Connect with us

Horoscop

Indiciul clar că eşti îndrăgostită, în funcţie de zodia ta

Ştim cu toţii cum e atunci când ne îndrăgostim, doar că nu suntem pregătiţi să recunoaştem. Ne legăm de orice pentru a nega acest lucru, doar că semnele sunt destul de evidente!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Atunci când te îndrăgosteşti, tinzi să intri într-o etapă a negării constante cu privire la sentimentele tale.

Atunci când cineva aduce acest subiect în prim-plan, reacţia ta este să îi spui că e foarte departe de adevăr. De asemenea, atunci când cineva îl menţionează pe iubitul tău, inima ta bate într-un ritm alert, dar cu siguranţă dai vina pe stres sau găseşti alte scuze puerile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Te surprinzi simţind gelozie şi faci tot ce poţi pentru a scăpa de ea.

Negi că ai fi geloasă, ci îţi spui că eşti doar puţin îngrijorată, chiar dacă e vorba de prietenele sau colegele lui. Atunci când eşti îndrăgostită, simţi nevoia să atingi tot timpul persoana pe care o iubeşti.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Atunci când eşti în preajma iubitului tău, îţi dezvălui adevărata identitate şi străluceşti.

A fi în jurul celui pe care îl iubeşti scoate la iveală tot ce ai tu mai bun, ca şi cum prezenţa lui te motivează să fii şi să faci totul perfect. Vrei să vorbeşti cu el tot timpul, îţi place să îi auzi vocea şi eşti fascinată de ceea ce are de spus.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Când eşti în jurul lui, simţi că poţi avea încredere totală în el şi laşi imediat garda jos.

Îi împărtăşeşti lucruri pe care nu i le spui oricui şi îi arăţi latura ta vulnerabilă. Ori de câte ori te enervezi, te superi sau când ai o poveste amuzantă de zis, abia aştepţi să îi poveşteşti despre asta!

Leu(22 iulie – 22 august)

Atunci când eşti îndrăgostită, îl admiri atât de mult încât vrei să fii ca el. Îţi place totul la el, de la inteligenţa până la personalitatea lui minunată.

Te asiguri că ştie cât de uimitor îl consideri şi nu laşi să treacă o zi fără să îi arăţi cât de recunoascătoare eşti să îl ai în viaţa ta. Dar, dacă te întreabă cineva, vei spune că nu e vorba de dragoste, ci de o afecţiune omenească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îţi place totul la el, iar asta e un lucru rar, pentru că tu eşti foarte critică.

Devii foarte interesată de el şi îi investighezi fiecare mişcare pe mediile sociale. Atunci când nu îşi actualizează statusul o vreme, începi să te îngrijorezi. Iar când comentează la postările tale sau îi place ceva, eşti foarte fericită.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îl cauţi mereu şi încerci să ai grijă de el, indiferent dacă îţi cere sau nu acest lucru.

Te gândeşti constant la interesul lui şi te asiguri că orice acţiune de-a ta are un efect pozitiv asupra lui. Dacă simţi că e tratat greşit sau vezi că cineva profită de el, eşti prima persoană care îi va sări în ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Adevărul e că dragostea te sperie extrem de mult.

Tu ştii că dacă îţi asumi toate sentimentele, viaţa ta se va schimba radical. Totul se va învârti în jurul partenerului tău şi timpului petrecut cu el. Totuşi, te-ai îndrăgostit şi nu poţi face nimic altceva decât să îl iubeşti!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Îţi poţi da seama că eşti îndrăgostită dacă începi să îţi răreşti călătoriile pentru că vrei să petreci tot mai mult timp cu el.

În mod normal, ai fi plecată deja sau ţi-ai face planuri pentru următoarea excursie, dar azi, vrei doar să fii cât mai aproape de el. Te amăgeşti singură că nu e vorba de dragoste, ci doar de dorinţă, dar totul face parte din etapa de negare.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Atunci când te îndrăgosteşti, ai tendinţa de ţine persoana respectivă la distanţă fiind rece şi serioasă.

Lucrul amuzant este că, dacă nu ţi-ar păsa de ea, de ce ai pune atât preţ pe conversaţiile voastre şi de ce ţi-ai aminti mereu de lucrurile pe care le-aţi făcut împreună?

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îţi integrezi iubitul în viaţa ta fără măcar să realizezi acest lucru.

Cumperi mâncarea care ştii că îi place, planifici lucrurile în funcţie de programul său şi ai împrumutat din hobby-urile şi interesele lui. Investeşti sută la sută în viitorul vostru împreună.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Eşti îndrăgostită dacă ai preluat din problemele şi preocupările sale şi dacă le tratezi ca şi cum ar fi ale tale.

Vei face orice pentru ca acesta să fie fericit şi mulţumit. Te gândeşti tot timpul la el şi, fără să îţi dai seama, a devenit inspiraţia ta după care îţi trăieşti viaţa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending