Connect with us

Horoscop

Horoscopul pentru miercuri, 05 mai 2021

Horoscopul zilei 5 mai 2021

 

Berbec

Este o zi în care ar fi bine să fii discret și atent la sănătatea ta. Stările tale emoționale sunt exacerbate și de aici și organismul are de suferit. Ocupă-te de treburi ușoare, evită aglomerațiile și îngrijește-te corespunzător. Pe de altă parte, la locul de muncă se țes conflicte în umbrră, pe care le simți, însă nu le poți observa sau înțelege direct. Evită să crezi în bârfe sau în metaforele folosite de unii și de alții în vorbe.

Taur

Se pune problema unor proiecte profesionale comune fie cu prietenii, fie cu persoanele din segmental profesional. Situația este foarte delicată, chiar periculoasă pe alocuri, așa încât fii prudent și mai bine astăzi evită dialogurile pe această temă. Sunt posibile neplăceri financiare, în speță fiind vorba despre banii și bunurile comune implicate în aceste relații.

Gemeni

Se pare ca astazi vei fi nevoit sa dai ochii cu șefii sau cu autoritățile. Sunt posibile neintelegeri și discuții contradictorii. Sunt multe necunoscute în segmentul socio-profesional, de aceea fii prudent și mai ales atent la imaginea ta publică. Sunt momente în care se vor reconfigura relațiile de muncă, cele de colaborare, dar și cele cu prietenii de până acum.

Rac

O zi cu activitate mentală intensă. Tendința de a vorbi mult pe teme filozofice sau spirituale este păguboasă și bine ar fi să te controlezi. Combativitatea de care dai dovadă în aceste zile îi poate face pe mulți să-ți schimbe părerea despre tine. Revizuiește-ți sistemul valorilor morale și fii mai înțelegător. Vin vești legate de străinătate, de cursuri sau de călătorii îndepărtate.

Leu

Tema zilei o reprezintă segmental financiar, secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Este posibil să revină în atenție plata unor facturi sau datorii vechi, pe care nu le mai poți amâna sub nicio formă. Fii prudent, deoarece sunt multe aspecte necunoscute și periculoase. Pe de altă parte, poți înțelege pe parcursul zilei, scopurile ascunse ale celor dragi.

Fecioara

Multe controverse în relațiile parteneriale. Aparent, lucurile merg bine, însă în fundal domnește discordia. Discuțiile de astăzi vor avea ecou multă vreme în gândurile tale. Este bine să fii cât mai discret în aceste relații, să te ferești de a-ți spune opiniile sau intențiile personale. Toată lumea este bine intenționată, însă exprimările verbale lasă de dorit.

Balanta

Ziua aduce multă forfotă la serviciu. Nu prea ai spor la munca, relatiile colegiale sunt tensionate, iar despre sefi bine ar fi sa nu stii astazi. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile usoare si evita provocarile. Sanatatea este vulnerabila. Foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult.

Scorpion

Relațiile sentimentale îți oferă multe bătăi de cap. Însă este vorba despre felul în care te raportezi tu la cei dragi și la iubire în general. Evită gelozia, fixismele și tendința de a-i controla și domina pe ceilalți! Sunt momente delicate pentru toată lumea, astfel că nu se poate ajunge la consensul dorit de tine. Relaxează-te cu un hobby!

Sagetator

Multe și mărunte se petrec acasă sau cu membrii familiei. Sunt animozități vechi, care ies la ivelaă în chip nebănuit. Este bine să eviți conflictele și să fii alături de cei dragi, indiferent de situație. Cu puțin efort și bunăvoință vei putea rezolva lucrurile. Verifică instalațiile de apă din spațiul locativ și repară urgent ceea ce este necesar.

Capricorn

Ziua aduce călătorii scurte și dialoguri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, de aceea fii prudent în vorbe și fapte. Nu lua de bun chiar tot ce afli astăzi, chiar dacă la prima vedere pare important. Există și adevăruri parțiale și distorsionate în mod special pentru a vedea unii și alții cum reacționezi.

Varsator

Chestiunile financiare cotidiene sunt la ordinea zilei pentru tine. Te poti ocupa de cumparaturile necesare traiului zilnic, dar rezuma-te doar la strictul necesar. Sunt posibile cadouri si recompense de la cine te astepti mai putin. In a doua parte a zilei, o ruda sau un prieten apropiat are nevoie de ajutorul tau. Detaseaza-te de problemele celorlalti.

Pesti

O zi controversată. Esti dornic să te afirmi, însă energia zilei te susine doar pentru activități ușoare, discrete și numai cele în folosul tău personal. Este dificil să relaționezi cu ceilalți, fiind tentat să dai vina pe ei pentru asta. Relaxează-te, ocupă-te pe îndelete numai de tine și lasă treburile de anvergură pentru zilele următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending