Connect with us

Horoscop

În ce te vei reîncarna în următoarea ta viață, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată în ce te vei reîncarna în următoarea ta viață? Răspunsul îl găsești chiar aici!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Într-un jaguar

Berbecul este rapid, foarte rapid. Nu îl vezi niciodată venind, ci pur și simplu apare! Iubește provocările fizice, dar mai ales pe cele amoroase.

De aceea, în următoarea lui viață va reveni ca jaguar. Jaguarii sunt rapizi și iubesc să se ascundă în diferite locuri din junglă pentru a vâna mai eficient prada.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

În canapeaua bunicii sale

Taurul este rezistent, de încredere și robust. La fel ca o canapea. De aceea, în următoarea lui viață se va reîncarna în vechea canapea a bunicii sale.

Canapeaua aceea este unul dintre cele mai loiale și de încredere lucruri. Vor exista o mulțime de sărutări acolo și e perfect, deoarece Taurul nu poate trăi fără dragoste și afecțiune.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Într-un mândru părinte de Gemeni

Gemenii se numără printre puținele zodii care revin ca om. Vor ajunge să-și întemeieze propria familie. Dar, karma lor este să înțeleagă călătoria altor Gemeni prin viața lor.

Destinul lor este de a crește Gemeni foarte energici și agili. Vor vedea pe propria piele cum e să suștii o relație cu acest semn zodiacal.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

În inelul său de dispoziție

Un inel de dispoziție este acela care își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit, temperatura corpului fiind factorul declanșator.

Racului îi plac aceste inele și chiar a avut unul. Datorită gamei sale vaste de emoții intense, el se va reîncarna într-o viață următoare în vechiul său inel.

Leu(22 iulie – 22 august)

În flori scumpe

Leul se va reîncarna într-o ființă mai puțin mobilă, dar vie, care respiră: flori scumpe. Florile au aceeași frumusețe, farmec și valoare pe care le posedă un Leu.

O mulțime de oameni îl vor iubi în continuare în următoarea lui viață. Suficient cât să cheltuie banii pe el și să aibă grijă de el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Într-o agendă

Fecioara se va reîncarna într-o agendă, de genul aceleia în care obișnuiam să scriem când eram copii. Fecioarele tind să fie practice, analitice și modeste.

Agendele sunt practice, modeste și utilizate pentru a nota idei sau analize extinse. Este posibil să nu fie cele mai frumoase obiecte, dar cu siguranță sunt necesare pentru mulți.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Într-un judecător

Balanța, fiind atât de corectă, va ajunge să revină ca om. Un judecător, mai exact. Acest lucru se datorează capacității sale de a asculta și a înțelege toate versiunile unei povești.

Ea este, de asemenea, extrem de preocupată de corectitudine. Deci, dacă nu se reîncarnează ca judecător, probabil va fi ciocanul utilizat de judecător.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În otrava sa preferată

Scorpionul este deja veninos în această viață. Deci, Scorpionul se va reîncarna într-o sticlă cu otrava preferată. Și aici nu e vorba de alcool.

Orice poate fi considerat otravă dacă e în cantități mai mari. Așadar, s-ar putea să fie un cappucino cu frișcă colorată, bomboane și ciocolată din abundență.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Într-un cal

Săgetătorul se va reîncarna într-un cal, pentru că este independent, iubitor și energic.

Își va petrece următoarea viață într-o zonă rurală. Poate va participa și la curse, deoarece Săgetătorului îi plac competițiile și premiile.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

În brânză de capră

Mulți oameni adoră această brânză, alții o detestă. Capricornul face parte din prima categorie.

El se va reîncarna în acest aliment care îi place, deoarece e conservator și statornic. Dacă stă pe loc suficient de mult, va fermenta și se va transforma în brânză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Într-un acvariu cu pești exotici

Vărsătorul va inspira copiii să devină biologi marini. Va face acest lucru în următoarea lui viață, devenind un acvariu cu pești.

Vărsătorul este expansiv și rece. Este misterios și îi intrigă pe toți cu ce are de arătat. Îl privești de la distanță și îl admiri, la fel ca un acvariu cu pești exotici.

Pești(19 februarie – 20 martie)

În sushi

Peștii sunt reprezentați de simbolul a doi pești, împletiți, dar înotând în direcții opuse. Cu toate acestea, tot ajung să fie prinși într-o plasă.

Niciunul dintre cei doi Pești nu vor găsi o cale să scape și așa ajung în farfurie. Așadar, în următoarea lor viață vor sfârși prin a fi așezați cruzi sub formă de sushi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de zodia ta

Cu toţii suntem empatici într-un fel. Aşa că, descoperă ce tip de empatie te caracterizează, în funcţie de semnul tău zodiacal.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Empatie inteligentă.

Eşti capabil să fii foarte profund cu ceea ce spui. Când vine vorba de a da sfaturi, tu te pricepi cel mai bine. Te asiguri să oferi detaliile necesare şi să explici cât mai bine cui are nevoie.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Empatie sentimentală.

Eşti un pic mai sensibil decât restul zodiilor. Iei lucrurile mai în serios decât fac alţii şi uneori totul se întoarce împotriva ta. Trebuie să te controlezi, nu poţi continua să fii atât de altruist.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Empatie intuitivă.

Eşti o persoană care îşi dă seama de lucruri. Intuiţia ta este mereu prezentă atunci când vine vorba de cei din jurul tău şi astfel îi poţi ajuta pe aceaştia mai mult decât majoritatea oamenilor. Când cineva are nevoie de ceva, tu pur şi simplu ştii acest lucru fără să ţi se spună.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Empatie faţă de natură.

Eşti genul de empatic care e întotdeauna în natură. Îţi place să salvezi animalele şi mediul înconjurător la fel de mult cum îţi place să ajuţi oamenii. Poţi să te conectezi aproape cu orice.

Leu(22 iulie – 22 august)

Empatie receptivă.

Eşti genul de persoană care se lasă afectată de energiile din jurul tău. Din această cauză, faci tot ce poţi pentru a fi înconjurat de pozitivism. Acesta e motivul pentru care toată lumea crede că îţi place atât de mult să fii în lumina reflectoarelor, pentru că vrei să-i faci pe cei din jur mândri de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Empatie relaţionară.

Relaţionezi bine cu ceilalţi şi simţi întotdeauna legături profunde cu aceştia. Cei mai mulţi oameni aşteaptă întreaga lor viaţă pentru a găsi acest lucru. Eşti capabilă să dezvolţi o relaţie pornind chiar şi de la cele mai mici schimbări.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Empatie faţă de animale.

Îţi pasă mai mult de animale decât de oameni. Întotdeauna îţi iei rolul de stăpân sau le duci la adăposturi. Nimic nu te face mai fericit decât să îi ajuţi pe cei care nu se pot ajuta singuri sau care nu pot striga după ajutor.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Empatie astrală.

Tu poţi simţi lucrurile care se întâmplă în diferitele planuri ale existenţei. Din cauza asta, eşti un rătăcitor. Pornind pentru un scop al tău, ajuţi pe oricine poţi de-a lungul drumului.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Empatie cameleonică.

Acesta este unul dintre cele mai importante tipuri de empatie. Poţi învăţa cu adevărat din lucrurile prin care trec alţii. Simţi totul, dar eşti capabil să treci peste. În timp ce te lupţi cu propriile sentimente, emoţiile celorlalţi sunt aproape întotdeauna ceva cu care te hrăneşti.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Empatie faţă de floră.

Eşti atras de plante şi de tot despre acestea. Eşti genul de persoană care alege medicamente naturiste, în loc să opteze pentru varianta convenţională. Eşti un vindecător din această cauză.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Empatie curioasă.

Vei căuta întotdeauna să afli sensul lucrurilor. Îţi place să îi ajuţi pe alţii şi ai asta ca scop, dar vrei mai mult de atât. Eşti o persoană care apreciază onestitatea şi te înconjori de oameni cărora le pasă de tine. Vei obţine mai multe având grijă de oamenii, iar oameni având grijă de tine.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Empatie fizică.

Eşti genul de persoană care e capabilă să le aline suferinţa altora fără cuvinte. O simplă mângâiere poate fi uneori tot ce are cineva nevoie. Si o putere imensă pe care majoritatea oamenilor nu o au.

Continue Reading

Trending