Connect with us

General

Horoscopul zilei de duminică, 31 ianuarie 2021. Zi decisivă pentru cupluri

31 ianuarie 2021 este ziua în care alegerile pe care le luați vă vor ajuta să vă eliberați mintea. Taurii investesc prea multă energie în viețile celor din jur. Mâine, balanțele își vor schimba deciziile pe ultima sută de metri. Horoscopul zilei, 31 ianuarie.

Berbec

Pentru nativii Berbec este ziua perfectă pentru a da lovitura pe cont propriu. Unii s-ar putea bucura de succes în plan profesional, însă cei mai mulţi s-ar putea bucura de un real succes în viaţa personală. Pentru cei singuri este posibil să apară o nouă cucerire la orizont, iar pentru cei cuplaţi este posibil să regăsească flacără iubirii pe care o cam pierduseră în ultima perioadă.

 

Taur

Nativii Taur cheltuiesc prea multă energie implicându-se în viaţa altora. A ieşi cu prietenii şi a te simţi bine este perfect normal, însă nu trebuie să o faci neapărat în fiecare seară. Un asemenea plan te secătuieşte de energie, dar şi financiar. Şi, până la urmă, nu trebuie să rezolvaţi chiar problemele fiecăruia în parte pentru că există pericolul să nu mai aveţi energia necesară pentru a vă ocupa de problemele personale.

 

Gemeni

Gemenii sunt implicaţi într-un moment tensionat cu o persoană apropiată. Dacă vă bucuraţi de succesul avut de persoana respectivă, ideal ar fi să şi arătaţi acest lucru pentru că altfel există pericolul să lăsaţi impresia că sunteţi mai degrabă invidioşi. Iar de aici şi până la schimburi dure de replici este doar un pas. Şi ar fi păcat să stricaţi o relaţie din cauza unor aparenţe.

 

Rac

Astăzi, foloseşte micile pauze din programul tău încărcat pentru a verifica munca pe care ai depus-o până acum. Nu pentru că ai fi fost neglijent, dar veștile recente pe care le-ai primit te-ar putea face să-ți pierzi concentrarea, mai aleș atunci când lucrezi la ceva care implică numere ori detalii numeroase și importante. Și, dacă e posibil, încearcă să ceri altcuiva să-și arunce un ochi pe ceea ce ai realizat. O a doua opinie te poate ajuta mai mult decât crezi.

 

Leu

Îndepărtarea dezordinii în viața de zi cu zi vă va ajuta să vă îndepărtați și ”dezordinea” din creier, așa că fă un efort și dedică această zi curățeniei casei tale. Nu numai că veți găsi o astfel de sarcină teribil de satisfăcătoare, dar vă va ajuta să vă eliberați mintea de toate acele gânduri care te neliniștesc. La final, te vei simți mândru de munca pe care ai făcut-o și te vei simți pregătit să faci față următoarelor provocări ale vieții.

 

Fecioară

Nu vă mirați dacă vi se cere să dați o mână de ajutor la planificarea unui eveniment care urmează să aibă loc. Abilitățile dvs. organizaționale sunt mai mari și mai strălucitoare ca oricând și oamenii au observat. Este în interesul dvs. să vă implicați în această sarcină, chiar dacă nu credeți că aveți timpul necesar să preluați un proiect în faza asta. Dacă faci acum un efort, reputația de bun organizator va crește și oameni importanți o vor remarca. Iar de aici până la succes mai rămâne doar un pas.

 

Balanță

Balanțele vor avea flexibilitatea de a-și schimba planurile pe ultima sută de metri, fără ca asta să îi afecteze prea mult, chiar și în situații complicate. Din acest motiv nici nu simt nevoia de a planifica totul în cele mai mici detalii, lucru care ar putea stârni neîncredere la început. Ascultă-ți instinctul și totul va fi bine. Seara ar putea aduce o veste neașteptată de la o persoană dragă.

 

Scorpion

Scorpionii care se simt captivi din punct de vedere mental, în această perioadă dificilă, și-ar putea regăsi energia și entuziasmul făcând planuri de vacanță alături de familie. Perspectiva câtorva zile de liniște este una de-a dreptul reconfortantă, așa că lasă-ți imaginația să te ducă în locuri pe care nici măcar nu le-ai visat. Tot ea va găsi și resursele necesare pentru a pune totul în practică.

 

Săgetător

Săgetătorii care se țin cu dinții de anumite idei și păreri ar putea avea de suferit. Verticalitatea este una, perseverența alta, dar a refuza să vezi anumite probleme este cu totul altceva. Mintea poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare inamic. Asigură-te că ai analizat totul cu un ochi critic înainte de a lua decizii importante.

 

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se trezesc cu o energie uriaşă și vor să schimbe lumea! Sfatul astelor pentru tine, însă, este să nu încerci să schimbi anumite persoane, ca să nu fii dezamăgit. Mai bine redirecționează această energie bună pentru un scop caritabil. Fă gesturi frumoase pentru oameni care au nevoie de tine sau care te-au ajutat de-a lungul anilor. Pe cei care v-au dezamăgit încercaţi să îi ignoraţi. Este o zi senzațională pentru tine așa că bucură-te de viaţă!

 

Vărsător

Unii dintre nativii zodiei Vărsător pot să aibă ceva probleme, astăzi, și vor avea nevoie de ajutorul prietenilor. Este ziua în care vei afla cine este cu adevărat alături de tine, cine îți este rieten doar la bine. Cel mai probabil, vei avea parte de câteva dezamăgiri, însă încearcă să fii tolerant. Poate că unii dintre ei și-ar fi dorit să te ajute, au dorit asta, însă nu au avut cum. Ziua nu este una uşoară, însă, în final, vei găsi resursele necesare pentru a o depăşi. Seara va trece în tăcere, cu atingeri drăgăstoase din partea persoanei iubite.

 

Pești

Astăzi, Peştii se simt împliniţi din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Totul merge ca pe roate, consideră că planetele s-au aliniat şi universul întreg complotează pentru ca tu să fii fericit. Nu uita, însă, ceva foarte important: nu ai ajuns aici de unul singur. Aşa că mulţumeşte tuturor celor care te-au sprijinit, care au muncit alături de tine, care te-au iubit şi apreciat. Astrele te atenționează și asupra sănătății. Ai nevoie să îți întărești imunitatea, iar consumă de fructe cu vitamina C poate fi o soluţie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending