune zâmbetul pe buze.

Balanta – Renunță la dorința de a fi perfectă

Învață că viața frumoasă înseamnă perfecțiune. Acceptă și bucură-te de micile defecte pentru că acestea sunt cele care te fac să fii unică, să fii tu însăți. Fă asta pentru puțin timp și vei vedea cum lucrurile se vor schimba.

Scorpion – Renunță la dorința de a fi tot timpul ocupată

Uneori trebuie să te mai și relaxezi. Să încerci să îți găsești timp pentru tine, să te bucuri de lucrurile mărunte care te ajută să uiți de griji și de probleme și care îți pun zâmbetul pe buze. Fă-ți un program mai strict de acum înainte și învață să ai timp și de tine.

Sagetator – Renunță la durere

Depășește aceste momente; privește adânc în sufletul tău și găsește puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Știu că este greu, însă tu ești singura care poate face ceva pentru a schimba starea în care te afli.

Capricorn – Renunță la tot stresul

Scapă de stres, scapă de gândurile negative, scapă de anxietate. Scapă de toate aceste emoții urâte care îți umbresc fericirea și nu îți permit să te bucuri cu adevărat de viață. Îmbrățișează necunoscutul și trăiește cu bucurie clipă de clipă.

Varsator – Renunță să-ți mai faci griji pentru ziua de mâine

Nimeni nu îți garantează că ziua de mâine va exista. Atunci de ce să îți faci griji pentru un moment incert? De ce să nu te bucuri de prezent, singurul care contează și, cel mai important, care există cu adevărat?

Pesti – Renunță să pui răul în față

„Și dacă se va întâmplă asta?”. ” Și dacă nu voi reuși?”. Îți sună cunoscute aceste întrebări? Nu mai pune răul în față. Mergi mai departe, învață-ți lecțiile și evoluează. În aceste momente găsești frumusețea vieții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending