Connect with us

Horoscop

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 martie

Horoscop dragoste saptamanal pentru 8-14 MARTIE 2021. Ai traversat perioade dificile in aceasta perioada din cauza restrictiilor Covid. Cu totii am facut-o! Dar energii pline de speranta incep sa se cristalizeze si ne aduca vesti bune. Luna noua de sambata, in zodia Pesti, precum si Pluto, planeta schimbarii si transformarii, activeaza forte puternice care te ajuta sa mergi mai departe. Se anunta revelatii in amor.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Fii atent/ă să nu devii prea brutal în discuțiile cu partenerul/a și asigură-te că vorbele tale nu se abat de la intențiile tale.

Sensibilitatea ta este în alertă în această săptămână, așa că nu te supăra din cauza unei neînțelegeri. Acesta este momentul perfect pentru a căuta un numitor comun și pentru a demonstra că sunteți un cuplu puternic. Dacă ești singur/ă, începi căutarea unui partener minunat, care să te pună în lumină.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Radiezi de fericire în această săptămână, soarele strălucește și pe strada ta.

Totul este simplu, ești în toiul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relația amoroasă e liniștită, iar întâlnirile au potențial de succes. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a vă puteți lăsa copleșiți de dragoste și puteți deveni extrem de posesivi. Nu vrei să împarți nimic cu nimeni, motiv pentru care construiești un zid în jurul lui/ei. Învață să ai mai multă încredere, va fi mai bine pentru toată lumea.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dorințele reținute te pot face tăcut/ă.

Riști să rămâi blocat/ă în fața partenerului/ei. Spune ceea ce ai pe inimă și nu rămâne cu îndoieli, nu îți poți schimba personalitatea pentru a mulțumi persoana de lângă tine. Trebuie să faci un efort pentru a rămâne zen în această perioadă.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Dacă relația în care ești implicat/ă se confruntă cu monotonia de ceva vreme, în această săptămână lucrurile se vor schimba în bine.

Vremea bună a venit, așadar veți avea mult mai multe opțiuni de petrecere a timpului ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil aceste zile nu îți vor aduce nimic nou.

 

Leu(22 iulie – 22 august)

Astrele te vor ajuta să obții răspunsurile de care ai nevoie în această săptămână.

Influențele planetelor sunt benefice comunicării, așadar vei dialoga cu o mai mare ușurință cu partenerul de viață, ajungând la soluții bune pentru amândoi. Dacă ești singur/ă, dezămăgirile se vor opri și vei avea șansa să întâlnești o persoană interesantă.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Între tine și partener/ă se va produce o apropiere neașteptată în această săptămână.

Astrele sunt de partea ta și îți veghează pașii. Simți mult mai intens afecțiunea și iubirea persoanei de lângă tine și, ca răspuns natural, îi oferi același lucru la schimb. Dacă ești singur/ă, nu există schimbări sau evenimente notabile în această perioadă.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera din cuplu va fi vulcanică în această săptămână, însă în sensul bun al cuvântului.

Pasiunea crește între tine și partener/ă, iar nopțile vor fi incendiare. Dacă ești singur/ă, vei fi în centrul atenției și vei frânge inimi fără prea mari eforturi.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți trăiești iubirea cu mai multă pasiune și ardoare decât săptămâna trecută.

Te-ai săturat să aștepți să amâni dezvăluirea sentimentelor și cum ești tu cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei experimenta mai multe relații pasagere, în care dialogul devine intim. Una dintre ele poate fi începutul unei povești grozave.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară. Nu ești pregetit/ă să dai uitării persoana pe care o iubești, dar mai e nevoie de multe eforturi pentru a o recâștiga.

Viața ta sentimentală este în impas, dar lucrurile se vor schimba rapid. Astrele îți trimit câteva semne pozitive, este important să le iei în considerare și apoi să lași soarta să-și facă treaba.

 

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Te concentrezi pe casa ta, care devine centrul activităților tale în această săptămână.

Dar, e posibil să te confrunți cu situații confuze, cu un partener nesigur sau cu planuri neclare. Fii vigilent/ă! Astrele te vor ajuta să fii mai atent/ă cu privire la viața ta amoroasă pentru a descoperi modalități de a o face mai plăcută și mai liniștită.

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Plăcerea și dorința vor fi cuvintele de ordine.

Vei avea parte de fericire, momente frumoase și companie bună. Relația ta funcționează sănătos, iar tu și partenerul/a de viață sunteți mai îndrăgostiți ca oricând. Dacă ești singur/ă, te lauzi în continuare cu tine însuți și uneori mergi atât de departe încât inventezi fapte pentru tine. Nu e o metodă chiar bună de cucerire!

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă.

Dacă ai avut recent parte de turbulențe în relație, acestea vor dispărea sau chiar se vor transforma în momente tandre. Se pare că atât tu, cât și partenerul/a de viață ați decis să lasați de la voi și să faceți unele compromisuri reciproc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending