Connect with us

Spiritual

KARMA DE FAMILIE: 6 SEMNE CĂ PLĂTEȘTI DATORIILE STRĂMOȘILOR TĂI ȘI CUM SĂ TE ELIBEREZI DE ELE

Află dacă porți pe umeri karma familiei tale, dacă ești izbăvitorul karmic al neamului tău și ce poți face pentru a tăia corzile energetice.

Când vorbim despre karmă, ne concentrăm atenția asupra propriilor acțiuni individuale – aducem pozitivitate sau negativitate în Univers? Cu toate acestea, câțiva oameni selectați de Unviers pot purta o povară mult mai grea, și anume karma familiei lor de-a lungul unor generații numeroase.

Karma se poate acumula în timp și poate fi extrem de dificil de cărat de-a lungul vieții. Din fericire, avem și o veste bună – corzile energetice pot fi tăiate astfel încât să te eliberezi de toată durerea și de legătura cu karma strămoșilor.

Iată care sunt cele mai întâlnite semne că plătești datoriile strămoșilor tăi:

1. Uneori ai o problemă de sănătate inexplicabilă. Există momente când energia karmei cântărește asupra noastră cu o presiune atât de mare încât poate provoca dureri și suferințe fizice.

2. Îți este teamă de efectele karmei negative. Poate că nu îți dai seama, însă depui eforturi uriașe pentru a te proteja de consecințele karmei negative – te concentrezi prea mult timp evitând negativitatea și încerci să aduci energia pozitivă în toate domeniile vieții tale.

3. Îți dai seama că ai o stare mai înaltă de conștientizare spirituală în comparație cu familia ta. Te simți conectată cu energia spirituală, ești mai conștientă de puterea Universului asupra noastră.

4. Te găsești prinsă în probleme familiale ciudate sau chiar bizare. Încerci cât poți să le eviți, însă de fiecare dată ești atrasă de toate conflictele familiale, de probleme, de drame.

5. Identifici tiparele recurente în comportamentul membrilor familiei și simți că vrei să le remediezi. Membrii familiei fac în mod regulat aceleași greșeli.

6. Uneori simți că nu aparții familiei tale. Este greu să explici, însă sufletul tău parcă simte că este ceva diferit la tine care nu se potrivește cu familia ta. Te simți diferită.

 

Ce ai de făcut? Cum te poți elibera de karma familiei? Cum îți poți curăța aura din jurul tău? Iată câțiva pași simpli și foarte eficienți:

1. Învață să fii recunoscătoare în viață – pentru fiecare experiență pe care o trăiești – atât bună, cât și rea. Trezește-te dimineața cu zâmbetul pe buze și mulțumește-i Universului pentru cadoul pe care ți-l oferă: încă o zi în această lume minunată.

2. Acționează cu dragoste – cu iubire pură și sinceră față de toți oamenii indiferent de cine sunt, ce au făcut sau de relația pe care o ai cu ei.

3. Verifică-ți motivele pentru care acționezi așa cum o faci – și asigură-te că vin dintr-un loc în care există iubire, fericire și gânduri bune.

4. Urmărește-ți atitudinea – gândurile negative creează o energie negativă. Învață să te detașezi de tot ce este dificil, toxic și alege să privești viața cu alți ochi.

5. Iartă – poate fi cel mai greu lucru de făcut, însă este cel mai important pentru a îți inversa karma și a scapă de datoriile strămoșilor tăi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spiritual

CINCI TRUCURI SIMPLE PENTRU A TE FERI DE ENERGIA NEGATIVĂ A CELOR DIN JUR

Energia în sine nu este pozitivă sau negativă. Ea devine astfel în urma gândurilor, emoțiilor și acțiunilor noastre, mai ales când nu le conștientizăm. Indiferent de oamenii care ne înconjoară, putem rămâne în permanență înr-un spațiu de pozitivitate. Iată cum.

1. Fă distincția

În primul rând, și cel mai important, conștientizează faptul că energia îi aparține acelei persoane și nu ție. De multe ori, atunci când suntem prinse cu garda jos sau când nu suntem împământate în propria noastră energie, putem crede că energia este a noastră. Când simți că te scalzi în energia altcuiva, care este rea sau negativă, reconectează-te cu propria energie.

2. Află sursa energiei negative

Uneori, energia negativă a unei persoane poate să nu îi aparțină! Este posibil să întâlneti pe cineva care pare să transmită energie negativă și care să o fi preluat la rândul său de la o altă persoană. Acest lucru i se poate întâmpla oricăreia dintre noi. Suntem energie conectată la energiile din jur fără să ne dăm seama. Să fii conștientă de acest lucru te poate ajuta să rămâi în propriul flux energetic când întâlnești energia negativă a altcuiva.

3. Recunoaște ego-ul la treabă

Ce se întâmplă dacă interacționezi cu o persoană care este negativă și pare să se complacă în a fi pe o frecvență de energie negativă? Mai întâi de toate îți menții spațiul și vibrația apoi te gândești că poate persoana respectivă nu este conștientă de ceea ce face și realizezi că gândurile și energia sa sun generate de de ego. Asta înseamnă că este deconectată de sinele său autentic și de restul creației.

4. Arată compasiune

O persoană cuprinsă de negativitate are nevoiede compasiune și blândețe. Cultivând aceste sentimente în loc să te lași antrenată în drama celuilalt, îți menții o vibrație ridicată și te protejezi împotriva energiei negative. De asemenea, poți ajuta cealaltă persoană să își schimbe energia și starea de a fi.

5. Folosește tehnica oglinzilor

Închide ochii și vizualizează persoana negativă înconjurată de oglinzi, oglinzi care reflecta energia sa înapoi către ea astfel încât cei din jur să nu fie afectați de ea. Acesta este un simplu act de grijă față de sine și, uneori, acea energie reflectată înapoi este necesară pentru ca o persoană să realizeze că ar trebui să facă o schimbare.

Continue Reading

Trending