Connect with us

Horoscop

INSPIRAȚIE PENTRU ZODII: MANTRA CARE ÎȚI DĂ PUTERE ÎN A DOUA JUMĂTATE A LUNII FEBRUARIE

Stă în puterea noastră de a face fiecare zi mai frumoasă și mai bună. Iată care este mantra zodiei tale pentru a doua jumătate a Lunii Iubirii: rostește-o și o energie benefică îți va cuprinde destinul.

Mantrele sunt cuvinte puternice care trezesc curajul, acțiunea și iubirea în fiecare dintre noi. Însă cum unele cuvinte inspiră pe unii și lasă nepăsători pe alții, la fel și mantrele trebuie atent alese, pentru a fi cu adevărat potrivite. Lasă-te pe mâna astrologilor și descoperă mantra zodiei tale, care te inspiră și îți dă putere în a doua jumătate a lunii Februarie.

 

Berbec

În perioadele în care simți că pierzi controlul, stresul poate pune stăpânire pe gândurile și emoțiile tale.

Mantra ta pentru ultimele săptămâni ale lunii Februarie: „Accept ceea ce se întâmplă, las trecutul în urmă și am încredere în viitor.

 

Taur

Deși prezentul nu se arată a fi atât de dificil, totuși gândurile către viitor pot provoca furtuni de neliniști în sufletul unui Taur.

Mantra ta pentru această perioadă: „Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

 

Gemeni

Spiritul tău critic te poate îndemna să te învinovățeșți pentru unele aspecte din viața ta, iar astfel de emoții nu fac decât să îți îngreuneze situația și să aibă efect toxic asupra spiritului tău.

Mantra ta pentru această perioadă: „Mă iert și știu că aleg în fiecare clipă tot ceea ce cred că este mai bun și mai potrivit pentru mine. Nu caut perfecțiunea, ci trăiesc cu bucurie și am curajul să experimentez.

 

Rac

Poți simți că ai nevoie de mai mult de la viață, că poți mai mult și că poate nu faci destule pentru a-ți implini visurile. Cu toate acestea, mergând pe firul acesta, rișți să te suprasoliciți și să îți dezechilibrezi sănătatea.

Mantra ta pentru această perioadă: „Mai bine este dușmanul binelui. Mă iubesc așa cum sunt și primesc tot ceea ce am nevoie.

 

Leu

Lucrurile capătă un ritm nebun și te poți pierde în activități diverse, simțind nevoia să te regăseșți, să ai timp pentru tine.

Mantra ta pentru această perioadă: „Fericirea începe cu mine. Cu cât sunt mai fericit, cu atât pot împărtăși celorlalți iubire, înțelegere și încredere.

 

Fecioară

Pui suflet în tot ceea ce faci și îți doreșți ca totul să iasă perfect. Mai mult decât atât, te interesează cu adevărat ce cred ceilalți despre tine și rișți să îți faci gânduri negative atunci când nu reușeșți, firesc fiind, să fii pe placul tuturor.

Mantra ta pentru această perioadă: „Mă iubesc așa cum sunt. Las în urmă orice grijă și orice resentiment.”

 

Balanță

Universul ți-a pregătit multe suprize plăcute și îți aduce în cale o mulțime de oportunități. Încerci să le prinzi pe toate, munceșți din greu, dar suprasolicitarea și oboseala te pot dezechilibra.

Mantra ta pentru această perioadă: „Viața mea nu este o cursă, un maraton. Călătoria mea prin viață este ca o plimbare în care mă bucur de micile bucurii, trăiesc clipa, visez cu ochii deschiși și întâlnesc iubire la tot pasul.

 

Scorpion

Traversezi o perioadă cu multe încercări, însă nu ai de gând să te dai bătut.

Mantra ta pentru această perioadă: „Orice aș face, oricât de puțin, oricât de lent, promit să nu renunț. Merg mai departe cu viața mea.”

 

Săgetător

Problemele financiare pot prinde o nuanță acută în a doua jumătate a lunii. Învață să ceri ajutor și să comunici cu cei din jurul tău, căci prietenii și familia sunt dispuși să îți fie alături cu orice ajutor sau sfat.

