Connect with us

Horoscop

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 5-11 aprilie. Racul se îndoiește de sentimentele sale

Racul are îndoieli cu privire la sentimentele sale.

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vei începe să te înțelegi mai bine cu familia în această săptămână, deoarece comunicarea este mai ușoară, determinând astfel ca atmosfera să fie mai armonioasă.

Modul tău de a te exprima va fi plin de grație și bună dispoziție, acest lucru fiind important în aceste zile. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei avea parte de cuceriri.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ești în căutarea independenței.

Temperamentul tău își revendică riguros spațiul de exprimare. Acest lucru îți va oferi mai multă încredere, mai ales în felul tău de a iubi. Creativitatea în dragoste este o formă bună de exprimare și tinde să se schimbe pe măsură ce se adâncește. Sensibilitatea ta este exprimată mai deschis. Întâlnirile promit să fie bogate în provocări. Vei simți un exces de energie, pe care este important să știi cum să-l direcționezi. Dacă nu, vor exista certuri și dezacorduri în cuplu. Vei simți că persoana iubită te provoacă și nu vei vrea să cedezi în fața ei. Dacă vrei să gestionezi bine situația, găsește o modalitate de a de exprima fără să fii agresiv/ă.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dragostea și liniștea vor fi prezente în viața ta în această săptămână.

Acest lucru este favorabil pentru tine, deoarece îți poți îmbunătăți relația și poți rezolva o problemă existentă în cuplu. Dacă, pe de altă parte, ești în căutarea iubirii sau încerci să menții o aventură prin intermediul rețelelor de socializare, o poți face fără probleme deoarece ești plin/ă de șarm.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Afecțiunea pe care o arăți de obicei persoanei iubite va dispărea în această săptămână.

Începi să te îndoiești de sentimentele tale și vei simți că nu merită să te lupți pentru cel/cea de lângă tine. Dacă nu ești atent/ă în această perioadă, atmosfera actuală de stagnare ar putea duce chiar la ură.

Leu(22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta e rost de distracție.

Vei fi mai sociabil/ă și vei găsi modalități ingenioase de interacțiune. Vei fi mai fericit/ă și mai dornic/ă să participi la diferite tipuri de conversații cu oameni necunoscuți. Acest lucru îți va aduce prietenii noi care se pot transforma în timp în mari iubiri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Impulsurile iraționale și dorința de putere își încep călătoria în viața ta amoroasă în această săptămână.

Din cauza acestui lucru, trebuie să ai mai multă grijă la reacțiile tale impulsive, deoarece tot ceea ce fac sau spun alții te va afecta și vei fi tentat/ă să acționezi după cum îți vine în acel moment. Dar, această atitudine nu te favorizează acum, cel puțin nu în dragoste, așadar controlează-ți cât poți comportamentul, în special dacă vezi că devii agresiv/ă, arogant/ă sau egoist/ă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Mișcarea planetară din această săptămână te va îndruma către evoluție personală și auto-motivație.

Vei considera că este mai important în aceste momente să fii puternic/ă spiritual și mental. Dar, mai presus de toate, vei dori să te pregătești pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală și astfel să atragi oameni cu care poți avea o relație stabilă și durabilă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Certurile ar putea fi la ordinea zilei în această săptămână în ceea ce privește relația de cuplu sau relația cu anumite rude.

Îți vine ușor să te cerți și să te lupți, deoarece dorința de a face tot ceea ce vrei devine din ce în ce mai acută pe zi ce trece. Ai grijă de stările tale emoționale și nu te lăsa condus/ă de impulsivitate și nerăbdare. Trebuie să-ți menții echilibrul emoțional lăsând deoparte ostilitatea.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Venus, planeta iubirii, te ajută să păstrezi armonia în viața ta sentimentală.

Acest lucru te ajută să te bucuri mai mult de compania oamenilor cu care trăiești, să le arăți afecțiune și să fii mai înțelegător/oare. Dacă în ultimele săptămâni ai avut parte de probleme și fricțiuni în cuplu, fie din cauza a prea mult timp petrecut împreună sau prea puțin, acesta este momentul perfect pentru reconciliere.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Vei fi mai sincer/ă și mai pozitiv/ă în această săptămână în ceea ce privește relațiile personale.

Vei face acest lucru prin mai multe conversații și fiind atent/ă la dispoziția și sentimentele celui/celei de lângă tine. De asemenea, vei fi mult mai dispus/ă să petreci timp cu cei dragi și să rezolvați împreună orice dificultate care ar putea apărea.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nervii și starea de anxietate vor crește în această săptămână.

Îți va fi dificil să îți controlezi temperamentul puternic, putând intra în certuri cu cei dragi și cu oricine se opune dorințelor tale. Dar, dacă reușești să controlezi această supraîncărcare energetică, poți avea toate șansele să îți îmbunătățești relația amoroasă.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu ești prea optimist/ă în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă și, în general, în ceea ce privește viața ta amoroasă.

S-ar putea să simți că nu primești ceea ce îți dorești de la persoana de lângă tine sau că nu ai prieteni apropiați de la care ai putea învăța câte ceva despre iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

General

Ce poți păți într-o zi de 13? Ghinion sau superstiție?

Ziua de 13, ghinion sau superstiție, mit sau realitate? Mulți oameni se tem de ziua de 13, uneori fără o justificare. Mulți superstițioși fug de 13 și de conotațiile sale. De fapt, este cifra care reprezintă suma Iisus + 12 apostoli și are o simbolistică de bun augur.

Ziua de 13, ghinion sau superstiție? Ce poți păți dacă în calendar e 13 și de unde vine această superstiție cărora multora le dă fiori!

În planul fizic, 13 este legat de cruce (1 + 3 = 4, numărul specific familiei și crucii), deci de suferințe. Crucea este dezvoltarea cubului în spațiul cu două dimensiuni, iar cubul, schematic, reprezint un spațiu închis, o închisoare.

Egiptenii au fost primii care au dezvoltat o superstiție a numărului 13, dar la ei aducea Noroc. Ei credeau cã sunt 12 trepte ale scãrii, care duc la viața eternã. Atingând a 13-a treaptã însemna cã ai trecut dincolo. Numãrul 13 la ei era asociat cu nemurirea.

Sumerienii au folosit un zodiac cu 13 constelații și 26 de stele principale, potrivit Cunoaștelumea.ro.

„12 este numărul Universului, de la Pitagora, părintele numerologiei, citire. 1, Creatorul, împreună cu 2, Creația.

După 12, urmează însă 13, numărul care conține Totul, și încă ceva pe deasupra.

13 este un numãr prim, care nu se împarte decât la el însuși și la nr. 1. Numãrul 13 este socotit un numãr al surprizelor și el conduce la superstiții. Viața multor oameni a fost marcatã de acest numãr.

Geneza a avut loc in 7 zile și 6 nopți, deci iarăși 13.

Multe coincidențe și elemente care par a face legătura cu alte lumi se întâmplă la oamenii mari, bogați spiritual. În cazul Majestății Sale Regele Mihai, numărul 13 pare că l-a urmărit. Majestatea Sa a decedat la orele 13, trupul i-a fost adus în țară pe 13 decembrie, regina Ana a fost înmormântată tot într-o zi de 13, iar parastasul de 40 de zile s-a săvârșit într-o zi de 13! În cazul de față, 13 are clar o conotație regală.

La musulmani și hinduși, cifra 13 este considerată de bun augur. În credințele iudaice, 13 era reprezentat de consoana M, cu care începe cuvântul mem, adică moarte.

Prin prisma ei și a Tarotului, numãrul 13 reprezintã Moartea (Kabbala-Memn = Moartea; Tarot – Arcana majorã 13: Moartea). Nu este vorba doar de moartea în sine. Arcana 13 simbolizeazã de fapt o transformare, un eveniment care se terminã pentru a începe un altul, fiind vorba de o continuitate și nu de un sfârșit total. Spiritual, moartea reprezintã terminarea vieții pe Terra, dar începutul unei alte vieți pe alte planuri. În Kabbala, numărul 13 este asociat Şarpelui, Dragonului, Satanei şi Criminalului.

În secolul al XVII-lea se credea că nu este bine ca la masă să fie aşezate 13 persoane, dar abia trei veacuri mai târziu oamenii încep să facă legătura între ziua de vineri şi numărul 13, potrivit site-ului descopera.ro.

La fel ca teama de numărul 13, se pare că şi cea legată de ziua de vineri porneşte tot de la scrierile din Noul Testament. În anul 1852, în publicaţia periodică Notes and Queries se scria „Vinerea este considerată o zi care aduce ghinion, fiind ziua Crucificării, şi la fel de nenorocos este şi numărul 13, care este asociat cu Cina cea de Taină”.

Continue Reading

Trending