Connect with us

Horoscop

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 aprilie-2 mai. Lucrurile încep să funcționeze corect pentru Gemeni

Dacă își vor asculta intuiția, Gemenii vor simți că lucrurile încep să funcționeze corect în dragoste.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Simți mai intens totul și vrei să ai parte de cât mai multă intimitate în cuplu.

Vulnerabilitățile tale te întorc în trecut și acest proces își va permite să îți identifici frustrările. Îți poți gestiona corect viața emoțională și ai noroc pentru că reușești, deoarece fără dragoste, viața ți se pare de neconceput. Dacă ești singur/ă, întâlnești persoane interesante.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Încă de luni vei trece prin momente în care trebuie să îți analizezi cu calm viitorul și tipul de viață pe care vrei să-l duci în cuplu.

Cu siguranță ți se vor arăta indicii prin vise sau semne. Vei ajunge la concluzia că trebuie să fii mai calm/ă și fără atâta ironie, întrucât aceasta poate fi interpretată greșit.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Dacă îți asculți intuiția, vei simți că totul începe să funcționeze corect.

Certurile din cuplu se vor rări și vei avea numeroase ocazii de a dezbate cu calm micile probleme cu care vă confruntați în relație. Este o săptămână bazată pe comunicare, însă trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și să lucrezi la asta.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Fii mai încrezător/oare în tot ce faci, pentru că sentimentele îți joacă feste uneori.

Profită de energia cu care îți începi săptămână pentru a încerca să rezolvi orice problemă existentă în cuplu sau familie. Ai grijă de sănătatea unei persoane pe care o iubești și protejeaz-o cât de mult poți de stres.

Leu(22 iulie – 22 august)

Săptămâna aceasta va trebui să iei lucrurile cu mai mult calm decât de obicei.

Din moment ce ești plin/ă de pasiune și impulsivitate, ești tentat/ă să acționezi nepotrivit în cuplu. Fii liniștit/ă și prundent/ă. Dacă ești singur/ă, nu crede în vorbele unei persoane pe care abia ai întâlnit-o!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru romantism.

Între tine și partenerul/a de viață se instalează o atmosferă liniștită care anunță stabilitate. Dacă ești singur/ă, nimic nu te poate opri din a cuceri persoana de care ești atras/ă, deși vor exista numeroase piedici din exterior.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Este o săptămână în care te vei simți bine ajutându-i pe ceilalți, în special pe acel cineva din viața ta.

Chiar dacă viața ta sentimentală poate fi puțin agitată în acest moment, lasă totul deoparte și susține-ți partenerul/a. Veți ieși amândoi triumfători din asta!

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ar trebui să fii mai calm/ă și mai atent/ă la modul în care îți tratezi partenerul/a.

Acesta vrea o relație pașnică, nicidecum una agitată precum îi oferi. Dacă ai copii, discuțiile pe tema educației lor vor fi prioritare. Dacă ești singur/ă, vei continua să eviți implicarea în relații serioase.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a încerca să îți cultivi răbdarea și moderația, în special în dragoste.

Acceptă realitatea și concentrează-te pe planurile pe care le ai pentru viitor, însă fără a grăbi lucrurile. Nu te aștepta ca persoana iubită să repare lucrurile pentru tine, e nevoie de doi pentru ca relația să funcționeze.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu mici neplăceri și discuții cu persoana iubită, deoarece uneori simți că e nevoie de mai mult pentru ca aceasta să fie așa cum îți dorești.

Dacă ești singur/ă, cineva îți va prezenta o persoană care te va atrage din prima clipă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de urcușuri și coborâșuri emoționale.

Dacă azi simți că nu poți trăi fără persoana de lângă tine, mâine nu vrei să o mai vezi niciodată în viața ta. Treci de la o stare la alta foarte ușor. Încearcă să îți pui ordine în gânduri și să vezi ce vrei cu adevărat de la viața ta sentimentală. Cel/cea de lângă tine merită să știe adevărul.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Vei observa o anumită neliniște, care se poate transforma în nervozitate dacă nu o controlezi.

Discuțiile cu partenerul/a de viață de extenuează din ce în ce mai des în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că trebuie să schimbi ceva. Discută cu persoana iubită despre ceea ce trebuie să faceți pe viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie

Dacă eşti confuză cu privire la lucrurile pe care trebuie să le scoţi definitiv din viaţa ta, astrologia te poate ajuta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă.

Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai ok să iei din când în când câte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. S-ar putea să fii dependentă de adrenalină, dar ai nevoie şi de momente în care să îţi reîncarci bateriile.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu trebuie să arunci toată mâncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschide cu condimente.

De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. Îţi va fi drag apoi să găteşti dacă ai tot ce îţi trebuie. Când aeriseşti efectiv spaţiul din casa ta, îţi aeriseşti şi mintea.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci când nu reuşeşti să termini ce ai început.

Eşti implicată în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfârşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina. Dacă nu finalizezi ceva nu înseamnă că eşti o persoană rea, ci eşti umană.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni.

Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu(22 iulie – 22 august)

Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora.

Lăudarea e minunată, dar nu ai nevoie de ea pentru a supravieţui. Uită de asta şi apreciază-te pe tine şi realizările tale. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine.

Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. De ce să nu aranjezi cărţile în funcţie de înălţime şi nu în ordine alfabetică? Odată ce încetezi să mai fii atât de exigentă, vei putea să te relaxezi, ceea ce e benefic pentru creativitate şi sistemul nervos.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie.

Nu trebuie să cântăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să fii mai spontană şi să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur. Uneori e bine să obţii ceea ce vrei fără să te gândeşti la nimeni altcineva.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate.

Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a câştiga o luptă. Nu eşti slabă dacă nu ieşi mereu învingătoare, există momente când flexibilitatea e alegerea cea mai importantă şi care te face să fii puternică.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singura care contează.

Tinzi să te gândeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoistă, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. De exemplu, e posibil să ai nevoie să îţi hrăneşti orgoliu, dar gândeşte-te cum s-ar simţi iubitul tău dacă flirtezi cu barmanul chiar în faţa lui.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Trebuie să rupi unele bariere.

Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gândeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos şi vei fi suprinsă de câţi oameni sunt atraşi de tine şi câţi te iubesc cu adevărat.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv.

Crezi că, dacă nu faci asta din când în când, oamenii vor crede că eşti uşor de învins şi fraieră. Nu trebuie să te comporţi ca un asasin, doar ca cei din jur să nu profite de tine. Nu trebuie să faci un tam-tam doar pentru a arăta cât de independentă şi puternică eşti.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine.

Când nu ai încredere în tine, deciziile pe care trebuie să le iei au de suferit, iar acest lucru te face să fii dependentă de ceilalţi. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară care afirmă cât de minunată eşti, nu pe cea care spune că nu eşti bună de nimic.

Continue Reading

Trending