Mantra ta pentru această perioadă: „Cu iubirea celor dragi, drumul prin viață este mai ușor. Învăț să mă dezvălui în fața celorlalți fără teamă, am curajul să spun ce simt și mă bucur de iubirea pe care o primesc.

 

Capricorn

Te confrunți cu situații și provocări noi, așadar capacitatea ta de adaptare și reactile la schimbare îți sunt puse la încercare. Poți simți că încă nu deții suficiente informații, că ai nevoie să înveți mai mult.

Mantra ta pentru această perioadă: „Am încredere în schimbare și știu că ieșirea din confort reprezintă primul pas al evoluției. Accept prezentul și pășesc încrezător către viitor.

 

Vărsător

Deși pas cu pas faci demersuri pentru a-ți îndeplini visurile și a-ți atinge scopurile, totuși simți că o mare parte din componentele reușitei nu depind de tine. Ai nevoie și de puțin noroc ca lucrurile să iasă bine și te gândești deja la un plan secundar care să te ajute în cazul în care nu primești răspunsurile pe care le aștepți.

Mantra ta pentru această perioadă: „Am puterea să mă adaptez la orice situație și voi ști să culeg ce este mai bun din tot ceea ce primesc. Nu renunț la dorințele mele, chiar dacă prețul lor îmi pare mare.”

 

Pești

Simți că timpul trece atât de repede pentru tine, că totul se întâmplă cu o altă viteză față de cea cu care mergi tu, de parcă ritmul tău ar face parte dintr-o lume paralelă. Te îngrijorează proiecția reușitelor tale în timp.

Mantra ta pentru această perioadă: „Trăiesc vârsta perfectă. Fiecare an este special și prețios căci îl trăiesc doar o singură dată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

A DOUA JUMĂTATE A LUNII APRILIE VA FI CU ADEVĂRAT SPECIALĂ PENTRU ACESTE TREI ZODII

 

Ești curioasă dacă te afli printre ele? Universul se pregătește să le facă cele mai frumoase surprinze din acest an.

Taur – Regăsești liniștea de care aveai nevoie

A fost o călătorie lungă, draga mea Taur. Un an cât 10 pentru ține. Un an cu atât de multe momente dificile, situații complicate, durere, lecții de viață. Însă iată unde ești – ai ajuns în punctul în care începi o nouă călătorie. Crede-mă când îți spun că acesta va fi un drum cu adevărat special pentru tine. Universul ți-a pregătit cele mai frumoase surprize.

Dărâmă toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-ți să trăiești cu adevărat fără să îți mai pese de faptul că este posibil să fii rănită. Iubește cum nu ai mai iubit niciodată până acum, bucură-te de viață, experimentează și creează amintiri ce vor trece testul timpului.

Fecioară – Ești îndrăgostită până peste cap

Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața ta – în special în cea sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în următoarele săptămâni lucrurile vor evolua minunat pentru tine. Este posibil să porți câteva discuții serioase cu partenerul de cuplu care te vor convinge că nu trebuie să mai aștepți și că este momentul să faci pasul cel mare.

În cazul în care ești singură, nu trebuie să îți mai faci griji. În scurt timp Universul îți va scoate în cale o persoană cu adevărat specială care îți va arăta ce înseamnă să iubești cu adevărat. Te vei îndrăgosti până peste cap și vei fi mai fericită ca niciodată.

Vărsător – Reușești să îți faci timp și pentru tine

După o perioadă destul de dificilă, cu probleme și numeroase lucruri importante de rezolvat, iată că urmează două săptămâni divine pentru tine. În sfârșit, ai timp să te liniștești, să te odihnești, să te relaxezi și să îți bucuri sufletul cu activități care îți pun zâmbetul pe buze.

În ultima săptămână din aprilie este posibil să primești o veste incredibilă din partea unei persoane din trecut care îți va da viața peste cap și te va face să iei o decizie bruscă. Nu stai pe gânduri și te lași condusă de intuiție.

Continue Reading

Trending